Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die een airfryer in huis hebben staan. De airfryer is in wezen een soort compacte convectieoven. Zijn compacte ruimte maakt het mogelijk om nog sneller te koken dan met een normale oven. De bovenkant van het apparaat bevat een verwarmingsmechanisme en een ventilator. Hete lucht stroomt naar beneden en rond het eten dat in het mandje is geplaatst. Deze snelle circulatie maakt het voedsel knapperig, net als bij het frituren. Het schoonmaken is ook supergemakkelijk nu de meeste apparaten voorzien zijn van vaatwasmachinebestendige onderdelen.

Airfryer van de Aldi

Wat veel mensen niet weten is dat een Airfryer van de Aldi echt een prima optie is om voor te gaan. Deze winkel heeft namelijk verschillende producten die aan de hoogste eisen voldoen. Met de Inventum hete lucht friteuse GF350HLD maak je zelf de lekkerste frietjes zonder olie. Het handige display laat je precies zien hoeveel minuten er nog over zijn voor het bakken. Dankzij de prettige lade is het super eenvoudig om jouw eten eruit te halen wanneer het klaar is. Maak gebruik van de verschillende temperatuurinstellingen om het eten altijd weer op de juiste manier te bereiden. Er zijn verschillende standen mogelijk. Hiermee kun je naast frietjes ook een cake bakken. Dit is dé aanwinst voor bij jou in huis als je graag zonder olie wilt frituren.

Airfryer van de Lidl

Het is natuurlijk mogelijk om te kiezen voor een Airfryer van de Lidl. De Airfryer van de Lidl die op dit moment is de aanbieding is via de site is de Silvercrest airfryer. Deze airfryer ziet er wat minder mooi uit dan andere soorten airfryers, echter mogen we voor deze prijs zeker niet klagen. De compacte omvang maakt dit een ideale toevoeging voor bijvoorbeeld op je studentenkamer. Er zit een lade in waar je 500 gram aan eten in kunt stoppen. Er zijn verschillende standen waar uit gekozen kan worden. Hiermee kan je van alles klaarmaken. Deze airfryer komt goed uit de test, hierdoor heb je de zekerheid dat je een zeer degelijk product in handen hebt. Niet zo raar dat er zoveel mensen kiezen voor een Airfryer van de Lidl.

Airfryer van de Action

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor een Airfryer van de Action. Dit is een zeer voordelig product wat je in staat stelt om veel eten klaar te maken. Deze airfryer is namelijk een stuk groter dan die van de Lidl en de Action. Mocht je een aantal borrelhapjes willen maken voor al jouw vrienden dan is dit geen enkel probleem. Op de voorzijde vind je het display. Hierop kan je zien hoe heet de airfryer staat en op welke stand hij staat. Door zelf de instellingen te kiezen kan je de controle uitoefenen over wat je klaarmaakt. Een prima optie voor een ontzettend lage prijs in verhouding tot andere modellen en merken. De bak kan eenvoudig schoon worden gemakt in de vaatwasser, hierdoor kun je hem na gebruik weer schoon in de kast zetten.

Andere goedkope airfryers

Je hoeft natuurlijk niet voor de bovenstaande opties te kiezen, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Om je net even wat beter op weg te helpen hebben we hieronder een aantal andere goedkope alternatieven op een rijtje gezet. Hiermee kan ook jij binnen no time over een airfryer beschikken:

  • GoWise Digital Air Fryer

De top-rated GoWise Digital Airfryer is een van de meest betaalbare Airfryers op onze lijst. Deze digitale Airfryer heeft een capaciteit van 1 kilo en kan in alle mogelijke standen worden gezet. De GoWise heeft een ingebouwd touch screen menu met acht kookvoorinstellingen, waaronder frites, kip, varkensvlees, biefstuk, garnalen, vis, pizza en cake. De gebruiksvriendelijke Airfryer heeft ook een ingebouwd alarm dat je herinnert om je ingrediënten te schudden. De GoWise is niet geschikt voor de vaatwasser, maar is wel voorzien van een anti-aanbak pan die gemakkelijk kan worden losgemaakt voor een snelle schoonmaakbeurt.

  • NuWave Versatile Brio Air Fryer

De NuWave Brio Air Fryer is een andere betaalbare optie. De NuWave Brio is voorzien van een digitale touch-pad waarmee je de temperatuur en de tijd nauwkeurig kunt regelen. De digitale luchtfriteuse biedt ook een breed temperatuurbereik en stelt je in staat om stappen te selecteren voor het bakken. De uitneembare lade en de voedselkorf zijn gemaakt met een duurzame anti-aanbak laag en zijn vaatwasmachinebestendige onderdelen maken het makkelijk om hem schoon te maken. Een ideale aanwinst voor bij jou in de keuken.

  • Philips Digital Airfryer

De Philips Digital AirFryer bevindt zich in het hogere segment van de Airfryer markt, echter is de prijs aanzienlijk gedaald over de afgelopen jaren. Philips noemt zichzelf de “de originele Airfryer” en heeft zelfs een patent op het ontwerp. Het unieke zeesterrenontwerp op de bodem van de friteuse helpt de luchtcirculatie en de warmte gelijkmatig te verdelen, zodat je voedsel grondig en snel klaar zal worden gemaakt. De Airfryer bevat ook vooraf ingestelde programma’s voor populaire gerechten zoals diepvriesfrites, vlees, vis en kip. Het digitale scherm stelt je ook in staat om de tijd en de temperatuur aan te passen tijdens het koken.

Waar op letten bij het kopen van een Airfryer

Er zijn veel verschillende airfryers. Je hebt grote en kleine airfryers, met verschillende frituurtechnieken voor een knapperig resultaat. Naast frites en snacks kun je ook andere gerechten in de airfryer bereiden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de uitbreidingsmogelijkheden van de airfryer. Heb je een klein huishouden van ongeveer 2 tot 3 personen? Een kleine airfryer met een laadvermogen van 0,6 tot 1 kilogram is groot genoeg voor bij jou in huis. Ben je met 4 personen? Dan is een airfryer van 1 kilo misschien aan de kleine kant. Wil je friet maken voor ongeveer 4 tot 6 personen? Dan heb je waarschijnlijk een airfryer met een laadvermogen van 1 tot 1,5 kilogram nodig.

0 Shares:
You May Also Like