Ben je op zoek naar een voordelige blender? In dit artikel laten wij je zien welke aanbiedingen er op dit moment te vinden zijn bij de Aldi, Lidl en Action als het aankomt op het kopen van een blender. Met deze informatie kan ook jij veel geld besparen op je aankoop.

Er zijn ontzettend veel voordelen die je zal ondervinden wanneer je kiest voor een blender. Dit brengt met zich mee dat het dan ook echt een onmisbare aanvulling is voor bij jou in de keuken. Een blender is een elektrisch keukenapparaat dat wordt gebruikt om vloeistoffen en zacht voedsel te mengen of om fruit of groenten vloeibaar te maken. Je kunt een blender bijvoorbeeld gebruiken om smoothies mee klaar te maken. Bij een blender is er altijd sprake van bladeren die het voedsel verpulveren, dit maakt het dan ook echt een ander apparaat dan een staafmixer. Over het algemeen heeft een blender meer kracht. Tijd om je meer te laten zien over het kopen van een blender!

Blender van de Lidl

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de blender van Silvercrest, het merk wat je bij de Lidl kunt vinden als het aankomt op alle mogelijke soorten huishoudelijke apparaten. Deze blender wordt geleverd met een grote beker voor het bewaren van al jouw smoothies. De vijf snelheden maken het mogelijk om alle soorten mengsels te maken. Met behulp van de deksel weet je zeker dat je niets zal knoeien bij het mengen. Hij is aan te merken als een echt krachtige blender, deze blender beschikt namelijk over ruim 600 watt. Door dit hogere vermogen is het echt niet meer zo lastig om ijs en andere ingrediënten klaar te maken. Kies je voor de blender van de Lidl dan zal je echt een prima kwaliteit in huis hebben gehaald.

Blender van de Action

Ook bij de Action kun je terecht voor het bestellen van een blender. Op dit moment is het mogelijk om te kiezen voor de blender van Excellent Electrics. Hoewel dit een relatief onbekend merk is hoeft dit niets over de kwaliteit te zeggen. De blender van de Action kan namelijk zonder problemen gebruikt worden voor het klaarmaken van alle mogelijke soorten smoothies. Hij is iets minder krachtig dan de bovenstaande optie. Deze blender heeft namelijk een vermogen van 450 Watt. Gelukkig is dit meer dan genoeg om echt alles mee klaar te maken. Deze blender is voorzien van vier verschillende snelheden. Dit stelt je dus in staat om jouw mengsel echt op de beste manier te mengen. Voor de prijs is het echt een uitstekende blender om voor te kiezen.

Blender van de Aldi

De laatste mogelijkheid is om eens bij de Aldi naar binnen te lopen. Deze winkel heeft op dit moment een goede blender in het assortiment voor niet al teveel geld. Kies je voor deze blender dan kun je verschillende kleuren kiezen. Zo is hij naast het zwart ook in het rood beschikbaar. Deze blender wordt geleverd met een grote kan die eenvoudig kan worden losgemaakt. Er zitten verschillende mesjes bij de blender, hierdoor kan je ieder mengsel maken met je blender. Er zitten maar 2 snelheden op, dit is dus wat minder dan de opties van hierboven. Wel is hij voorzien van een pulse functie. Dit kan wel weer van pas komen tijdens het breken van ijs of het maken van een smoothie. De blender heeft een vermogen van ruim 600 Watt.

Andere goedkope blenders

Sluiten de bovenstaande blenders niet aan bij wat je zoekt dan zou je altijd nog voor de opties van hieronder kunnen kiezen. Ook deze blenders zijn beschikbaar voor een ontzettend laag bedrag.

Kenmore 40708

Deze eenvoudige blender met 6 snelheden voelt misschien niet zo sterk aan als sommige anderen die je kunt vinden, maar het krijgt de klus geklaard. Zo heeft deze kleine blender een yoghurt smoothie sneller gemaakt dan een van zijn concurrenten. Je krijgt drie kleuren om uit te kiezen, plus twee jaar vervangingsgarantie. Dit maakt het zeker een goede optie om voor te kiezen. Hoewel het een relatief onbekend merk is zal je met deze blender niet de fout in kunnen gaan. Dit maakt het een prima aanvulling voor bij jou in de keuken.

Bekijk hier deze Kenmore 40708

Eufy MiracleBlend D1

Dit is de eerste en enige menger van het robotvacuümbedrijf Eufy. We kunnen eerlijk zijn, het is een krachtige machine. Zo krachtig, dat hij zelfs beter presteerde dan bijna alle andere betaalbare blenders die je op dit moment kunt vinden als het aankomt op de consistentie. De MiracleBlend zorgt voor een gladde en gelijkmatige consistentie. Dit maakt het mogelijk om echt de meest heerlijke soorten smoothies klaar te maken bij jou in de keuken.

Bekijk hier deze Eufy MiracleBlend D1

Nutri Ninja BlendMax DUO

De Nutri Ninja BlendMax Duo wordt geleverd met zowel een enorme beker grote blends. Daarnaast krijg je twee cups voor to-go smoothies. De blender van Nutri Ninja kan echt alles klaarmaken. Hij neemt wel wat meer ruimte in beslag op het aanrecht, hier moet je maar net plek voor hebben. Wij raden deze blender zeker aan als je graag smoothies wilt maken in grotere hoeveelheden. Door de hoge kwaliteit materialen weet je met deze blender zeker dat je jarenlang plezier zult hebben van je aankoop. Het is niet voor niets zo’n bekend model geworden.

Bekijk hier deze Nutri Ninja BlendMax DUO

Waar op letten bij het kopen van een blender

Wil je zelf een blender kopen voor in huis dan raden wij je aan om goed te kijken naar de functies van het apparaat. Zo is het bijvoorbeeld zo dat niet iedere blender in staat is om ijs te breken. Hier moet je speciale bladen voor hebben. Kijk dus even goed welke soorten opzetstukken er allemaal te vinden zijn bij de blender. Kijk daarnaast goed naar het formaat van de blender. Het is over het algemeen handiger om een grote blender te kopen, deze hebben vaak wat meer vermogen. Het is natuurlijk wel zo dat deze ook gelijk meer ruimte in beslag nemen. Je zal dus zelf een afweging moeten maken.

0 Shares:
You May Also Like