Wil jij een bolderkar aanschaffen? Dat snappen wij wel. Want deze twee-assige kar, die door mensen wordt voortgetrokken, is ideaal om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen of om bijvoorbeeld boodschappen naar huis te brengen. De bolderkar is al een oudje, want de eerste kwam in 1890 op de markt. Maar je kunt vandaag de dag natuurlijk nieuwe kopen. Dit zijn de 7 beste bolderkarren van 2020!

  1. Heavy Duty Bolderkar met antilek-banden

Deze trekker is gemaakt voor het grote geschud. Hij is namelijk flink te belasten, namelijk maar liefst 600 kg. Door het stabiele metalen frame kan hij een heel hoop aan. Tel daar nog de 4 antilek-banden bij op en je hebt een bolderkar waar je op kunt bouwen. Deze sterke en robuuste bolderkar is inklapbaar. Hierdoor kun je hem gemakkelijk opbergen en erbij pakken als jullie bijvoorbeeld naar het bos gaan.

Bekijk deze bolderkar hier.

  1. XL opvouwbare bolderkar met luchtbanden

Deze bolderkar is extra groot. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken of alles wel mee kan. Doordat je hem kunt opvouwen, wordt de bolderkar geen sta-in-de-weg. Wil je jouw visspullen naar de oever brengen? Of wil je juist je kinderen van school halen? Door deze bolderkar te gebruiken, hoef je maar één keer te lopen en kun je alles van A naar B brengen.

Bekijk deze bolderkar hier.

  1. Bolderbar met kiepfunctie

Je kunt een bolderkar voor honderd-en-één doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld voor in de tuin. Deze bolderkar is geschikt voor als je bijvoorbeeld hout van A naar B wil brengen. Denk aan het aanvullen van haardhout. Of het brengen van aarde en mest. Deze bolderkar is niet geschikt om kinderen te vervoeren. Maar is dus wel ideaal om je rug niet te belasten tijdens het tuinieren.

Bekijk deze bolderkar hier.

  1. Bolderkar van hout

Hebben we het over een klassieke bolderkar dan ziet iedereen een bolderkar van hout voor zich. Deze houten bolderkar heeft rode elementen. Hierdoor staat hij erg leuk op de camping of op het strand. Maar je kunt er natuurlijk ook thuis bij het schoolplein de show mee stelen. Door de compacte afmetingen kun je jouw kinderen makkelijk vervoeren en nog wat extra spullen. Hij is niet in te klappen, maar de montage is wel simpel en in een handomdraai uit te voeren.

Bekijk deze bolderkar hier.

  1. Bolderkar met afdakje

Ben je op zoek naar een flexibele, handige en opvouwbare bolderkar mét een afdakje? Dan is deze bolderkar ideaal voor jou. Deze bolderkar is namelijk versterkt met een roostervloer en het nylon dakje is afneembaar. Daarnaast is de stof water- en vuilafstotend en krijg je er een grote opbergtas bij. De twee extra gaaszakken aan de voorkant zijn ideaal voor kleine spulletjes.

Bekijk deze bolderkar hier.

  1. Een opvouwbare bolderkar van Campart Travel

Jouw vakantie een stuk makkelijker maken? Kies voor een compacte bolderwagen, zoals deze. Je kunt hem makkelijk meenemen op elke vakantie maar ook thuis is hij natuurlijk goed in te zetten. Je kunt hem namelijk met één hand in elkaar zetten. Er wordt ook een draagtas bij geleverd waardoor je hem makkelijk kunt vervoeren. Ook als je je bestemming hebt bereikt.

Bekijk deze bolderkar hier.

  1. Beach wagon bolderkar

Deze bolderwagen is een heel handig product voor op het strand. Je kunt hem namelijk inklappen en meenemen in bijvoorbeeld de auto. Eenmaal daar kun je hem heel makkelijk weer uitklappen en bijvoorbeeld genieten van een dagje stand met de kinderen. Tot maximaal 80 kilogram kun je vervoeren in deze bolderkar.

Bekijk deze bolderkar hier.

Koopgids: waar op te letten bij het kopen van een bolderkar?

Een bolderkar kopen is niet ingewikkeld, maar je moet wel goed letten op wat je wilt. Is het puur op hobby-basis? Bijvoorbeeld omdat je al jouw vissersspullen naar de kant van het water wilt brengen? Of omdat je in de tuin werkt, maar niet constant heen en weer wilt lopen naar het houthok of de schuur? Dan is een bolderkar zeer geschikt. Je kunt dan elke bolderkar aanschaffen die je wilt. Maar een plastic of houten kun je beter schoonhouden dan eentje van stof.

Wil je een bolderkar om je kinderen van A naar B te brengen, dan moet je even goed opletten. Je wilt tenslotte niet dat je kinderen in een bolderkar zitten die niet geschikt is voor het vervoeren van personen. Vaak staat het duidelijk geschreven bij de artikelen. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. De stevigheid en veiligheid van deze bolderkarren is meer gewaarborgd dan wanneer je er eentje koopt die niet direct bedoeld is voor het vervoeren van mensen.

0 Shares:
You May Also Like