Op zoek naar het beste goedkope dekbed? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste dekbedden. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget dekbedden van 2020. 

Onze nachtrust, misschien wel het belangrijkste van de hele dag. Slaap je niet goed, dan kan het zijn dat jouw hele dag niet lekker en fijn verloopt. Daarom is een dekbed misschien wel even belangrijk als het matras waarop jij slaapt. Wij snappen daarnaast dat jij niet te veel wil uitgeven aan een dekbed en wij doen dat zelf liever ook niet. Daarom hebben wij alle dekbedden bekeken en met elkaar vergeleken. Wij hebben zomer, winter en dekbedden voor 4-seizoenen. Maar wij begrijpen ook dat jij behoefte hebt aan een bepaalde vulling in jouw dekbed, katoen, synthetisch of dons. Wij hebben de goedkoopste keuzes voor jou op een rijtje gezet.

Dekbed bij de Lidl

Een dekbed voor een eenpersoons of misschien een twijfelaar. Dit dekbed is geschikt voor de zomerse nachten. Wij zijn gewend om onder een dekbed te slapen, en een mug zal niet zo snel onder jouw dekbed kruipen. Nu is het belangrijk om te weten dat je dekbedden in verschillende diktes hebt. Deze is meer geschikt voor de zomers, dit omdat hij van dunner materiaal is. Ook werk jij gelijk mee aan een betere wereld wanneer jij dit dekbed aanschaft, want het dekbed is gemaakt van gerecycled materiaal. Dankzij de fijne stofafwerking van Feran ICE zal dit dekbed heel fijn zijn als het warm is in jouw kamer. Deze zal een koelende werking hebben op jouw lichaam. Hij is daarnaast geschikt om op 60 graden te wassen en hij kan gewoon in de droger, dat scheelt een hoop ruimte aan het wasrek. Het gewicht is 410 gram dus je kan zeggen zo licht als een veertje, maar het materiaal is polyester en geen dons.

Bekijk dit dekbed hier

Dekbed bij de Action

Ook bij de Action hebben ze altijd dekbedden in alle soorten en maten liggen. Wij hebben gekozen om het volgende model uit te lichten: ‘’Comfibeds vierseizoenendekbed’’. Dit dekbed zegt het eigenlijk al. Je kunt hem het hele jaar door uitstekend gebruiken. Daarnaast is het een tweepersoonsdekbed en voor een zeer schappelijke prijs. Hij wordt geleverd in een zeer handige draagzak, waardoor jij hem ook makkelijk weer kunt opbergen als jij hem even niet gebruikt. Door de dikte is hij niet transparant, hierdoor komt er geen tocht doorheen. Hij is volledig gemaakt van polyester microfiber. Dit zorgt voor een heerlijk slaapcomfort. De vulling is van 200 tot 300 gram dus het is ook nog eens een dik dekbed. Bij dit vierseizoenendekbed kan in de zomer de zon er niet doorheen, waardoor het niet te warm wordt onder het dekbed en in de winter kan de tocht en kou er niet doorheen waardoor jij het niet koud krijgt. Dit is dus een multifunctioneel dekbed. De Action heeft het in zijn assortiment voor jou.

Bekijk dit dekbed hier

Op dit moment wordt er geen dekbed bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige dekbedden voor je gevonden!

Andere goede goedkope dekbedden

Ons overzicht van de beste goedkope dekbedden nu online te koop.

VidaXL 2-delig kinderzomerdekbed

Dit is nog eens een koopje. Vooral als jij kinderen hebt wil jij dat ze gewoon goed slapen. Geen nachtelijke feestjes, maar gewoon een goede nachtrust. Dan kies jij natuurlijk voor een dekbed dat daarvoor kan zorgen. Dit dekbed is gemaakt van zacht en fijn microvezelvulling. Het is wasbaar in de machine tot wel 90 graden, dit betekend dat jij je niet snel zorgen hoeft te maken over het krimpen. Plus jij weet zeker dat je alle viezigheid eruit wast als jij hem wat heter in de wasmachine gooit. Dit pakket bevat niet alleen een dekbed maar ook en kussen, dus één en één is twee.

Bekijk dit dekbed hier

Hotel dekbed

Dit dekbed is een keuze die hotels maken als zij nieuwe dekbedden aanschaffen. Waarom kiezen zij voor deze dekbedden? Dat is omdat ze anti allergisch zijn. Dus als jij bijvoorbeeld allergisch bent voor huisstofmeid dan is dit een ideaal dekbed voor jou. Waarom is hij zo goedkoop, dat is omdat het een B-keuze dekbed is. Dit is een dekbed waar een kleine fabricagefout in zit. Hierdoor wil een hotel het dekbed niet hebben, maar soms kunnen deze foutjes zodanig klein zijn dat jij ze geen eens opmerkt. Dus voor een dekbed thuis is dit een ideale keuze.

Bekijk dit dekbed hier

Waarop moet jij letten bij de aanschaf van een dekbed?

Dekbedden zijn er in alle soorten en maten. Hierdoor bekijk jij eerst voor elk bed jij hem wil gebruiken. Wil jij hem bijvoorbeeld voor een bed met een matras van 120 bij 200 dan doe jij er goed aan een dekbed te kiezen die iets groter is. 140 zou hier goed bij passen. Soms kiezen mensen er zelfs voor een nog grotere te nemen, omdat hij dan onder het matras gevouwen kan worden. Daarnaast wil jij weten wanneer jij onder het dekbed slaapt. Doe je dit enkel in de zomer, dan kies je natuurlijk voor een zomerdekbed. In de winter kies jij voor een dikker winterdekbed en je kan dus ook kiezen voor dekbedden die vier seizoenen mee gaan. Soms is het dan nog wel lekker om een sprei op bed te leggen, dat mocht het in de winter toch koud worden jij een sprei over je heen kan trekken.

0 Shares:
You May Also Like