Ben je op zoek naar een stevig fietsstoeltje? Met de kinderzitjes van Budgeto neem je jouw zoontje of dochter veilig en gemakkelijk mee op de fiets. Bevestig het fietsstoeltje aan de achterdrager, de zadelbuis, het frame of het stuur. Niet alle fietsstoeltjes kunnen hetzelfde gewicht hebben. Daar moet je vooraf dus goed over nadenken. Geef in het linkermenu ook al je andere voorkeuren aan en vind direct de ideale fietsstoel. Uiteraard zijn alle bekende merken vertegenwoordigd: Bobike, Yepp en Qibbel.Mocht je er niet uitkomen, welk kinderzitje het meest geschikt is voor jou en je kind, dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Ons team staat tijdens kantooruren voor je klaar.

Hulp bij je keuze

Wat voor fietsstoeltje is geschikt voor jouw kind? Dat is afhankelijk van het gewicht van je zoon of dochter. Voorzitjes, ofwel fietsstoeltjes bevestigd aan het stuur of stuurpen, zijn voor de jongste kinderen bedoeld. Wanneer je kind 15 kilogram of zwaarder is, dan is het achterzitje echter een betere keuze. Let dan nog steeds goed op het gewicht van je zoon of dochter. Elk achterzitje heeft namelijk een maximaal gewicht dat het aankan. In het linkermenu kun je eenvoudig op gewicht zoeken. Heb je ook een voorkeur voor kleur of merk? Geef dit aan in het linkermenu en vind direct alle geschikte fietsstoeltjes.

Wel of geen bevestigingsmateriaal

Niet alle fietsstoeltjes worden met bevestigingsmateriaal geleverd. Let daar goed op. In onze webshop wordt bij kinderzitjes aangegeven of een bevestigingsset inclusief is. Wanneer dit niet het geval is, dan valt deze eenvoudig bij te bestellen. Ook kun je jouw voorzitje uitbreiden met een windscherm.

Stylingsets

Het merk Qibbel geeft jou de vrijheid bij het stylen van het fietsstoeltje. Zowel voor de voorzitjes, achterzitjes en de windschermen vind je bij Budgeto meerdere leuke stylingsets. Vele van deze sets passen qua stijl erg goed bij onze fietstassen en fietsmanden.

Bobike fietsstoeltjes

Veiligheid voorop

De fietsstoeltjes van Bobike staan voor veiligheid. Alle kinderzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en zijn daarnaast voorzien van veilige gordels. Je zoontje of dochter valt dus niet zomaar opzij of voorover. Bijna alle Bobike fietsstoeltjes zijn tevens voorzien van beschermende voetsteuntjes. Deze voorkomen dat de voetjes van je kinderen tussen de spaken terecht kunnen komen. Met de fietsstoeltjes van Bobike hoef je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind.

Vrolijke en frisse designs

Bobike heeft voor jou de leukste modellen ontwikkeld. De Mini Classic, Maxi Classic, Junior Classic, Mini One, Maxi One, Mini Exclusive, Maxi Exclusive en de Maxi Tour zijn allen voorzien van hippe designs. De voor- en achterzitjes zijn versierd met een grote variatie aan kleuren. Voor iedereen vind je dan ook wel een gewenst fietsstoeltje. Ook comfort staat hoog in het vaandel bij Bobike. De kinderzitjes van het bedrijf zijn dus veilig, hip en comfortabel. Wat zoek je nog meer?

Heb je nog vragen over een specifiek Bobike fietsstoeltje? Twijfel je nog tussen een voorzitje of een achterzitje? Of heb je vragen over een bepaald model van Bobike? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Via de mail of de telefoon staan we jou graag te woord.

GMP Yepp Fietsstoeltjes

Award winnende fietsstoeltjes

De fietsstoeltjes van Yepp hebben in de loop der jaren meerdere awards en prijzen gewonnen. Zo sleepte het bedrijf onder meer een Red Dot Design Award en een Fietsinnovatie Award in de wacht. De jury’s waren onder de indruk van de combinatie van design en veiligheid van de verschillende fietsstoelmodellen.

Veiligheid

Vanwege de gewonnen awards zal het je niet verbazen dat de Yepp fietsstoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en eveneens over het Amerikaanse ASTM-keurmerk beschikken. De voor- en achterzitjes zijn uiteraard voorzien van betrouwbare veiligheidsgordels. Zo voorkom je dat je dochter of zoontje uit de stoel valt bij een plotselinge remactie of op het onvermijdelijke moment dat hij of zij in slaap valt. Dankzij de beschermende voetsteuntjes die aan de meest Yepp fietsstoeltjes zijn bevestigd, hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over voetjes die in het wiel komen. Een geruststellende gedachte.

0 Shares:
You May Also Like

Beste Kinderfietsen Kopen

Welkom op de kinderfietsen pagina van budgeto.nl. Het aanbod van budgeto.nl bevat een groot aantal kinderfietsen van allerlei…

Amazonas hangmatten

Amazonas hangmatten Wil je een hangmat kopen? Bij Budgeto vind je de kleurrijke en duurzame hangmatten van Amazonas.…