Op zoek naar de beste goedkope frituurpan? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste frituurpan. Daarnaast maken we een
overzicht van de beste budget frituurpan van 2020.

De frituurpan, friteuse of frietpan is een gezellig apparaat bij feestjes, de vrijdagmiddag borrel of gewoon lekker in het weekend met familie of vrienden. We kennen hem allemaal. De snacks vliegen je om de oren. Heerlijk om in het weekend lekker makkelijk en lekker te dineren. Hou je van patat, wil een vega- of vleessnack erbij hebben? Als je regelmatig het vet vervangt weet je zeker dat je patat lekker en vers iedere keer weer uit de frituurpan verschijnt. Waar je vroeger nog olie verhitte op het gasfornuis heeft nu bijna iedereen een frituurpan in huis en hoef je niet de deur uit voor je heerlijke snack. Daarnaast hoeft het geen honderden euro’s te kosten maar kan je met maar weinig kosten heerlijke snacks op tafel toveren. Wij helpen je om van je huis een heus ‘frietkot’ te maken.

Frituurpan bij de Action

De Tristar. Wie heeft deze frituurpan nooit gezien? Deze kom je overal tegen, een klassieker en dat komt vooral door de prijs/kwaliteit-verhoudingen. Deze extreem goedkope frituurpan functioneert als een beest. Jij gaat frituren voor een groep van 6 personen? Dit is geen enkel probleem, de Tristar frituurpan van de Action geeft je binnen no time de snacks waar jij op zit te wachten. Met een garantieperiode van twee jaar weet jij zeker dat als er iets mis mee is je gewoon een nieuwe in de garage hebt staan. Gebruik jij hem in huis, zorg dan wel even dat de afzuigkap aanstaat. Frituurlucht is lekker, maar je meubels kunnen er niet om lachen. Wie wel gaan lachen zijn jouw vrienden, want met de 3 liter inhoud weet jij dat hij vol kan zitten met lekkers. De eerste ronde patat en tweede ronde snacks, jij bepaalt.

Bekijk deze frituurpan van de Action hier. 

Frituurpan bij de Lidl

Deze frituurpan is er voor je kleine snack bij uitstek. Een klein en compacte frituurpan die je makkelijk kan wegzetten, en in het weekend staat hij zo weer op tafel. Daarnaast heb je met Silvercrest altijd kwaliteit in huis. Dit huismerk in elektronische apparaten bij de Lidl is een gegarandeerd succes. De hooggewaardeerde oliepan van Corflon Ultra en de antiaanbaklaag van ILAG zijn super in gebruik. De behuizing van deze frituurpan is warmte-geïsoleerd en met de draagbeugels nog makkelijker te verplaatsen. Met een mand inhoud van 600 gram is dit 1 van de kleinste in zijn soort, maar dat maak hem dus zeker niet minder. Want met 2,5 kilogram is hij ook een lichtgewicht in zijn soort. Opzoek dus naar een lekkere snack en heb jij een klein huishouden te onderhouden ga dan niet verder zoeken maar ga ervoor.

Bekijk deze frituurpan van de Lidl hier. 

Op dit moment worden er geen frituurpannen bij de Aldi verkocht. Maar we hebben een paar andere voordelige frituurpannen voor je gevonden.

Andere goede goedkope frituurpannen:

Ons overzicht van de beste en goedkope frituurpannen, welke nu online te koop zijn.

Gourmetmaxx  – Friteuse & fondueset

Ben jij echt zoekende naar een goede snack, maar wil jij niet te lang wachten. Dan kan deze wel eens wat voor jou zijn. Binnen enkele minuten heb jij jouw krokante vrienden op tafel. Je vergeet met de geïntegreerde timer ze er nooit te laat uit te halen. Daarnaast kan je naast een lekker krokante snack bereiden ook met 6 personen tegelijk de fondue aanslingeren. Voor kleine huishoudens is deze tevens ideaal want hij neemt maar weinig ruimte in. Ben jij toch niet zeker, geen zorgen want je kan hem gratis retourneren. De vraag is vooral, waarom zou jij deze niet bestellen?

Bekijk deze frituurpan van bol.com hier. 

Tomado TDF2501B Kunstof frituurpan

Deze is geweldig als jij een zwarte keuken hebt of een keer niet tegen zo’n aluminium behuizing aan wil kijken. Deze frituurpan heeft tevens de oplossing voor de grootste ergernis bij frituurpannen: De geuren die er vrij komen bij het frituren. We kennen het allemaal, sta je die lekkere snack te maken en dan blijft het de 3 dagen erop nog ruiken naar frituur. Daar wil je gewoon vanaf. Jij wil gewoon een een snack op tafel, maar de geur mag lekker in de pan blijven. Deze frituurpan heeft iets unieks, de geurfilter. Hierdoor zal de geur in de pan blijven en hoef jij je geen zorgen te maken over onnodige geurtjes.

Bekijk deze frituurpan van bol.com hier. 

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een frituurpan?

Je kan op allerlei verschillende dingen letten. Hoe heet kan hij worden, zit er een geurfilter in, is de kleur goed etc. Maar vooral belangrijk is of jij het model haalt dat aansluit bij jouw huishouden. Ben jij met z’n tweeën dan zal een kleine frituurpan volstaan. Maar ben jij met veel mensen dan kies je natuurlijk eerder voor een grote frituurpan zodat iedereen bij de eerste ronde ook daadwerkelijk iets te eten krijgt. Daarnaast wil je graag een frituurpan die makkelijk schoon te maken is, omdat dit vaak toch nog wel een klus op zich is. Als dit iets makkelijker wordt door een uitneembare bak bijvoorbeeld dan heb je er minder moeite mee. Maar kies vooral een frituurpan die heerlijk werkt en waarmee jij de beste snacks van de straat kunt maken. Want daar word je op een zaterdagavond, tijdens een goede film, het méést gelukkig van. Echt waar!

0 Shares:
You May Also Like