Er zijn mensen die zeggen dat een kledingrek veel beter is dan een kast. Waarom? Omdat je al jouw mooiste kledingitems veel beter ziet. Daarnaast zijn er geen plankjes die je kunt volstouwen, waardoor je niet te veel kleding koopt. Een kledingrek is daardoor een meer praktische én duurzame oplossing voor een kledingkast. Weten wat de beste en mooiste kledingrekken van 2020 zijn? We vertellen het jou in deze blog!

Kledingrek top 7: de beste kledingrekken van 2020

  1. Metalen kledingrek met houten legplank onderaan van Acaza

Ben je op zoek naar een mooi en elegant kledingrek? Dan is dit een kledingrek voor jou! Je kunt namelijk al je kleding netjes en overzichtelijk ophangen en de houten legplank onderaan kun je bijvoorbeeld gebruiken voor opgevouwen kleding of schoenen. Dit kledingrek is van Acaza en heeft geen wieltjes. De stangen zijn zwart en de plank is natuurlijk bruin. En past daardoor in heel veel verschillende slaapkamers of kledingkamers!

Bekijk dit kledingrek hier.

  1. Kledingrek voor kinderen van Relaxwonen

Een kledingrek staat niet alleen leuk in jouw slaapkamer of kledingkamer, maar ook in de kamer van de kinderen. Kies daarom voor het kledingrek specaal gemaakt voor kinderen van Relaxwonen. Het is een hip item en past in heel veel kinderkamers. Het materiaal is van naturel hout en gaat lang mee. Het kledingrek lijkt op een tipitent en heeft daardoor ook een heel kinderlijk karakter. Ook is er een plank speciaal voor kinderschoentjes.

Bekijk dit kledingrek hier.

  1. TecTake dubbel kledingrek

Heb jij aan één kledingrek niet genoeg? Kies dan voor het dubbele kledingrek van TecTake. Dit kledingrek op wieltjes is daarnaast ook nog eens besparen op ruimte, want de kledingstukken passen naast elkaar, zodat je niet twee rekken nodig hebt om al je lievelingskleren op te bergen. Daarnaast is ‘ie ook verstelbaar, waardoor je kunt kiezen voor een even of een oneven hoogte van de rekken.

Bekijk dit kledingrek hier.

  1. XL kledingrek in metaal met kapstok van Acaza

Een extra groot kledingrek? Dat is dit metalen kledingrek van Acaza. Daarnaast vind je aan de zijkant ook nog kapstokken. Hier kun je bijvoorbeeld tassen of sieraden hangen. Ideaal! Deze kapstok komt in de kleuren zilver en grijs. En wil je hem verplaatsen? Geen probleem, want dit kledingrek heeft wieltjes. Hierdoor kun je hem overal kwijt!

Bekijk dit kledingrek hier.

  1. Kledingrek Robuust van Perel

Ben je ‘gewoon’ op zoek naar een sterk kledingrek? Bijvoorbeeld om op zolder neer te zetten voor winterjassen of sportkleding? Dan wil je daar niet te veel geld aan uitgeven. Hij moet degelijk en lang mee gaan. Kies dan voor dit kledingrek van Perel. Hij is sterk, functioneel en   solide. Dit kledingrek heeft een draagvermogen van maar liefst 50 tot 100 kg. Dit kledingrek heeft overigens geen wieltjes. Dat maakt ‘m sterker, omdat wieltjes kunnen gaan rollen en sneller stukgaan.

Bekijk dit kledingrek hier.

  1. Kledingrek met schoenenrek van QUVIO

Dit kledingrek vinden wij een absolute blikvanger voor in je slaap- of kledingkamer. Het is namelijk een metalen kledingrek met ronde buizen. Hierdoor kun je niet alleen jouw modieuze kleding stijlvol ophangen, maar ook modieus presenteren. Er is daarnaast ook een plank voor je mooiste schoenen. De kleur van het kledingrek is zwart, wat een neutrale kleur is. Het rek is zo vormgegeven dat kleren niet tegen elkaar aan gaan hangen waardoor ze onnodig gaan kreuken.

Bekijk dit kledingrek hier.

  1. Kledingrek-opbergsysteem van Simpeltrade

Dit systeem bestaat uit meerdere kledingrekken die je kunt bevestigen aan de muur. Zo maak je binnen een handomdraai jouw perfecte kledingkast. En het mooiste van alles is: je hoeft voor dit systeem niet te boren. Hierdoor staat ‘ie snel. Je hoeft hem enkel tussen de vloer en het plafond te klemmen. Je kunt kiezen uit meerdere hanggedeeltes maar ook uit planken. Een kast die aansluit bij jouw garderobe.

Bekijk dit kledingrek hier.

Kledingrek Koopgids: waar op te letten bij het kopen van een kledingrek?

Er zijn heel veel verschillende kledingrekken te kopen en ze worden ook steeds populairder. Want waarom je kleding alleen mooi op een rek in de winkel laten hangen, als je er thuis ook nog veel meer plezier van kunt hebben. Een kledingrek in bijvoorbeeld je slaapkamer is een regelrechte eyecatcher. Al je mooie items komen hier tenslotte op te hangen.

Er zijn een aantal punten belangrijk wanneer je op het punt staat om een kledingrek te kopen. Waar wil je hem straks bijvoorbeeld voor gebruiken? Wil je bijvoorbeeld hem in de gang zetten voor de jassen? Dan moet ‘ie wel stevig zijn. Wil je een kleine in de badkamer zetten voor de ochtendjassen? Of wil je hem de ene keer op de kledingkamer zetten en de andere keer op je kamer? Dan heeft ‘ie wieltjes nodig. Welk kledingrek dus het beste bij jou past, is afhankelijk van hetgeen dat je straks ermee wil gaan doen.

0 Shares:
You May Also Like