Op zoek naar het beste goedkope luchtbed? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor het beste luchtbed. Daarnaast maken we een overzicht van het beste budget luchtbed van 2020.

Jij gaat op vakantie, dan wil je natuurlijk slapen zoals jij thuis ook altijd doet, maar jij wil niet honderden euro’s uitgeven aan een luchtbed die jij 2 weken gebruikt in het jaar. Dit snappen wij maar al te goed. Wij willen je daarom helpen met het maken van een keuze. Wil je een dik luchtbed of een dun luchtbed. Wil jij stof op de bovenzijde of doe jij er zelf een matrashoes overheen. blaas jij hem op met je eigen longen of laat je het doen door een machine. Dit makkelijk weegt mee voor het maken van een goede  keuze. Als er iemand bij jou uit logeren komt wil jij diegene ook niet laten slapen op de grond en liever niet op de bank waar jij dag in dag uit op zit. Daarom hebben wij goedkope en goede luchtbedden op een rijtje gezet.

Luchtbed bij de Action

Intex, het merk voor je luchtbed bij de Action. Ik wil je bijna vragen of jij het misschien al kent. Dit merk is bekend om de prijs kwaliteit verhouding. Je zal voor een heel licht prijsje een goed en stevig luchtbed krijgen. Het eenpersoons luchtbed is zo goedkoop dat je er zo in weg zou willen zakken. Daarnaast is hij makkelijk op te pompen door de standaard aansluitingen die er op zitten. Bij sommige luchtbedden is het leeglopen een probleem, bij deze draai je in een seconde het volledige ventiel eraf waardoor er een grote opening ontstaat en je jouw luchtbed binnen een minuut leeg en opgevouwen hebt. Vaak zal je dit doen in een warme tent waardoor je ook zeker niet wil dat die langer duurt dan deze minuut. Voor het tweepersoons model van de Action tel je een paar euro’s meer, maar dan kan je samen met je partner heerlijk genieten van een super relaxte nachtrust.

Bekijk dit luchtbed van de Action hier. 

Luchtbed bij de Lidl

Bij de webshop van de Lidl hebben ze een enorm assortiment van luchtbedden maar wij hebben voor jou gekozen voor de goedkoopste. Dit luchtbed blaast zich vanzelf op en jij hoeft je nooit geen zorgen te maken over het meebrengen van een pomp. Het gaat om een dun model, waardoor hij ook maar weinig ruimte inneemt in de auto op vakantie. Dit model is ook uitermate geschikt als je gaat hiken. Maar ga je gewoon naar de camping of misschien wel naar een festival en heb jij geen moeite om dicht aan de grond te slapen is dit luchtbed jouw keuze. Naast dat hij compact is, is hij ultra lichtgewicht. Hij is zelfs te verkrijgen in twee kleuren, ga jij voor grijs of ga jij voor oranje. Er zitten twee banden aan vast die het makkelijk maken voor jou om hem op te rollen. Ideaal voor op de camping.

Bekijk dit luchtbed van de Lidl hier.

Op dit moment worden er geen luchtbedden bij de Aldi verkocht. Maar we hebben een paar andere voordelige luchtbedden voor je gevonden.

Andere goede goedkope luchtbedden:

Ons overzicht van de beste en goedkope luchtbedden, welke nu online te koop zijn.

Intex Twin Pillow luchtbed, 1-persoons

Dit luchtbed is ideaal als jij totaal wil relaxen op jouw vakantie. Geen gedoe met het opblazen van jouw luchtbed, of zelfs het meenemen van je kussen. Dit luchtbed met geïntegreerde luchtkussen heeft nog een extreem handig foefje. Er zit namelijk een pomp ingebouwd. Dit betekent dat je hem aan de lader doet en klaar. Niet 10 minuten met je mond aan een tuutje, maar gewoon een stekker in het stopcontact en klaar. Je kan hierdoor ook nooit meer zeggen: ‘ik ben de pomp vergeten’, want die heb je vanaf nu altijd bij je.

Bekijk dit luchtbed van bol.com hier.

Intex Midnight Green Downy luchtbed

En weer zijn we aangekomen bij Intex, de koning onder de luchtbedden. Deze uitvoering heeft een mooie donkergroene kleur. Vaak zie je de luchtbedden enkel in de blauwe kleur waardoor jij ze misschien zelfs wel per ongeluk bij het inpakken door elkaar haalt. Dat zal niet gebeuren als jij deze aanschaft. Met een handige 2 in 1 ventiel kan je oppompen en hem laten leeglopen bij hetzelfde ventiel. Mocht je hem netjes weer mee naar huis willen, dat kan. Na gebruik kan hij in zijn geheel weer terug in de doos gevouwen worden. Ideaal!

Bekijk dit luchtbed van bol.com hier.

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een luchtbed?

Naast comfort is een hele belangrijke pijler het gewicht. Ga jij weg met een redelijk grote auto en heb jij genoeg ruimte, dan moet een luchtbed niet het grootste probleem zijn om mee te nemen. Maar heb jij een klein autootje of ga je zelfs met de trein of het vliegtuig op vakantie maar wil jij wel jouw luchtbed mee? Kies dan voor een kleiner model.

Wil jij een geïntegreerde pomp dan betaal je logischerwijze meer dan als jij gaat voor het goedkoopste model. Dit laat zijn allemaal afwegingen die je maakt voor je een luchtbed aanschaft. Zelfs de kleur kan een keuze zijn die jij afweegt. Maak een keuze die je past, en kies een luchtbed waar jij op past. Zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan.

0 Shares:
You May Also Like