Op zoek naar de beste goedkope pillendoosjes? Ik scan budgetwinkels zoals Lidl, Action, Aldi en Blokker en andere online shops voor de beste pillendoosjes. Daarnaast maak ik een overzicht van de beste budget pillendoosjes van dit jaar.

Wat vervelend, inmiddels gebruik jij zo veel pillen dat je er misschien wel moe van wordt. Ook dat uitzoeken iedere dag opnieuw, en al die doosjes weer uit de kast trekken. Wat een gedoe. Dat is ook helemaal niet nodig als jij een pillendoosje aanschaft.

In de zorg worden er regelmatig leuke ontwikkelingen gepresenteerd om pillendoosjes te innoveren. Zo wordt er geprobeerd om de kans te verkleinen dat patiënten hun medicijnen vergeten.

Je hebt pillendoosjes in alle soorten en maten. Veel soorten kun je ook gelijk voor de hele week gebruiken. Je hebt ze ook die je zo meeneemt in jouw tas naar je werk. Het enige wat jij moet doen is wekelijks je pillen uitzoeken in in de juiste doosjes doen. Zo heb jij iedere dag weer de goede pillen bij je.

Pillendoosje bij de Lidl

Bij de Lidl verkopen ze voor een zeer goede prijs nu heel overzichtelijk en handig pillendoosje. Voor alle dagen van de week heb jij een doosje en je kunt per dag de pillen verdelen over dagdelen. Dus heb jij pillen die jij in de middag en ochtend moet slikken kan jij deze gemakkelijk scheiden van de pillen die jij in de middag moet slikken. Daarnaast hebben ze zelfs nog een extra vakje gemaakt voor de pillen die jij in de nacht moet slikken. Het kan zijn dat jij ook hiervoor pillen in huis hebt. Door de transparante schuifsluiting kan jij altijd zien wat erin zit en of jij nog iets moet slikken voor die dag. Ook kan je ze per dag afzonderlijk meenemen waar jij ook naar toe gaat. Dit model is zeer handzaam en daarom zeker het overwegen waard mocht jij snel iets willen aanschaffen.

Bekijk dit pillendoosje hier

Extra informatie: Soms is het pillendoosje van de Lidl niet verkrijgbaar. Klik hier voor andere goedkope pillendoosjes die wel op voorraad zijn.

Op dit moment worden er geen pillendoosjes bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige pillendoosjes voor je gevonden!

Andere goede goedkope pillendoosjes

Pillendoosje getest

Ik heb ook een overzicht gemaakt van de beste goedkope pillendoosjes die online te koop zijn.

Anabox 7 dagen in een box

Deze pillendoos is perfect voor wanneer je veel pillen moet slikken. Je kan hem namelijk zo vullen dat je per dag in de week zit. Maar ook per dagdeel. Veel pillen slikken is natuurlijk allesbehalve een pretje. Maar het is wel heel fijn wanneer je alles goed kunt organiseren. De opdeling is gemaakt in 5 vakjes. Deze vakjes zijn ook nog eens extra groot, waardoor je al jouw benodigde pillen kwijt kunt. Je hebt een vakje voor ’s ochtends. ’s Middags, ’s avonds en ’s nachts. Daarnaast heb je ook nog een vakje naar behoefte. Daarnaast zijn de dagen van de week groot afgebeeld op de doosjes en heeft elke week ook een eigen kleur gekregen. De schuifdeksels bestaan uit twee delen, waardoor je niet de kans loopt dat alle pillen uit de doosjes vallen. De kleine prijs en de vele reviews maken van dit product een goed product. Ruime vakken, degelijke kwaliteit, mooie afwerking is wat we veel terug zien komen in de reviews.

Bekijk deze pillendoos hier

Pillendoos van 7 dagen met 4 dagdelen

Het is een luxe pillendoos waardoor je nooit meer een pil hoeft te missen. Het is een erg uitgebreid doosje met 28 vakjes. Het pillendoosje kan gebruikt worden voor 1 week met elke dag 4 dagdelen. Helder gecommuniceerd door de dagen van de week op de doosjes en de verschillende kleuren. Goede afwerking en ideaal voor thuis of op vakantie. Het product is van goede kwaliteit, heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en voldoet aan de verwachting.

Bekijk deze pillendoos hier

Pillendoos van Comfort Aid

Moet jij ’s ochtends en ’s avonds een pil nemen? Dan is deze pillendoos hanig voor jou. Er zit namelijk een tweedeling in: ’s ochtends en ’s avonds. Het is compacte doos en de deksels gaan gemakkelijk open. Hierdoor kun je snel bij je pillen terecht. En nog belangrijker: je hoeft je pillen niet meer te vergeten. Pillen vergeten is natuurlijk niet alleen onhandig, het kan in sommige gevallen ook gevaarlijk zijn. Daarom is een pillendoos een handig product om aan te schaffen. Ook als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je ritme verandert. Je kan zo toch ervoor zorgen dat je alles goed en veilig binnenkrijgt. De afmetingen van de producten zijn 2 centimeter bij 6,4 centimeter bij 21,5 centimeter. Perfecte afmeting voor meerdere grote en/of kleine pillen.

Bekijk deze pillendoos hier

Pillendoos voor onderweg

Deze ronde pillendoos is anders dan de andere pillendozen. Hij is namelijk rond en daarmee vrij uniek. Het is een simpele pillendoos waarbij je slecht 1 plek hebt per dag. Doordat de inname van meditatie vaak nauw luistert is het slim om een pillendoos te gebruiken. Zoals deze ronde variant. Hij is geschikt voor 1 week, bijvoorbeeld handig wanneer je op vakantie gaat, maar ook ideaal voor thuis. Je kan de doosjes afzonderlijk van elkaar openen en dit gaat zonder problemen. De dagen zijn duidelijk afgebeeld. Ook belangrijk: je kan hem goed en makkelijk reinigen. Zo kun je altijd schoon werken, wat ook erg belangrijk is als het om medicatie gaat. Geen kopzorgen meer over je medicijnen!

Bekijk dit product hier

Medicijncassette

Het is geen fijn idee, maar wanneer je veel pillen moet slikken op wekelijkse of dagelijkse basis wil je wel dat het goed wordt geregeld. Deze cassette is zeer duidelijk. Je hebt namelijk aan deze kant een weekaanduiding. Aan de andere kant zie je het dagdeel: ochtend, middag, avond en bedtijd. Daarnaast heb je nog 4 plekken voor pillen. In totaal zijn er dus 28 plekken voor pillen waardoor je er een hoop in kwijt kunt. Wel is deze medicijndoos vooral geschikt voor wat kleinere pillen. Denk bijvoorbeeld aan voedingssupplementen, deze zijn vaak wat groter. Ook capsules kunnen vast komen te zitten. Houd daar dus rekening mee wanneer je wat grotere pillen gebruikt. Verder is het product mooi vormgegeven, praktisch en van zeer goede kwaliteit. Je hoeft je zo op deze manier geen zorgen meer te maken over je medicijnen en/of het vergeten ervan.

Bekijk dit product hier

Orange85 Pillendoos

7 dagen per week en 2 keer per dag een pil slikken? Dan kan het je weleens gebeuren dat je een pil vergeet. Dat is natuurlijk niet handig, want je slikt de pillen hoogstwaarschijnlijk niet voor niets. Door deze pillendoos kun je orde scheppen in jouw medicijngebruik. Je kan dus 14 pillen kwijt in deze doos, verdeelt over 7 dagen op twee momenten. ’s Ochtends en ’s avonds een pil. Geen probleem met deze doos. Je kan de pillen dus eenvoudig bewaren, het is makkelijk te verdelen op de dagen en de dagdelen. De kleuren zijn wit en blauw. Daarnaast is het materiaal gemaakt van kunststof een sterk en kwalitatief duurzaam product dus!  Ga je regelmatig weg van huis of moet je bijvoorbeeld pillen op je werk slikken? Deze houder kan discreet mee in je tas. Ook als je op reis gaat, kan deze pillendoos met je mee!

Bekijk deze pillendoos hier

Sundaze pillendoosje

Wil jij gewoon een pillendoosje dat voldoet aan de eis: ‘het geordend hebben van jouw pillen’? Dan is dit de aankoop die jij misschien wel wil doen. Hij is namelijk momenteel extreem laag geprijsd. De voordelen zijn dat jij maar 1 doosje hebt met 6 verschillende vakjes erin. Je hebt dus niet verschillende doosjes voor verschillende dagen die je misschien kunnen verwarren. Nee, één doosje. Door de handige doorschijnende en transparante box zie jij altijd hoeveel pillen er nog in zitten. Bij de Blokker weten ze altijd wat jij nodig hebt en is altijd wat op maat te vinden. Wij raden deze aan mocht jij iets makkelijks en handigs voor al jouw pillen willen.

Bekijk dit pillendoosje hier

Stelcomfort pillendoosje

Wat neem jij altijd mee als jij jouw huis verlaat? Dit zijn natuurlijk jouw sleutels. Deze laat jij natuurlijk nooit thuis. Soms wil jij jouw sleutels nog wel verliezen, dit gebeurt vaak omdat jij geen handige sleutelhanger in huis hebt. Bij de Blokker hebben ze een nu sleutelhanger die ook dient als pillenkoker. Jij kan jouw pillen hier in doen, makkelijk dichtschroeven en hierdoor heb jij altijd jouw pillen bij de hand. Dit is ideaal voor onderweg of als jij misschien jouw kind zijn pillen dagelijks wil meegeven. Je kan hem dan ook bijvoorbeeld aan zijn of haar broek bevestigen waardoor hij of zij ze nooit kan vergeten.

Bekijk dit pillendoosje hier

Pillendoosje bij de Blokker

Dit Pillendoosje kan jij gemakkelijk meenemen op reis. Geen poespas, maar gewoon één box. Voor de avond en de morgen is er per dag een vakje gemaakt. Deze is enkel wel voor kleine pillen. Dus ga jij op reis met grotere pillen dan is het aan te raden om misschien een ander groter model aan te schaffen. Dit pillendoosje is handig ook door het transparante design. Jij kan makkelijk alles zien wat erin zit. Daarnaast doordat hij zo handzaam is gaat hij gemakkelijk in de kleinste vakjes van jouw tas. Geen zorgen dus dat jij iets vergeet, voor dit pillendoosje is er altijd ruimte.

Bekijk dit pillendoosje hier

Capture That pillendoosje

Bij Bol.com hebben ze nu een mooi systeem dat handig werkt als jij misschien pillen moet splitten. Ook kan jij dit doosje gebruiken als bewaardoosje. Soms heb jij pillen die doormidden moeten, jij moet in de ochtend een halve pil en misschien in de avond een halve pil. Dan wil je het niet constant hoeven afbijten of iets in die trant. Jij wil ze dan gelijkwaardig hebben gesplit. Kies dan voor dit pillendoosje. Hij spil jouw medicijnen nauwkeurig en is goed in kwaliteit.

Bekijk dit pillendoosje hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een pillendoosje?

Waar ga jij jouw medicijnen mee naartoe nemen? Ga jij op vakantie of ben jij gewoon thuis en is het voor dagelijks gebruik. Mocht jij thuis zijn dan is het handig om een pillendoosje te hebben die jij de hele week kan gebruiken. Je kunt de pillen dan eens per week uitzoeken, en allemaal handig verdelen over alle verschillende boxjes. Ga jij op vakantie dan wil jij jouw medicijnen handig en makkelijk verdelen voor jouw vakantie kies dan voor een kleinere box. Je wil niet sjouwen met een grote bewaardoos tijdens jouw vakantie. Soms is het handig om een bijgevoegde pillensnijder te hebben, let dan wel goed op, een pillensnijder wordt zeker niet overal bijgeleverd.

You May Also Like