Op zoek naar de beste goedkope pillendoosjes? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste pillendoosjes. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget pillendoosjes van 2020. 

Wat vervelend, inmiddels gebruik jij zo veel pillen dat je er misschien wat moe van wordt. Ook dat uitzoeken iedere dag opnieuw, en al die doosjes weer uit de kast trekken. Wat een gedoe. Dat is ook helemaal niet nodig als jij een pillendoosje aanschaft. Je hebt pillendoosjes in alle soorten en maten. Je hebt ze die jij gelijk voor de hele week kunt gebruiken. Je hebt ze ook die je zo meeneemt in jouw tas naar je werk. Het enige wat jij moet doen is wekelijks je pillen uitzoeken in in de juiste doosjes doen. Zo heb jij iedere dag weer de goede pillen bij je.

Pillendoosje bij de Lidl

Bij de Lidl verkopen ze voor een zeer goede prijs nu heel overzichtelijk en handig pillendoosje. Voor alle dagen van de week heb jij een doosje en je kunt per dag de pillen verdelen over dagdelen. Dus heb jij pillen die jij in de middag en ochtend moet slikken kan jij deze gemakkelijk scheiden van de pillen die jij in de middag moet slikken. Daarnaast hebben ze zelfs nog een extra vakje gemaakt voor de pillen die jij in de nacht moet slikken. Het kan zijn dat jij ook hiervoor pillen in huis hebt. Door de transparante schuifsluiting kan jij altijd zien wat erin zit en of jij nog iets moet slikken voor die dag. Ook kan je ze per dag afzonderlijk meenemen waar jij ook naar toe gaat. Dit model is zeer handzaam en daarom zeker het overwegen waard mocht jij snel iets willen aanschaffen.

Bekijk dit pillendoosje hier

Op dit moment worden er geen pillendoosjes bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige pillendoosjes voor je gevonden!

Andere goede goedkope pillendoosjes

Ons overzicht van de beste goedkope pillendoosjes nu online te koop.

Sundaze pillendoosje

Wil jij gewoon een pillendoosje dat voldoet aan de eis: ‘het geordend hebben van jouw pillen’? Dan is dit de aankoop die jij misschien wel wil doen. Hij is namelijk momenteel extreem laag geprijsd. De voordelen zijn dat jij maar 1 doosje hebt met 6 verschillende vakjes erin. Je hebt dus niet verschillende doosjes voor verschillende dagen die je misschien kunnen verwarren. Nee, één doosje. Door de handige doorschijnende en transparante box zie jij altijd hoeveel pillen er nog in zitten. Bij de Blokker weten ze altijd wat jij nodig hebt en is altijd wat op maat te vinden. Wij raden deze aan mocht jij iets makkelijks en handigs voor al jouw pillen willen.

Bekijk dit pillendoosje hier

Stelcomfort pillendoosje

Wat neem jij altijd mee als jij jouw huis verlaat? Dit zijn natuurlijk jouw sleutels. Deze laat jij natuurlijk nooit thuis. Soms wil jij jouw sleutels nog wel verliezen, dit gebeurt vaak omdat jij geen handige sleutelhanger in huis hebt. Bij de Blokker hebben ze een nu sleutelhanger die ook dient als pillenkoker. Jij kan jouw pillen hier in doen, makkelijk dichtschroeven en hierdoor heb jij altijd jouw pillen bij de hand. Dit is ideaal voor onderweg of als jij misschien jouw kind zijn pillen dagelijks wil meegeven. Je kan hem dan ook bijvoorbeeld aan zijn of haar broek bevestigen waardoor hij of zij ze nooit kan vergeten.

Bekijk dit pillendoosje hier

Pillendoosje bij de Blokker

Dit Pillendoosje kan jij gemakkelijk meenemen op reis. Geen poespas, maar gewoon één box. Voor de avond en de morgen is er per dag een vakje gemaakt. Deze is enkel wel voor kleine pillen. Dus ga jij op reis met grotere pillen dan is het aan te raden om misschien een ander groter model aan te schaffen. Dit pillendoosje is handig ook door het transparante design. Jij kan makkelijk alles zien wat erin zit. Daarnaast doordat hij zo handzaam is gaat hij gemakkelijk in de kleinste vakjes van jouw tas. Geen zorgen dus dat jij iets vergeet, voor dit pillendoosje is er altijd ruimte.

Bekijk dit pillendoosje hier

Capture That pillendoosje

Bij Bol.com hebben ze nu een mooi systeem dat handig werkt als jij misschien pillen moet splitten. Ook kan jij dit doosje gebruiken als bewaardoosje. Soms heb jij pillen die doormidden moeten, jij moet in de ochtend een halve pil en misschien in de avond een halve pil. Dan wil je het niet constant hoeven afbijten of iets in die trant. Jij wil ze dan gelijkwaardig hebben gesplit. Kies dan voor dit pillendoosje. Hij spil jouw medicijnen nauwkeurig en is goed in kwaliteit.

Bekijk dit pillendoosje hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een pillendoosje?

Waar ga jij jouw medicijnen mee naartoe nemen? Ga jij op vakantie of ben jij gewoon thuis en is het voor dagelijks gebruik. Mocht jij thuis zijn dan is het handig om een pillendoosje te hebben die jij de hele week kan gebruiken. Je kunt de pillen dan eens per week uitzoeken, en allemaal handig verdelen over alle verschillende boxjes. Ga jij op vakantie dan wil jij jouw medicijnen handig en makkelijk verdelen voor jouw vakantie kies dan voor een kleinere box. Je wil niet sjouwen met een grote bewaardoos tijdens jouw vakantie. Soms is het handig om een bijgevoegde pillensnijder te hebben, let dan wel goed op, een pillensnijder wordt zeker niet overal bijgeleverd.

0 Shares:
You May Also Like