Niets is zo vervelend dan rondslingerende schoenen. Of ze nu allemaal van jezelf zijn of dat het hele huis zijn bijdragen levert. Wat je dan kunt doen? Een mooi schoenenrek aanschaffen. Want het geeft je overzicht en zorgt ervoor dat je kledingkast, gangkast of zolder er veel meer opgeruimd uitziet. Een schoenenrek hoeft trouwens niet een al te gekke uitgave te zijn, maar je moet wel even weten wat je moet aanschaffen. Dit zijn de leukste schoenenrekken van 2020!

Schoenenrek Top 7: de beste schoenenrekken van 2020

  1. LifeGood 12-laagse schoenenrek

Dit schoenenrek kun je perfect aan de deur ophangen of vastmaken. Maar ook bijvoorbeeld in je kast of op zolder. Waarom dit schoenenrek zo prettig is? Je kunt hiermee ruimte gebruiken die je anders niet zou gebruiken. Daarnaast is het schoenenrek heel makkelijk te installeren. De constructie is stevig en je kunt met gemak 36 paar schoenen kwijt. Het aantal lagen is 12 en het gewicht 2200 gram.

Bekijk dit schoenenrek hier.

  1. Acaza schoenenrek hout en metaal met een vintage look

Een schoenrek niet mooi? Dit schoenenrek van Acaza laat je direct zien hoe het ook kan! Je vindt in dit kastje zowel houten materialen als metaal. En dat geeft het kastje een prachtige vintage look. Dit schoenenrek past dat ook perfect op de gang of bijvoorbeeld op je slaapkamer. Je hoeft hem niet weg te moffelen in ieder geval, want het design is hip en van deze tijd.

Bekijk dit schoenenrek hier.

  1. XXL extra groot schoenenrek van Acaza

Ben je juist op zoek naar een plek waar je heel veel schoenen kwijt kan? En met veel bedoelen we echt heel veel. Je kunt in dit schoenenrek meer dan 54 paar schoenen kwijt. Het rek is licht, maar ook heel stevig. Zo is het geraamte van dit schoenenrek van zeer kwalitatief materiaal gemaakt waardoor het lang mee kan gaan. Het is ook nog simpel te monteren.

Bekijk dit schoenenrek hier.

  1. Ruimtebesparend schoenenrek van Artmoon

Ben je meer op zoek naar een wat kleiner schoenenrek zodat je ruimte kunt besparen in je gang of slaapkamer, maar toch die rondslingerende schoenen kwijt bent? Dan past dit schoenenrek met 3 etages bij jou. Hij is zeer stevig en compact. Maar de buizen zorgen er ook voor dat vuil makkelijk weg kan én dat natte schoenen snel drogen. Door de kwaliteit roest het schoenenrek niet snel.

Bekijk dit schoenenrek hier.

  1. Relaxdays schoenenrek met handgrepen

Niet te veel gedoe, maar wel een mooi schoenenrek? Kies dan voor het schoenenrek van Relaxdays. Dit schoenenrek heeft 5 lagen, wat goed is voor ruim 25 schoenen. Wil je toch wat meer ruimte? Dan kun je het makkelijk uitbouwen door het makkelijke kliksysteem. Het rek is een combinatie van stalen buizen en textiel. Hierdoor zijn de lagen waterafstotend. Schoenen worden snel droog en het systeem is makkelijk schoon te maken.

Bekijk dit schoenenrek hier.

  1. LifeGoods Bamboe Schoenenrek

Dit schoenenrek is van 100% natuurlijk bamboe gemaakt. Dus wil je een duurzaam én milieuvriendelijk rek aanschaffen? Dan is dit een heel goede optie. Daarnaast heeft het rek drie etages wat ruimte biedt voor ongeveer 8 paar schoenen. Waar je dit rek ook neerzet, het past overal. De gang, de kledingkamer of je slaapkamer. Het schoenenrek is daarnaast duurzaam én sterk door het natuurlijke materiaal.

Bekijk dit schoenenrek hier.

  1. Schoenenkast met zitkussen van TecTake

Waar schoenen aan en uit worden gedaan, wordt vaak gezeten. Kies daarom voor een schoenenkast met zitkussen van TecTake. Je kunt in de kast tien schoenen kwijt. En het zitkussen biedt plek om ze aan of uit te trekken. Bang dat het vies wordt? Je kunt de overtrek verwijderen hierdoor kun je hem wassen. Ook zijn de inlegborden zelf te bepalen. Dus heb je bijvoorbeeld laarsen of wil je een mand kwijt? Geen probleem!

Bekijk dit schoenenrek hier.

Schoenenrek Koopgids: waar op te letten bij het kopen van een schoenenrek?

Er zijn een aantal punten die je voor jezelf moet afwegen. Wil je bijvoorbeeld een praktische, of juist mooi vormgegeven schoenenrek. Dit is vooral belangrijk wanneer je weet waar je het rek straks wil neerzetten. Er zijn schoenenrekken die je aan de deur kunt hangen en prachtige design schoenenkasten die je in het zicht wil zetten.

En wil je open kastjes of juist gesloten? Ook moet je nadenken over hoeveel schoenen je straks kwijt wilt. Sommige schoenenrekken kunnen ‘maar’ 30 paar kwijt terwijl andere meer dan 90 schoenen opbergen. Ook kun je letten op het zelf indelen van de kast. Dan kun jezelf bepalen welke plank meer ruimte nodig heeft dan de andere plank.

 

0 Shares:
You May Also Like