Iedereen die op zoek is naar een staafmixer voor weinig geld heeft geluk. We hebben in dit artikel namelijk de beste staafmixers van de Action, Aldi en Lidl voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies voor welke staafmixer jij zou kunnen kiezen.

Iedereen zou over een staafmixer moeten beschikken voor bij het koken. Een staafmixer is een keukenhulpmiddel dat wordt gebruikt voor het mengen van soepen, sauzen en andere vloeistoffen. Een staafmixer is in principe een lange staaf met blenderbladen aan het uiteinde. Het verschil tussen een staafmixer en een gewone blender is dat in plaats van de vloeistof in de blender te gieten en aan te zetten, de staafmixer in de bak met vloeistof wordt gestoken (zoals bijvoorbeeld een pot soep) en wordt aangezet. Je kunt de staafmixer als het ware door de vloeistof heen draaien om er zeker van te zijn dat deze gelijkmatig wordt gemengd.

Staafmixer van de Lidl

Neem zeker een kijkje bij de Lidl als je op zoek bent naar een goede staafmixer. Op dit moment kan je voor een prima aanbieding gaan van het merk Silvercrest. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit materialen die zij altijd weer weten te gebruiken. De staafmixer van de Lidl is voorzien van verschillende standen. Door deze standen is het mogelijk om jouw vloeistoffen altijd weer op de juiste manier te mengen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de speciale stand voor soepen. Er zitten een aantal verschillende opzetstukken bij. Met deze opzetstukken kan je ook beslag klaarmaken. De traploze snelheidstand maakt het mogelijk om precies te kiezen hoe hard je hem wilt zetten. Er zit ook nog eens een turbo knop op, handig als je dik beslag hebt.

Staafmixer van de Action

Als je echt wilt besparen op je aankoop kun je altijd eens een keer bij de Action naar binnen lopen. Op dit moment is er een goede aanbieding te vinden. Je kunt namelijk kiezen voor de Excellent Eletrics staafmixer. Deze staafmixer is niet zo sterk als de bovenstaande optie, maar dit kan je ook niet echt verwachten voor de voordelige prijs die je betaalt. Er zitten verschillende standen op de staafmixer. Door deze standen te gebruiken kan je eenvoudig kiezen hoe hard je hem wilt hebben tijdens het mengen. Ben je klaar met het mengen dan is het mogelijk om je staafmixer eenvoudig los te maken en schoon te krijgen. Zo weet je zeker dat hij de volgende keer weer helemaal fris is om in gebruik te nemen. Je wilt niet hebben dat er nog allemaal restjes aan kleven!

Staafmixer van de Aldi

De laatste optie is om eens bij de Aldi naar binnen te lopen. Een groot voordeel van de staafmixer van de Aldi is dat hij wordt geleverd met een handige maatbeker. Door deze maatbeker weet je precies hoeveel vloeistoffen je moet hebben. daarnaast voorkom je hiermee dat het beslag op de muren komt als je hem net iets te hard zet. Het is een staafmixer met een vermogen van ruim 400 Watt, dit maakt hem dus geschikt voor het mengen van onder andere dikkere beslagsoorten. Door het lange snoer is het mogelijk om de staafmixer op een prettige manier te gebruiken voor bij jou in de keuken. Kies je voor een staafmixer van de Aldi dan krijg je ook nog eens een garantie van 3 jaar.

Andere goedkope staafmixers

We hebben het nog makkelijker voor je gemaakt door hieronder een aantal andere goedkope staafmixers voor je op een rijtje te zetten. Ook deze mixers zijn beschikbaar voor een erg lage prijs.

Bosch msm88160gb

Dit specifieke model is voorzien van de innovatieve QuattroBlade Pro van Bosch. Op het eerste gezicht lijkt hij veel op de meeste andere blenderbladen, maar bij nader inzien is het toch wel een groot verschil. Deze bladen zouden de ingrediënten in het pad van het blad leiden om een gelijkmatige consistentie te garanderen zonder al te veel neerwaartse zuiging. Dit maakt het echt een ideale staafmixer om te hebben in huis. Met een merk als Bosch weet je zeker dat je een goed product in handen hebt.

Bekijk hier deze Bosch msm88160gb

Dualit 700w staafmixer

Deze staafmixer werd ons enkele jaren geleden gedemonstreerd door niemand minder dan Monica Galetti van Masterchef. Hoewel deze 700-watt zilveren staafmixer vrij zwaar aanvoelt in de hand, is hij immens krachtig, prachtig uitgebalanceerd voorzien van een eenvoudig ontwerp met twee gemakkelijk in te drukken snelheidsknoppen. Dit maakt het een handige staafmixer voor iedereen die op zoek is naar een product met een eenvoudig ontwerp. Hij mag dan iets duurder zijn dan enkele andere opties, als je het vergelijkt met de topmerken is het nog steeds een voordelige optie. Met deze staafmixer weet je in ieder geval dat je een uitstekende kwaliteit in handen zult hebben.

Bekijk hier deze Dualit 700w staafmixer

Kenwood hdp406wh triblade

De Kenwood HDP406WH Handmixer is klaar om een heleboel mengsels te maken dankzij de combinatie van een krachtige 800-watt motor en Triblade technologie. Bij aankoop krijg je een beker met een inhoud van .75 liter, een kunststofstamper, een garde en een aantal verschillende bladen. Door al deze aanvullingen weet je zeker dat je zonder zorgen aan de slag kunt gaan met het mixen bij jou in de keuken. Zo kan ook jij dat heerlijke beslag weer eens maken.

Bekijk hier deze Kenwood hdp406wh triblade

Waar op letten bij het kopen van een staafmixer

Het eerste wat je moet overwegen is of je de staafmixer wilt gebruiken om een normale blender te vervangen. De staafmixers zijn lichter, makkelijker schoon te maken en nemen minder ruimte in beslag in de keuken dan een klassieke blender, maar veel modellen zijn niet zo krachtig. Hoewel veel staafmixers zelf de mogelijkheid hebben om ijs te breken is het over het algemeen zo dat de normale mixers het beste zijn voor deze klus. Een staafmixer met een sterke motor zal in staat zijn om door bevroren fruit heen te snijden, maar vaak niet door keiharde oppervlakken zoals ijsblokjes. Wees je hier van bewust als je een staafmixer koopt voor in de keuken.

0 Shares:
You May Also Like