Op zoek naar de beste goedkope stoomreinigers? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste stoomreiniger. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget stoomreinigers van 2020.

Jouw wastafel, de voegen, de tegels, jouw ramen, de velgen van de auto of jouw kleding is vies. Daar kan je natuurlijk allerlei verschillende foefjes voor gebruiken, maar jij kan dit ook allemaal met één apparaat oplossen, namelijk: ‘stoomreiniger’. Stoomreinigers dringen vaak dieper door in viezigheid en maken het door de hete stoom weer vochtig waardoor viezigheid beter loskomt van de ondergrond waar jij het uit wil hebben. Daarnaast ben jij enorm snel klaar doordat je niet met een schuurspons en een doekje aan het boenen bent, maar gewoon ergonomisch met één hand alles kan oplossen.

Stoomreiniger bij de Lidl

Alle elektrische apparaten die maar iets te maken hebben met het huishouden of voor in de keuken worden door het betrouwbare merk: ‘Silvercrest’ gemaakt bij de Lidl. Ook deze keer hebben ze een stoomreiniger die zeer scherp geprijsd is. Ook is hij extreem veilig door zekeringen, een oververhitting bescherming en controlelampjes. Deze stoomreiniger is ook nog eens heel divers en je kan hem op allerlei verschillende ondergronden gebruiken. Wil jij jouw badkamer schoonmaken, dan pak jij het bijpassende mondstuk en kan je na drie minuten opwarmtijd al aan de slag. Ga jij buiten de velgen van de auto schoonmaken pas jij hiervoor weer het bijpassende opzetstuk. Bij de stoomreiniger worden wel 4 verschillende mondstukjes geleverd waardoor jij binnen de kortste keren klaar bent met jouw klus. Het zal daarnaast 99,99 procent van de bacteriën doden. Hierdoor weet jij ook dat hij alle ziektekiemen uit de ondergrond verwijderd hebt.

Bekijk deze stoomreiniger hier 

Stoomreiniger bij de Action

Bij de Action hebben ze nu een zeer goedkope kleding stoomreiniger van Prolectrix. Hij is zeer handzaam, door het kleine model en daarnaast is hij goed te bedienen doordat de knop mooi bij jouw wijsvinger zit. Je krijgt er een handig bij vul cupje bij zodat je jouw stoomreiniger gemakkelijk kan bijvullen. Daarnaast is hij ook nog eens te verkrijgen in verschillende kleuren zodat hij mooi past bij de rest van jouw huishoudartikelen die je thuis hebt. Deze stoomreiniger laadt binnen 45 tot 50 seconden op en genereert hierna 1200 watt. Hierdoor is het dus een vrij krachtige stoomreiniger. Hij zal al jouw stoffen gemakkelijk reinigen. Al jouw kleding is in een handomdraai weer kreukvrij, wat een gemak. Alle accessoires die nodig zijn om gelijk aan de slag te gaan zijn meegeleverd. Dus geen zorgen over de aanschaf van nog extra materialen.

Bekijk deze stoomreiniger hier 

Op dit moment wordt er geen stoomreiniger bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige stoomreinigers voor je gevonden!

Andere goede goedkope stoomreinigers

Ons overzicht van de beste goedkope stoomreinigers nu online te koop.

Sargon stoomreiniger

Van het merk Sargon hebben we misschien wel de goedkoopste stoomreiniger nu te verkrijgen in Nederland. Hij is enorm compact en je kan er alle kanten mee uit. Mocht jij op een zakentrip gaan en jouw kleding netjes en kreukvrij aan willen trekken dan kan jij op jouw kamer deze stoomreiniger met gemak gebruiken. Daarnaast is hij ook nog eens te gebruiken als gezichtsstomer. Zorg er wel voor dat jij hiervoor weet wat je doet, want stoom loopt op tot het kookpunt. Met de bijgeleverde mondstukken kan jij variëren tussen verschillende soorten kleding en kan jij zelfs over de wat ruwere ondergronden heen.

Bekijk deze stoomreiniger hier 

Trebs stoomreiniger

Deze stoomreiniger van het merk Trebs is de goedkoopste bij de Blokker. Hij is lichtgewicht dus ideaal als jij op reis gaat. Ook is hij extreem snel gebruiksklaar. Binnen een 30 seconden heb jij deze stoomreiniger al in de aanslag voor de klus die geklaard moet worden. Met 800 watt is het een extreem krachtige stoomreiniger. Hij is wit van kleur en net zo gemakkelijk bij te vullen als een waterkoker. Let op, want hij kan ook even heet worden als een waterkoker. Dus krijg de dampen niet op jouw handen. Er zit een vast mondstuk aan, hierdoor hoef jij niet steeds te wisselen, maar hoef jij je ook geen zorgen te maken dat hij er gemakkelijk af valt.

Bekijk deze stoomreiniger hier 

Videla Steam stoomreiniger

Via Bol.com is hier een duurder variant, maar hiermee kan jij jouw hele vloer smet vrij maken, en extra ergonomisch werken. Vaak zie je dat een stoomreiniger met de hand gebruikt moet worden waardoor jij voor de hoekjes op de grond van op handen en voeten te werk moet gaan. Dit werk natuurlijk niet praktisch, maar is ook niet goed voor jouw gewrichten. Daarom is dit met de super goede reviews een aan te raden product. Met 1200 watt extreem krachtig en hij gaat tot wel 30 minuten mee zodra hij is warm gedraaid. Momenteel is hij via Bol.com ook nog eens goedkoper te verkrijgen dan andere verkooppartners.

Bekijk deze stoomreiniger hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een stoomreiniger?

Je hebt stoomreinigers in alle soorten en maten en soms kun je een aankoop doen waar je achteraf niet tevreden over bent. Let natuurlijk altijd goed op de reviews bij een aankoop, reviews zeggen heel veel over het product. Bij een stoomreiniger is het belangrijk dat hij natuurlijk een bepaalde tijd meegaat als hij na 3 minuten reinigen alweer leeg is en jij moet wachten tot de volgende maat met water is opgewarmd ben jij alsnog lang bezig met een klus. Zorg er dus voor dat jouw stoomreiniger lang genoeg mee gaat. Ook is het essentieel dat hij voor jouw klus de juiste mondstukjes heeft. Soms hebben goedkope stoomreinigers maar één of twee mondstukjes, het kan dan betekenen dat zij alleen geschikt zijn voor kleding bijvoorbeeld. Mocht jij jouw badkamer hiermee gaan doen kan het zijn dat de stoomreiniger niet krachtig genoeg is.

0 Shares:
You May Also Like