Op zoek naar een goed vliegengordijn? Lees dan even dit artikel door. We hebben namelijk de beste budget vliegengordijnen van de Aldi, Lidl en Action voor je op een rijtje gezet.

In de zomer is het natuurlijk erg vervelend als er allemaal vliegen naar binnen kunnen komen in jouw woning. Dit is de reden dat je er verstandig aan doet om een vliegengordijn te kopen. Zoals je wel aan de naam kunt zien is een vliegengordijn een speciaal gordijn wat alle vliegen tegen kan houden. je hangt een vliegengordijn op in je deur. Doordat het vliegengordijn heel de deur beslaat zal er geen enkele vlieg meer naar binnen kunnen gaan. Soms is een vliegengordijn voorzien van lange draden die de vliegen tegenhouden, bij andere modellen vliegengordijnen zal er juist sprake zijn van een soort hor die je dichtschuift. Deze diverse mogelijkheden brengen met zich mee dat je altijd een vliegengordijn kunt vinden wat aansluit bij wat je zoekt.

Vliegengordijn van de Lidl

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor een vliegengordijn van Powerfix van de Lidl. Dit vliegengordijn is beschikbaar voor een zeer schappelijk bedrag. Door deze voordelige prijs is het een aankoop die iedereen kan maken voor bij hem of haar in huis. Dit vliegengordijn heeft een speciale klittenband rand waarmee je hem vast kunt maken. Als je naar binnen loopt gaat deze gelijk open. Hierdoor kan je zonder enig ongemak een vliegengordijn gebruiken voor het buitenhouden van alle mogelijke soorten vliegen. Dit vliegengordijn is 100 cm bij 220 cm, hierdoor is hij geschikt voor alle mogelijke maten deuren. Hij is ook nog eens handig vast te maken aan de deur. Door de magneetjes weet je zeker dat hij goed dicht zal blijven wanneer je buiten in de tuin zit.

Vliegengordijn van de Aldi

Het is ook mogelijk om te kiezen voor het vliegengordijn van de Aldi. Dit vliegengordijn is net zo lang als dat van de Lidl. Hierdoor zal je hem voor iedere deur in gebruik kunnen nemen. In plaats van magneetjes heeft dit vliegengordijn een viertal overlappende lamellen. Dit zorgt ervoor dat je hem niet hoort wanner je hem open doet. Deze lamellen zijn vastgemaakt met gewichtjes, hierdoor blijven ze altijd weer straks naar beneden hangen. Je kunt dit vliegengordijn gewoon wassen in de wasmachine. Mocht hij vies zijn geworden dan hoeft dit geen enkel probleem te zijn. nog eens voordeel is dat je dit vliegengordijn kunt kopen in het wit of in het zwart. Door deze mogelijkheden kom je binnen no time uit bij de vliegengordijn die aansluit bij wat je zoekt.

Vliegengordijn van de Action

Zoek je echt naar de meest voordelige optie dan zal de Action een prima winkel zijn om eens naar binnen te lopen. Dit vliegengordijn is 50 cm bij 210 cm. Dit zijn iets andere afmetingen dan de voorgaande modellen, echter hoeft dit geen probleem te zijn. er zitten namelijk twee vliegengordijnen in de verpakking. Hierdoor kan je jouw deur alsnog uitrusten met de juiste bescherming. Door de automatische sluiting hoef je je nooit meer zorgen te maken over vliegen die mogelijk naar binnen vliegen. Als we kijken naar de kwaliteit dan is deze natuurlijk wat minder hoog dan bij de iets duurdere modellen. Maar voor deze lage prijs hebben we echt helemaal niets om over te klagen. Dit maakt het een prima vliegengordijn om voor te kiezen.

Andere goedkope vliegengordijnen

Hieronder hebben we een selectie gemaakt met een aantal andere soorten vliegengordijnen die je voor weinig geld kunt kopen voor bij jou in huis.

Tesa Raamhor

Dit is een handig vliegengordijn voor bij jou in huis. Door de klittenband rand kan je dit gordijn snel ophangen aan de muur. Heb je hem niet meer nodig dan kan je hem ook gelijk weer weghalen. Doordat het vliegengordijn nog steeds frisse lucht doorlaat weet je zeker dat het huis fris zal blijven, alleen dan zonder al die vliegen.

Bekijk hier deze Tesa Raamhor

2LIF Horgordijn

Dit zwarte vliegengordijn is ook een prima optie voor bij jou in huis. Hij is wat duurder dan de andere opties van dit lijstje, maar hier krijg je wel een prima kwaliteit voor terug. Door de zwarte kleuren ziet het er gelijk modern uit bij jou in de deur. Hiermee ben je van de zomer helemaal voorbereid op al die vliegen die naar binnen willen gaan.

Bekijk hier deze 2LIF Horgordijn

Froys Vliegengordijn

Ook dit magnetische vliegengordijn is een goede optie voor bij jou in de deur. Hij is voorzien van een magnetische strip. Deze strip zorgt ervoor dat hij gelijk dicht zal gaan als je van buiten naar binnen gaan. Dit zorgt ervoor dat er geen vliegen meer naar binnen kunnen. Ook dit vliegengordijn is beschikbaar voor een zeer laag bedrag. Met dit vliegengordijn kan je niet de fout in gaan.

Bekijk hier deze Froys Vliegengordijn

Lamello vliegengordijn

Als laatste is het mogelijk om te kiezen voor een vliegengordijn van het merk Lamello. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit die zij altijd weer weten te bieden. Een prima vliegengordijn voor een niet al te hoge prijs. Wat wil je nog meer hebben?

Bekijk hier deze Lamello vliegengordijn

Waar op letten bij het kopen van een vliegengordijn

Wil je alles uit je vliegengordijn halen dan zal je op zoek moeten gaan naar het juiste product. Wij raden je aan om als eerste stil te staan bij het materiaal wat je kiest. Zo is een RVS horrenscherm bijvoorbeeld een prima optie als het aankomt op een vliegengordijn. Deze zijn natuurlijk wel weer wat duurder. Kies je voor een vliegengordijn van touw dan moet je weten dat deze wel erg snel vies worden. Je doet er bij een dergelijk soort vliegengordijn dus verstandig aan om te kiezen voor de donkere kleuren. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk ook goed moet kijken naar de maat die je kiest. Het is immers wel de bedoeling dat alles past in de deur.

0 Shares:
You May Also Like