Een wasmand is de ideale plek voor vuile was. Niet alleen omdat je het dan op één plek hebt gecentreerd. Maar ook omdat je niet wilt dat de vuile was door het hele huis ligt. In veel huishoudens staat de wasmand in de badkamer of in de kledingkamer. Maar dat betekent nog niet dat je niet hoeft te investeren in een goede wasmand. Wij hebben voor jou de beste wasmanden van 2020 op een rijtje gezet.

  1. Curver Style Wasmand – Antraciet

Deze wasmand is van Curver. Een merk dat bekend staat om de sterke producten. Niet alleen in kwaliteit, maar ook in stijl weten ze er keer op keer uit te blinken. Deze wasmand is van kunststof en is in meerdere kleuren te koop. Je kunt er maar liefst 60 liter aan was in kwijt. Deze serie heeft trouwens de look van rotan of riet, maar dan gemaakt van kunststof.

Bekijk deze wasmand hier.

  1. Brabantia wasmand – Grijs

Deze wasmand is prachtig om te zien. Er kan maar liefst 55 liter was in, wat betekent dat je een hele hoop vuile kleren erin kwijt kunt. Maar dat is nog niet alles. Het is bijna een soort wastas, die je makkelijk kunt dragen richting de wasmachine. De waszak heeft een ingenieuze opening, waardoor je makkelijk de was erin kunt doen zonder dat je steeds de klep open en dicht hoeft te doen.

Bekijk deze wasmand hier.

  1. Acaza wassorteerder

In grote gezinnen is het vaak een drama: de was. Het ligt niet alleen overal in huis, maar na een klein rondje door de kamers bulkt de wasmand al helemaal uit. De oplossing? Deze wassorteerder van Acaza. Er zijn 4 uitneembare vakken, waardoor je niet alleen heel veel was kwijt kunt, maar het is ook direct gesorteerd. Dat maakt wassen gelijk een stuk makkelijker. Je kunt hier maar liefst 140 liter aan was in kwijt.

Bekijk deze wasmand hier.

  1. Lumaland wasmand van bamboe

We houdt van duurzaam, die vindt vast deze wasmand van bamboe prachtig. Hij is namelijk volledig gemaakt van duurzame materialen. Zowel de houten constructie als de waszakken. En dat geeft een mooie uitstraling aan je badkamer. Er zijn twee uitschuifbare waszakken, waardoor je de was direct kunt scheiden.

Bekijk deze wasmand hier.

  1. Relaxdays wasmand met deksel

Ook deze wasmand is gemaakt van bamboe maar heeft dan een volledige omhuls eromheen. Hij is onderhoudsvriendelijk, stevig en vochtresistent. Hierdoor gaat deze wasmand lang mee en hoef je je niet zorgen te maken of je was vochtig wordt. De waszakken kun je los wassen. Er zijn twee wassenzakken in deze wasmand. Waardoor je de was direct kunt scheiden.

Bekijk deze wasmand hier.

  1. Wasmand met drie vakken – donkergrijs

Wil jij dat het sorteren van de was voor iedereen duidelijk is? Bijvoorbeeld voor je kinderen. Dan is dit een goede wasmand voor jouw gezin. Er zijn namelijk drie vakken met ieder hun eigen tekst. Namelijk: dark, light en color. Zo weet iedereen welk kledingstuk waar moet. Je kunt deze wasmand in drie kleuren kopen. Voor deze wasmand heb je veel meer ruimte nodig, hij is namelijk langer dan de gemiddelde wasmand.

Bekijk deze wasmand hier.

  1. Wonair wasmand

Heb jij juist niet zoveel ruimte in huis? Bijvoorbeeld omdat je alleen woont? Of woon je in een studentenhuis waarbij de wasmachine op een openbare plek staat? Dan is het slim om een opvouwbare wasmand aan te schaffen. Deze van Wonair kun je makkelijk meenemen door het handvat. Daarnaast is hij van polyester waardoor hij niet gaat ruiken. Er zijn meerdere kleuren wasmanden te bestellen. En de tekst: laundry, maakt direct duidelijk waar ‘ie voor is bedoeld.

Koopgids: waar op te letten bij het kopen van een wasmand?

Een wasmand aanschaffen is geen lastige klus. Zoals je tenslotte hebt gezien is de keuze reuze. Maar waar je wel goed over na moet denken is waar je straks de wasmand wilt neerzetten. Een mooie wasmand kan bijvoorbeeld heel veel voor de stijl van je badkamer betekenen. Kies daarom voor een wasmand die past bij de stijl van je huis.

Ook is het verstandig om na te denken over de hoeveelheid was die je straks wilt opbergen. Heb je bijvoorbeeld één keer per week wasdag? Dan heb je met een groot gezin niet genoeg aan één wasmand. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere wasmanden aan te schaffen die je vervolgens op kleur of materiaal kunt selecteren. Bijvoorbeeld een wasmand voor de donkere was en een mand voor de bonte was.

0 Shares:
You May Also Like