Op zoek naar de beste goedkope pasjeshouders? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste pasjeshouder. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget pasjeshouders van dit jaar.

Al dat geëmmer met kleingeld begint wel een beetje verleden tijd te worden. Eigenlijk gaat bijna alles deze dagen met de pinpas, maar naast de pinpas heb jij vaak nog andere pasjes, van bonus- en kortingskaarten tot pasjes van de vereniging waar jij lid bent. Dit slingert altijd maar rond, maar dit kan verleden tijd zijn. Jij kan nu eindelijk eens die pasjeshouder aanschaffen waar jij eigenlijk al zo lang naar hunkert. Wij hebben voor jou alles op een rij gezet zodat jij zeker bent van een goede aanschaf. Mocht jij de ene houder niks vinden hebben wij altijd nog een volgende voor jou genoteerd.

Pasjeshouder bij de Action

Bij de Action hebben ze nu ook de alom bekende handige pasjeshouder. Met deze pasjeshouder heb jij binnen een enkele handomdraai al jouw pasjes gereed. Jij hoeft dus niet te pielen of te balen dat je net je nagels hebt geknipt. Onderaan zit een knop waarmee jij al jouw pasjes omhoog schiet. Hierdoor heb je dus heel snel en gemakkelijk jouw pasjes bij de hand. Deze pasjeshouder is gemaakt voor 7 pasjes. Dit moet genoeg zijn om al jouw belangrijke pasjes bij de hand te hebben. Daarnaast zit er een RFID-blokkering op zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat een zakkenrollen jouw contactloos kan beroven van je geld. Dit is namelijk het geval tegenwoordig, ze hoeven hiervoor niet meer jouw bankpas van je te rollen, maar ze hebben binnen de kortste keren toegang tot jouw account en daarmee ook toegang tot jouw geld. Hij wordt geleverd in het zwart, dus als hij een beetje aan de vieze kant is zou dit geen probleem moeten zijn.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Extra informatie: Soms is de pasjeshouder van de Action niet verkrijgbaar. Klik hier voor andere goedkope pasjeshouders die wel op voorraad zijn.

Op dit moment worden er geen pasjeshouders bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige pasjeshouders voor je gevonden!

Andere goede goedkope pasjeshouders

Ons overzicht van de beste pasjeshouders steppen nu online te koop.

Gadget Bay opplakbare pasjeshouder

Kaartjes, pasjes, zorgpas, pinpas. We hebben inmiddels zo veel verschillende pasjes dat het lastig wordt ze allemaal een goed plekje te kunnen geven. Zo is er nu een hoesje van Silicone. Deze is gemaakt om achter op jouw telefoon te plakken. Hij is gemaakt voor één pas. Je meest dierbare pas kan je dus inzetten om altijd bij de hand te houden. Want eigenlijk hebben wij onze telefoon toch bijna altijd op zak. Dus zo ga je nooit met jouw belangrijkste pasje de deur uit. Welke pas doe jij in dit hoesje?

Bekijk deze pasjeshouder hier

Doodadeals zelfklevende pasjeshouder

Deze kaarthouder is iets verder ontwikkeld dan de bovenstaande. Echter betaal je hier natuurlijk ook meer voor. Deze pasjeshouder is gemaakt om twee pasjes in te bewaren. Dus stop jij er enkel jouw creditcard en pinpas in of ga jij ook voor jouw rijbewijs en ID-kaart. Aan jou de keuze. Ook is deze kaarthouder gemaakt met RFID-protectie. Deze zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over diefstal van jouw geld. Dieven zullen steeds slimmere methodes uitzoeken om je te beroven. Hierdoor beveilig jij jouw pasjes waar je ook maar gaat.

Bekijk deze pasjeshouder hier

Luxe van Aluminium pasjeshouder

We komen nu uit bij een wat luxere pasjeshouder. Deze is gemaakt voor maar liefst 6 verschillende pasjes. Zo kan jij altijd meer pasjes meenemen en hoef jij niet te kiezen welke je belangrijker vindt. Daarnaast kom jij altijd aan met een zeer luxueuse houder. Deze is gemaakt van een combinatie van Leer en Aluminium. De anti diefstal protectie zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken wanneer jij op stap gaat. Ook adviseren wij altijd om jouw pasjes of portemonnee te bewaren op een veilige plek. Wanneer jij een borstzakje hebt is dit vaak een beter plek dan jouw broekzak bijvoorbeeld.

Bekijk deze pasjeshouder hier

Luxe leren creditkaart en pasjeshouder

Dit is een klein maar luxe model pasjeshouder. Hij heeft een gemakkelijke drukknop waarmee je hem goed en veilig kan afsluiten. Daarnaast is hij gemaakt van donkerbruin leer. Dit geeft producten vaak nog een extra luxe uitstraling. Wanneer jij deze pasjeshouder opent dan heb je plek oor maar liefst 12 verschillende pasjes. De kaarthouder is ultra licht en weegt maar 38 gram. Zo heb jij bijna niet door dat je een pasjeshouder op zak hebt. Hij is helaas niet geschikt voor extra briefgeld. Maar wanneer jij alles met de pinpas betaald is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Bekijk deze pasjeshouder hier

Sitna aluminium pasjeshouder

Deze pasjeshouders zien we steeds vaker op de markt verschijnen. Ze zijn ultralicht en daarnaast zijn ze zeer goed werkend tegen diefstal. Ook zit er in deze pasjeshouder een spiegeltje verwerkt. Hierdoor kan je ten alle tijden even kijken of je haar goed zit, of dat je niet nog wat in je mondhoeken hebt zitten. Met een simpele druk springt jouw pasjeshouder open. Zo heb je toegang tot jouw 8 pasjes. Met een gewicht van nog geen 100 gram is dit een mooi licht model. Ook kan je hem snel schoonmaken door dat hij van metaal is.

Bekijk deze pasjeshouder hier

Velishy pasjeshouder

Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het beschadigen van jouw pasjes. Deze aluminium case is naast heel valbestendig ook nog eens heel scherp geprijsd. Het hoesje weegt maar 63 gram en is daarmee super lichtgewicht. Het is heel gemakkelijk om jouw pasjes erbij te pakken door de handige druksluiting. Je hoeft dus enkel een kleine knop in te drukken en de case springt open en jij hebt toegang tot al jouw pasjes en toebehoren. Daarnaast is deze houder te verkrijgen in verschillende kleuren, dus loop je nooit voor gek.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Luxe aluminium pasjeshouder

Deze is iets duurder geprijsd dan de pasjeshouders hierboven, maar hij straalt veel luxe uit. Je kan hem in 3 verschillende kleuren halen en hem daarmee zelfs aanpassen aan jouw dagelijkse outfit. Er zit een anti diefstal preventie op oftewel: RIFD-protection. Hij werkt door de handige druksluiting zeer gemakkelijk. Via Bol.com weet je dan ook dat je hem binnen een dag weer in huis hebt. Er is ruimte voor 6 pasjes, dus met welke pasjes wil jij dagelijks op stap. De keuze ligt bij jou.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een pasjeshouder?

Jij wil gemakkelijk toegang tot al jouw pasjes. Je wil niet dat jij die trage vrouw of man bent aan de kassa die maar op zoek is naar het juiste pasje, of misschien toch al het kleingeld wil opmaken. Nee, jij wil snel handelen. Kies daarom altijd voor een pasjeshouder die gemakkelijk werkt, door middel van een gemakkelijke drukknop zodat jij binnen een handomdraai beschikking hebt tot al jouw pasjes. Daarnaast leven we helaas in een wereld waar we moeten opletten dat we niet zomaar bestolen worden van onze kostbaarheden. Wil jij zo goed mogelijk beveiligd over straat dan kies jij voor een pasjeshouder die beveiligd is met RIFD. Dit zorgt ervoor dat iemand je niet contactloos kan skimmen en geld van je afhandig kan maken zonder dat jij het door hebt. Keuze genoeg, maar het gaat er ook omdat het er netjes en mooi uitziet, maar die keuze ligt bij jou.

You May Also Like

Amazonas hangmatten

Amazonas hangmatten Wil je een hangmat kopen? Bij Budgeto vind je de kleurrijke en duurzame hangmatten van Amazonas.…