Op zoek naar de beste goedkope pasjeshouders? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste pasjeshouder. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget pasjeshouders van 2020.

Al dat geëmmer met kleingeld begint wel een beetje verleden tijd te worden. Eigenlijk gaat bijna alles deze dagen met de pinpas, maar naast de pinpas heb jij vaak nog andere pasjes, van bonus- en kortingskaarten tot pasjes van de vereniging waar jij lid bent. Dit slingert altijd maar rond, maar dit kan verleden tijd zijn. Jij kan nu eindelijk eens die pasjeshouder aanschaffen waar jij eigenlijk al zo lang naar hunkert. Wij hebben voor jou alles op een rij gezet zodat jij zeker bent van een goede aanschaf. Mocht jij de ene houder niks vinden hebben wij altijd nog een volgende voor jou genoteerd.

Pasjeshouder bij de Action

Bij de Action hebben ze nu ook de alom bekende handige pasjeshouder. Met deze pasjeshouder heb jij binnen een enkele handomdraai al jouw pasjes gereed. Jij hoeft dus niet te pielen of te balen dat je net je nagels hebt geknipt. Onderaan zit een knop waarmee jij al jouw pasjes omhoog schiet. Hierdoor heb je dus heel snel en gemakkelijk jouw pasjes bij de hand. Deze pasjeshouder is gemaakt voor 7 pasjes. Dit moet genoeg zijn om al jouw belangrijke pasjes bij de hand te hebben. Daarnaast zit er een RFID-blokkering op zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat een zakkenrollen jouw contactloos kan beroven van je geld. Dit is namelijk het geval tegenwoordig, ze hoeven hiervoor niet meer jouw bankpas van je te rollen, maar ze hebben binnen de kortste keren toegang tot jouw account en daarmee ook toegang tot jouw geld. Hij wordt geleverd in het zwart, dus als hij een beetje aan de vieze kant is zou dit geen probleem moeten zijn.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Op dit moment worden er geen pasjeshouders bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige pasjeshouders voor je gevonden!

Andere goede goedkope pasjeshouders

Ons overzicht van de beste pasjeshouders steppen nu online te koop.

Faas Commerce Pasjeshouder

Mocht jij op zoek zijn naar een goedkope en kleurrijke pasjeshouder dan is dit hem misschien wel. Hij is lekker vrolijk door de kleur, hierdoor kan jij als een zonneschijn de dag door. Deze pasjeshouder houdt het mooi overzichtelijk en je bent nooit lang op zoek naar je pasjes. Soms heb je het pasje snel nodig, als jij bijvoorbeeld bij de kassa staat en er staat een lange rij te wachten, jij wil dan zo snel mogelijk door, zodat jij geen boze ogen krijgt. Dan is deze pasjeshouder ideaal.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Trend pasjeshouders

Deze pasjeshouders zijn ideaal voor als jij je pinpassen en/of creditcards wil beveiligen. Ze staan los van elkaar dus het zijn meer een soort van hoesjes. Alleen deze hoesjes zijn RFID beveiligd waardoor een skimmer jou niet van je geld kan beroven. Alle pasjes zullen los van elkaar in hoesjes zitten, hierdoor zijn ook jouw pasjes beveiligd tegen schade. Vaak zie je dat pasjes stuk gaan als ze vaak over elkaar heen schuren, hiermee voorkom je dat. Daarnaast zijn de pasjeshouders gemakkelijk in gebruik, bijvoorbeeld als jij contactloos wil betalen hoef je hem niet uit het hoesje te halen.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Velishy pasjeshouder

Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het beschadigen van jouw pasjes. Deze aluminium case is naast heel valbestendig ook nog eens heel scherp geprijsd. Het hoesje weegt maar 63 gram en is daarmee super lichtgewicht. Het is heel gemakkelijk om jouw pasjes erbij te pakken door de handige druksluiting. Je hoeft dus enkel een kleine knop in te drukken en de case springt open en jij hebt toegang tot al jouw pasjes en toebehoren. Daarnaast is deze houder te verkrijgen in verschillende kleuren, dus loop je nooit voor gek.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Luxe aluminium pasjeshouder

Deze is iets duurder geprijsd dan de pasjeshouders hierboven, maar hij straalt veel luxe uit. Je kan hem in 3 verschillende kleuren halen en hem daarmee zelfs aanpassen aan jouw dagelijkse outfit. Er zit een anti diefstal preventie op oftewel: RIFD-protection. Hij werkt door de handige druksluiting zeer gemakkelijk. Via Bol.com weet je dan ook dat je hem binnen een dag weer in huis hebt. Er is ruimte voor 6 pasjes, dus met welke pasjes wil jij dagelijks op stap. De keuze ligt bij jou.

Bekijk deze pasjeshouder hier 

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een pasjeshouder?

Jij wil gemakkelijk toegang tot al jouw pasjes. Je wil niet dat jij die trage vrouw of man bent aan de kassa die maar op zoek is naar het juiste pasje, of misschien toch al het kleingeld wil opmaken. Nee, jij wil snel handelen. Kies daarom altijd voor een pasjeshouder die gemakkelijk werkt, door middel van een gemakkelijke drukknop zodat jij binnen een handomdraai beschikking hebt tot al jouw pasjes. Daarnaast leven we helaas in een wereld waar we moeten opletten dat we niet zomaar bestolen worden van onze kostbaarheden. Wil jij zo goed mogelijk beveiligd over straat dan kies jij voor een pasjeshouder die beveiligd is met RIFD. Dit zorgt ervoor dat iemand je niet contactloos kan skimmen en geld van je afhandig kan maken zonder dat jij het door hebt. Keuze genoeg, maar het gaat er ook omdat het er netjes en mooi uitziet, maar die keuze ligt bij jou.

0 Shares:
You May Also Like

Fietsen

Ben je op zoek naar een leuke fiets? Zoek niet verder! Budgeto, jouw online warenhuis beschikt over meer…

Beste Damesgeuren

Damesgeuren Meer dan 1000 damesgeuren tref je aan in het online assortiment van budgeto.nl. Alle bekende merken zijn…

Beste Drones

De drone heeft de laatse jaren enorm aan populariteit gewonnen. De winkels met radiografisch bestuurbare helicopters en quadcopters schieten als…