Op zoek naar de beste goedkope windschermen? Wij scannen budget winkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste windschermen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget windschermen van dit jaar.

Daar zit je dan heerlijk op je balkon of op het strand en ineens steekt de wind flink op. Je ziet op het strand mensen hun stoeltjes inklappen en hun heil zoeken bij een strandtent om de hoek. Op je balkon zie jij mensen aan de overkant zich verplaatsen naar de bank binnen. Maar juist met deze warmte wil jij die zomerbries voelen, alleen niet zodat jij wordt weggeblazen. Dus jij gaat op zoek naar een windscherm die aan jouw wensen voldoet. Wij hopen dat wij jou wat moois kunnen aanbieden dat past bij jouw levensstijl.

Op dit moment worden er geen windschermen bij de Aldi, Lidl en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige windschermen voor je gevonden!

Andere goede goedkope windschermen

Ons overzicht van de beste goedkope windschermen nu online te koop.

Bo-Camp Stabile windscherm

Dit windscherm van Bo-Camp is ideaal voor op het strand. Bo-Camp is een merk dat zich richt op alles dat te maken heeft met kamperen. Of je nu naar het strand gaat of je bent opzoek naar een tent voor op de camping. Ze leveren altijd de beste en meest betrouwbare producten. Door de vier verschillende stokken die zijn gebruikt wordt het gemakkelijk om hem op te zetten op het strand. Ook de vier scheerlijnen helpen voor extra stabiliteit. Door de drie vlakken kan je hem op iedere gewenste plek positioneren.

Bekijk dit windscherm hier

Bo-Camp – Windscherm (tent)

Je wil gewoon niet te veel kwijt zijn maar wel een goed product. Bij Bo-Camp hebben ze nu een windscherm die dat te bieden heeft waar jij naar opzoek bent. Het licht grijze wordt gecombineerd door een donkergrijze baan. Dit geeft hem een opvallende look waardoor jij makkelijk te herkennen bent op het strand. Daarnaast is hij gemakkelijk op te zetten. Hij weegt rond de twee kilo en dan heb je het hele pakket compleet met draagzak. Haringen en stokken worden allemaal geleverd bij dit model windscherm.

Bekijk dit windscherm hier

Lifetime Garden windscherm

Dit windscherm is helaas niet gemaakt voor op het strand. Deze kan je wel heel goed op jouw balkon gebruikten. Wanneer jij wat hoger woont zal je merken dat de wind soms wat kan oplaaien. Hierdoor kan je minder goed genieten van dat lekkere plekje in de zon. Dit windscherm biedt naast wind beschermd ook bescherming tegen de zon. Hierdoor kan jij als je dat wil ook even uit de zon zitten. Hij is scheur- en kreukvast. Hierdoor gaat dit windschermen nog vele jaren mee. Ook alle kabels en bevestigingstouwen worden meegeleverd bij dit product.

Bekijk dit windscherm hier

Springos Strand Windscherm

Jij wil opvallen als je op het strand zit. Je moet makkelijk te herkennen zijn voor vrienden en familie. Dit windscherm heeft alle kleuren van de regenboog. Hierdoor zal je van ver al kunnen zien waar je jouw plaats hebt ingenomen op het strand. Er is een klein geraamte in zodat jij er ook door heen kunt kijken. Doordat hij wordt geleverd met houten stokken is het pakket redelijk licht. En bovenal is dit windscherm wel 8 meter lang.

Bekijk dit windscherm hier

Brulo antraciet/grijs windscherm

Dit windscherm is gemaakt voor thuis. Deze installeer je eenmalig, en is gemakkelijk op te rollen. Zo kan jij in privacy zitten in de zomer. Je kan er zelf wel door heen kijken, maar vanaf de andere kant kunnen ze jou niet zien zitten. Ideaal dus voor op jouw terras in de tuin. Het is een uitschuifbaar windscherm gemaakt van robuust materiaal. Hierdoor is dit windscherm ook iets duurder dan andere windschermen.

Bekijk dit windscherm hier

Eurotrail Sun Set windscherm

Een stabiel windscherm, maar je wil hier best iets meer voor betalen dan gebruikelijk. Dan is dit het windscherm waar jij naar opzoek bent. Door het stevige en robuuste frame kan jij hem overal en altijd gemakkelijk opzetten. Daarnaast is hij goed om je wat extra privacy te geven. Wel heeft hij boven in wat kijkgaten. Zo kan je wanneer je staat tocht door jouw winscherm heen kijken. Dus zet hem thuis in de tuin op of in het zand op het strand. Aan jou de keuze waar jij hem het liefst hebt staan. Dit windscherm heeft de juiste kwaliteit en prijsverhouding.

Bekijk dit windscherm hier

Abbey Camp 5 meter windscherm

Abbey Camp biedt hier een windscherm aan van hoogwaardige kwaliteit. Het is een soortgelijk windscherm als die van Yello alleen heeft deze rustigere kleuren en is hij lichtgewicht en zeer duurzaam in gebruik. Bij Bol.com is hij op dit moment zeer gunstig geprijsd waardoor jij hem eigenlijk niet kan laten liggen. Ook biedt hij privacy mocht jij dit willen in bijvoorbeeld jouw achtertuin. Ook is hij makkelijk op te bergen in de zomermaanden door de compacte draagzak waarin hij wordt geleverd. Deze valt zeker niet op in jouw berging of garage.

Bekijk dit windscherm hier

Ambiance windscherm

Bij Bol.com hebben ze voor jou een balkonscherm van Ambiance. Het woord zegt het eigenlijk al, het is een scherm specifiek gemaakt voor op jouw balkon. Wil jij een beetje privacy of wil jij gewoon weg uit de wind zitten dan is dit ideaal. Doordat hij specifiek is gemaakt voor op het balkon zitten er op twaalf punten oogjes gemonteerd en kan jij hem door middel van de twaalf touwen van 70 centimeter gemakkelijk op jouw balkon bevestigen. Het doek is gecoated en hierdoor beschermd tegen de zon. Zorg er wel voor dat hij goed schoon blijft wil je dat hij nog een langere tijd mee gaat tenminste.

Bekijk dit windscherm hier

Sunplayer windscherm

Via Bol.com kan jij gaan voor dit grote windscherm. Het is een zeshoekig windscherm waardoor jij behoorlijk veel privacy kan genereren met jouw scherm. Daarnaast kan jij met de bijgeleverde spullen hem keurig en naar behoren opzetten. De palen kan je goed in het zand bevestigen en hierdoor zit je heerlijk uit de wind. Je hoeft ook niet bezorgd te zijn dat je wellicht materialen kwijt raakt, want behalve de bijgeleverde haringen zit alles aan elkaar bevestigd. Ook wordt hij geleverd in een mooie draagzak waardoor jij hem makkelijk mee het strand op kan nemen.

Bekijk dit windscherm hier 

ESVO gebogen windscherm

Een duurder windscherm kan natuurlijk ook heel goed. Dit windscherm is perfect op in jouw tuin neer te zetten. Hij heeft een zeer lange duur en er zijn geen windschermen nodig. Doordat de staanders van staal zijn kan je ze goed implementeren in de grond. Ook de dikke wand geeft hem een stabiel geheel. Je kan hem overal gebruiken, maar de meest duurzame werking heeft hij natuurlijk bij je in jouw eigen tuin. Ook dit dure windscherm kan jij morgen al in huis hebben via Bol.com.

Bekijk dit windscherm hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een windscherm?

Bij de aanschaf van een windscherm let je op drie dingen. Met hoeveel mensen wil je uit de wind zitten? Hoe zwaar mag hij zijn? Hoe makkelijk wil je hem kunnen opzetten? Om de eerste vraag te beantwoorden ga je na hoe groot het windscherm is. Bij alle windschermen zullen de maten vermeld zijn. Ook als jij hem op jouw balkon wil gebruiken is het goed om te kijken naar de grote, zodat je achteraf geen miskoop hebt gedaan. De tweede vraag is afhankelijk van waar je er mee naar toe gaat. Kan je bijvoorbeeld dicht bij jouw ligplaats parkeren dan mag hij best iets zwaarder zijn, maar moet jij bijvoorbeeld eerste een stukje de duinen door dan is het aan te raden te letten op het gewicht en of er een draagzak is meegeleverd. Ook is het belangrijk dat je weet hoe snel je hem kunt opzetten en of het mogelijk is dit met z’n tweeën te doen in plaats van in je eentje. Want anders sta je op het strand straks te hannesen terwijl je gewoon uit de zon en wind wou gaan liggen.

You May Also Like