Op zoek naar de beste goedkope windschermen? Wij scannen budget winkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste windschermen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget windschermen van 2020.

Daar zit je dan heerlijk op je balkon of op het strand en ineens steekt de wind flink op. Je ziet op het strand mensen hun stoeltjes inklappen en hun heil zoeken bij een strandtent om de hoek. Op je balkon zie jij mensen aan de overkant zich verplaatsen naar de bank binnen. Maar juist met deze warmte wil jij die zomerbries voelen, alleen niet zodat jij wordt weggeblazen. Dus jij gaat op zoek naar een windscherm die aan jouw wensen voldoet. Wij hopen dat wij jou wat moois kunnen aanbieden dat past bij jouw levensstijl.

Op dit moment worden er geen windschermen bij de Aldi, Lidl en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige windschermen voor je gevonden!

Andere goede goedkope windschermen

Ons overzicht van de beste goedkope windschermen nu online te koop.

Abbey Camp windscherm/strandtent

Via Abbey camp kan jij altijd de goedkoopste outdoor artikelen krijgen. Dit is een strandtentje. Dus ga jij naar het strand en wil je uit de zon en de wind zitten dan is dit de juiste koop. Jij hoeft je geen zorgen te maken over dat je gelijk verbrandt, of dat jouw spullen te warm worden in de zon. Daarnaast als het een dag lekker weer is maar het waait flink door dan kan jij het tentje als scherm gebruiken tegen die sterke wind. Dit tentje is daarnaast makkelijk op te zetten en hij is klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen het strand op. Een ideale koop dus voor een kleine portemonnee.

Bekijk dit windscherm hier  

Summertime windscherm

Dit windscherm biedt jou extreem veel ruimte om uit de wind te zitten. Door het model in de vorm van een halve maan schiet de wind mooi aan je voorbij. De blauwe kleur is tevens een goed richtpunt als verzamelplek mocht je met meer mensen op het strand zijn. Ook kan je deze bij recreatieplassen of in de zandduinen goed gebruiken. Hij is gemakkelijk mee te nemen en op te ruimen na afloop. Als jij spullen er strak tegenaan zit kan je ook nog eens het een en ander uit de zon zetten. Door de prijs is het zeker een aankoop om eens over na te denken op warme zomerdagen.

Bekijk dit windscherm hier

Yello windscherm

Dit windscherm van het merk Yello is zeer vrolijk gekleurd. Het werkt door middel van 4 palen. Deze kan je in de grond slaan en zo een mooi geheel maken op het strand. Wil jij een vierkant vormen of ga jij voor een halve cirkel. Jij kan hem spannen zoals jij wil. Op het eerste oog ziet hij er ingewikkeld uit, maar de palen zijn voorzien van punten waardoor ze makkelijk in de grond te zetten zijn. Ben jij creatief kan jij dit scherm zelfs gebruiken op het balkon. Verwijder de palen en span met een draad het windscherm van de ene naar de ander kant. Dat is zo opgelost.

Bekijk dit windscherm hier 

Abbey Camp 5 meter windscherm

Abbey Camp biedt hier een windscherm aan van hoogwaardige kwaliteit. Het is een soortgelijk windscherm als die van Yello alleen heeft deze rustigere kleuren en is hij lichtgewicht en zeer duurzaam in gebruik. Bij Bol.com is hij op dit moment zeer gunstig geprijsd waardoor jij hem eigenlijk niet kan laten liggen. Ook biedt hij privacy mocht jij dit willen in bijvoorbeeld jouw achtertuin. Ook is hij makkelijk op te bergen in de zomermaanden door de compacte draagzak waarin hij wordt geleverd. Deze valt zeker niet op in jouw berging of garage.

Bekijk dit windscherm hier

Ambiance windscherm

Bij Bol.com hebben ze voor jou een balkonscherm van Ambiance. Het woord zegt het eigenlijk al, het is een scherm specifiek gemaakt voor op jouw balkon. Wil jij een beetje privacy of wil jij gewoon weg uit de wind zitten dan is dit ideaal. Doordat hij specifiek is gemaakt voor op het balkon zitten er op twaalf punten oogjes gemonteerd en kan jij hem door middel van de twaalf touwen van 70 centimeter gemakkelijk op jouw balkon bevestigen. Het doek is gecoated en hierdoor beschermd tegen de zon. Zorg er wel voor dat hij goed schoon blijft wil je dat hij nog een langere tijd mee gaat tenminste.

Bekijk dit windscherm hier

Sunplayer windscherm

Via Bol.com kan jij gaan voor dit grote windscherm. Het is een zeshoekig windscherm waardoor jij behoorlijk veel privacy kan genereren met jouw scherm. Daarnaast kan jij met de bijgeleverde spullen hem keurig en naar behoren opzetten. De palen kan je goed in het zand bevestigen en hierdoor zit je heerlijk uit de wind. Je hoeft ook niet bezorgd te zijn dat je wellicht materialen kwijt raakt, want behalve de bijgeleverde haringen zit alles aan elkaar bevestigd. Ook wordt hij geleverd in een mooie draagzak waardoor jij hem makkelijk mee het strand op kan nemen.

Bekijk dit windscherm hier 

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een windscherm?

Bij de aanschaf van een windscherm let je op drie dingen. Met hoeveel mensen wil je uit de wind zitten? Hoe zwaar mag hij zijn? Hoe makkelijk wil je hem kunnen opzetten? Om de eerste vraag te beantwoorden ga je na hoe groot het windscherm is. Bij alle windschermen zullen de maten vermeld zijn. Ook als jij hem op jouw balkon wil gebruiken is het goed om te kijken naar de grote, zodat je achteraf geen miskoop hebt gedaan. De tweede vraag is afhankelijk van waar je er mee naar toe gaat. Kan je bijvoorbeeld dicht bij jouw ligplaats parkeren dan mag hij best iets zwaarder zijn, maar moet jij bijvoorbeeld eerste een stukje de duinen door dan is het aan te raden te letten op het gewicht en of er een draagzak is meegeleverd. Ook is het belangrijk dat je weet hoe snel je hem kunt opzetten en of het mogelijk is dit met z’n tweeën te doen in plaats van in je eentje. Want anders sta je op het strand straks te hannesen terwijl je gewoon uit de zon en wind wou gaan liggen.

0 Shares:
You May Also Like