Op zoek naar de beste goedkope insectenlamp? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste insectenlampen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget insectenlampen van 2020. 

Heerlijk, het is bijna zomer. Lange avonden buiten zitten met vrienden en familie. En wat te denken van heerlijk lang tafelen en zwemmen in het opzetbad. Wat je wensen ook zijn voor aankomende zomer. Er is één ding waar je minder vrolijk van wordt, namelijk: insecten. Je wil niet lek geprikt worden ’s avonds laat. Je wil geen vliegen op je eten en steekvliegen in je pierenbadje. Oplossing? Een insectenlamp. Veel insectenlampen bestaan uit een UV-licht. Dit trekt de dieren aan en zodra ze in aanraking komen met het UV-licht wordt er korte metten met ze gemaakt. Zo kunnen jullie direct optimaal genieten!

Insectenlamp van Lidl

Op dit moment kun je deze UV-insectenval vinden bij de online webshop van de Lidl. Dit apparaat houdt muggen op afstand, echt een must have voor in jouw tuin dus. Maar ook als je in de slaapkamer wordt belaagd door muggen kun je deze insectenval plaatsen. Hij is namelijk handzaam en licht van gewicht. Hoe het apparaat werkt? Simpel, want door de speciale lamp die er in zit worden muggen naar het apparaat getrokken als het ware. Het is namelijk UV-licht, iets waar muggen zeer gevoelig voor zijn. Deze lamp is ontzettend flexibel inzetbaar. En, ook heel belangrijk, er wordt geen gebruikgemaakt van chemische stoffen. Het apparaat is van kunststof en door het veiligheidsvenster is het apparaat veilig te gebruiken. Bij een volle accu kun je deze lamp tot wel 8 uur gebruiken. Zo kun je er heel de nacht plezier van hebben!

Bekijk deze insectenlamp van de Lidl hier.

Op dit moment worden er geen insectenlampen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige insectenlampen voor je gevonden!

Andere goede goedkope insectenlampen

Ons overzicht van de beste goedkope insectenlampen nu online te koop.

Maxxhome GH-6N LED Insectendoder

De Maxxhome GH-6N LED Insectendoder is de ideale lamp wanneer je korte metten wilt maken met vervelende vliegende vliegen. Je kan deze lamp zowel binnen als buiten gebruiken. Hang het apparaat op aan een handig haakje en je weet zeker dat het bereik van de lamp nog groter wordt. In het apparaat zit een 6 watt UV-ledlamp. Deze lamp trekt vliegen aan. Doordat het licht is omcirkelt met een hoogspanningsspiraal worden de dieren pijnloos geëlektrocuteerd. Het apparaat heeft ook een verwijderbare verzamelbak, zodat het ook nog eens zeer hygiënisch is.

Bekijk deze Maxxhome GH-6N LED Insectendoder

FlinQ draadloze muggenvanger

Beschermd zijn tegen de allerkleinste insecten? Deze draadloze muggenvanger van FlinQ biedt de oplossing. Het is namelijk een ideale oplossing om bijvoorbeeld in je slaapkamer neer te zetten of op een warme zomerse avond op de tuintafel. Deze lamp is namelijk voorzien van de beste en nieuwste technologie. Zo wordt er een zuigkracht gecreëerd waardoor muggen in het apparaat worden gezogen. De lamp zelf is van UV LED licht. Hier worden de muggen door aangetrokken. Vervolgens vallen ze in het handige bakje onder de lamp. Waardoor je het ook nog snel en goed schoon kunt maken. Wil je volledig gebruik ervan maken? Zet het apparaat dan minimaal op een hoogte van 1 meter. Vliegen en muggen vliegen vaak op een hoogte van 90 centimeter. Zo vangt dit apparaat elk beest.

Bekijk hier deze FlinQ draadloze muggenvanger

Elektrische UV Muggenlamp

Dat we geen insecten in onze buurt willen hebben, dat is natuurlijk niet gek. Vliegen gaan overal op zitten en muggen kunnen je prikken. Insecten heb een nare reputatie en gelukkig zijn er apparaten te koop waarmee je snel een einde aan de vieze beesten kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan deze elektrische UV muggenlamp. Deze lamp is ideaal voor in huis, de slaapkamer maar bijvoorbeeld ook voor de caravan. Het blauwe licht is zo aantrekkelijk voor de vliegen en de muggen dat ze straks nergens anders meer oog voor hebben. Het is een simpel en effectief middel om een einde te maken aan vieze beestjes.

Bekijk hier deze Elektrische UV Muggenlamp

Insectenlamp voor in het stopcontact

Een heel kleine versie van de elektrische UV muggenlamp is deze lamp voor in het stopcontact. Het is een 22V en trekt ook vliegen en muggen aan. Ideaal voor bijvoorbeeld op kantoor of in de caravan. Het handige borsteltje dat je erbij krijgt, is ervoor gemaakt dat je het apparaat snel weer schoon kunt krijgen. Voor het beste resultaat kun je dit apparaat op een donkere plek hangen.

Bekijk hier deze insectenlamp voor in het stopcontact

Waarop te letten bij het kopen van een insectenlamp?

Er zijn een aantal dingen waarop je kunt letten als je graag een insectenlamp aanschaft. Deze punten zullen we hier even met je kort bespreken. Allereerst is het verstandig om een insectenlamp, het wordt ook wel een vliegenlamp genoemd, te kopen met genoeg capaciteit. Zoek je bijvoorbeeld een insectenlamp voor op de camping, of wil je straks het complete kantoor vliegvrij maken? Daar zit natuurlijk wel een groot verschil tussen. Daarom is het verstandig om goed te kijken naar de lichtopbrengst van een UV-lamp. Maar ook andersom moet je goed opletten. In een kleinere ruimte wil je geen grote insectenlamp opvangen, omdat het licht wordt weerkaatst tegen de muren en anders zit je straks heel de avond in een grote blauwe lichtbak. Let dus bij het aanschaffen van een vliegenlamp goed op de plek waar hij straks komt, de grote van ruimte en de capaciteit van de lamp.

0 Shares:
You May Also Like