Op zoek naar de beste goedkope wifi repeater? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste wifi repeaters. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget wifi repeaters van 2020. 

Een wifi repeater heeft maar één doel. En dat is het signaal van jouw wifi nog verder verspreiden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in heel je woning goed wifi ontvangen, terwijl de router helemaal beneden staat. Dus wil jij ook tot in de nok van je woning kunnen internetten? Dan is een wifi repeater een apparaat voor jou. We noemen een wifi repeater ook wel een wifi versterker. Aangezien dat precies is wat ‘ie doet. Het gebruik is daarnaast ook ontzettend simpel. Je stopt het apparaat namelijk in het stopcontact. Doe dit wil op een plek waar je sterker wifi wilt hebben, want zo trekt dit apparaat jouw wifi aan. Vanaf dit punt wordt nu eerst de wifi ontvangen om het vervolgens weer verder te zenden. Zo simpel werkt een wifi repeater. Ideaal toch? En het allerprettigste is nog wel dat je al voor twee tot drie tientjes dit apparaat in je huis kunt hebben. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier deze wifi versterker bij de Action

Wifi repeater bij de Action

Bij de Action vinden we deze TP-link wifi-versterker. Zoals we eerder al zeiden: een wifi repeater noemen we ook wel een wifi-versterker. Deze witte wifi-versterker kun je heel makkelijk gewoon in het stopcontact stoppen. De installatie is zo eenvoudig omdat je een applicatie op je telefoon kunt downloaden en daarmee de wifi-versterker kan koppelen aan jouw wifi. Deze versterker is geschikt voor 5 GHz en 2.4 GHz. Dat is goed om te weten, want je wilt natuurlijk wel dat jouw wifi werkt op dit apparaat. Toch zegt de Action dat deze wifi repeater goed werkzaam is met elke wifi-router. Dus óók die van jou daar kun je vanuit gaan! Dus wil je voortaan niet meer verlegen zitten om een goede wifi-verbinding? Haal dan vandaag nog dit apparaat in huis en je hoeft nooit meer te wachten op een sterk signaal! Dat wordt lekker Netflixen, Facebooken en Instagrammen vanuit je slaapkamer!

 

Op dit moment worden er geen Wifi repeaters bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere betaalbare  voor je gevonden!

Andere goede goedkope wifi repeaters

Ons overzicht van alle goedkope wifi repeaters nu online te koop:

Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief GRATIS Internetkabel

Deze Wireless WiFi Versterker Stopcontact is inclusief gratis internetkabel. Dat betekent dat deze wifi repeater niet alleen draadloos werkt, maar je kunt ook nog de internetkabel doortrekken van dit apparaat richting jouw router. Op deze manier kun je jouw draadloze wifiversterker overal toepassen. Denk aan de tuin, de zolder en de schuur. Hij is simpel te installeren en is eenvoudig in gebruik. Dat is toch precies wat je wilt hebben? Geen gedoe, wel sneller internet!

Bekijk hier deze Wireless WiFi Versterker

White Rhino Wireless Wifi-versterker

Voor deze wifi-versterker van White Rhino hebben ze gekozen voor alleen de beste materialen. Hierdoor heb je voor een klein bedrag een heel sterk apparat in huis. Het werkt gemakkelijk en overzichtelijk. Waardoor je binnen een handomdraai meer bereik in je woning hebt. Het apparaat ondersteunt daarnaast ook nog WPS. Door middel van de app kun je erachter komen waar de wifi het zwakste is en waar je dus deze versterker het beste kunt plaatsen. Plug vervolgens het apparaat in, installeer de wifi-versterker en je hebt er geen omkijken meer naar!

Bekijk hier de White Rhino Wireless Wifi-versterker

Netgear EX2700 Wifi versterker

Op een eenvoudige en veilige manier de reikwijdte van je draadloos internet vergroten? Deze Netgear EX2700 helpt je daarbij. Op deze manier kun je door het hele huis, overal waar je maar wilt, beter internetten. Bijvoorbeeld op je computer, maar ook alle smartphones en tablets gaan het beter doen. Iets waar waarschijnlijk je kinderen vooral heel blij van worden. Op deze manier kun je de afgelegen plekken van je woning, waar het internet slecht is, probleemloos verbeteren.

Bekijk hier de Netgear EX2700

Vaak moet een wifi-versterker in een stopcontact. En dat zou betekenen dat je een stopcontact kwijt bent. Deze TP-Link TL-WA860RE biedt wederom een stopcontact aan. Zodat je geen stopcontact kwijt bent geraakt. Daarnaast werkt deze wifi versterker precies hetzelfde als de andere. Je sluit ‘m aan, zorgt ervoor dat alles is ingesteld en je kunt volop genieten van internet door het hele huis. En doordat je nog ander netspanning kunt aansluiten, zoals de televisie of een radio, hoef je er ook niet meer tegenaan te kijken. En zou het maar zo maar kunnen dat je hem helemaal vergeet.

Bekijk hier de TP-Link TL-WA860RE

Waar op te letten bij het kopen van een wifi repeater?

Zoals je nu hebt kunnen lezen helpt een wifi repeater met het vergroten van je wifi-netwerk. Maar als je zo’n apparaat gaat kopen, dan wil je natuurlijk wel dat het werkt. Daarom geven we je graag nog een paar tips mee waar je op kunt letten. Allereerst is het goed om te weten dat bij dit apparaat niet geldt dat de duurste ook direct het beste is. Er zijn veel wifi repeater te vinden voor een paar tientjes die direct goed werk afleveren. Het enige waar je zelf even goed op moet letten is de bereikbaarheid van het apparaat. Vaak kun je deze eigenschappen op de verpakking vinden.

0 Shares:
You May Also Like