Op zoek naar de beste goedkope wifi repeater? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste wifi repeaters. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget wifi repeaters van 2020. 

Een wifi repeater heeft maar één doel. En dat is het signaal van jouw wifi nog verder verspreiden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in heel je woning goed wifi ontvangen, terwijl de router helemaal beneden staat. Dus wil jij ook tot in de nok van je woning kunnen internetten? Dan is een wifi repeater een apparaat voor jou. We noemen een wifi repeater ook wel een wifi versterker. Aangezien dat precies is wat ‘ie doet. Het gebruik is daarnaast ook ontzettend simpel. Je stopt het apparaat namelijk in het stopcontact. Doe dit wil op een plek waar je sterker wifi wilt hebben, want zo trekt dit apparaat jouw wifi aan. Vanaf dit punt wordt nu eerst de wifi ontvangen om het vervolgens weer verder te zenden. Zo simpel werkt een wifi repeater. Ideaal toch? En het allerprettigste is nog wel dat je al voor twee tot drie tientjes dit apparaat in je huis kunt hebben. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet!

Wifi repeater bij de Action

Bij de Action vinden we deze TP-link wifi-versterker. Zoals we eerder al zeiden: een wifi repeater noemen we ook wel een wifi-versterker. Deze witte wifi-versterker kun je heel makkelijk gewoon in het stopcontact stoppen. De installatie is zo eenvoudig omdat je een applicatie op je telefoon kunt downloaden en daarmee de wifi-versterker kan koppelen aan jouw wifi. Deze versterker is geschikt voor 5 GHz en 2.4 GHz. Dat is goed om te weten, want je wilt natuurlijk wel dat jouw wifi werkt op dit apparaat. Toch zegt de Action dat deze wifi repeater goed werkzaam is met elke wifi-router. Dus óók die van jou daar kun je vanuit gaan! Dus wil je voortaan niet meer verlegen zitten om een goede wifi-verbinding? Haal dan vandaag nog dit apparaat in huis en je hoeft nooit meer te wachten op een sterk signaal! Dat wordt lekker Netflixen, Facebooken en Instagrammen vanuit je slaapkamer!

Bekijk hier deze wifi versterker bij de Action

Op dit moment worden er geen Wifi repeaters bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere betaalbare  voor je gevonden!

Andere goede goedkope wifi repeaters

Ons overzicht van alle goedkope wifi repeaters nu online te koop.

Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief GRATIS Internetkabel

Deze Wireless WiFi Versterker Stopcontact is inclusief gratis internetkabel. Dat betekent dat deze wifi repeater niet alleen draadloos werkt, maar je kunt ook nog de internetkabel doortrekken van dit apparaat richting jouw router. Op deze manier kun je jouw draadloze wifiversterker overal toepassen. Denk aan de tuin, de zolder en de schuur. Hij is simpel te installeren en is eenvoudig in gebruik. Dat is toch precies wat je wilt hebben? Geen gedoe, wel sneller internet!

Bekijk hier deze Wireless WiFi Versterker

White Rhino Wireless Wifi-versterker

Voor deze wifi-versterker van White Rhino hebben ze gekozen voor alleen de beste materialen. Hierdoor heb je voor een klein bedrag een heel sterk apparat in huis. Het werkt gemakkelijk en overzichtelijk. Waardoor je binnen een handomdraai meer bereik in je woning hebt. Het apparaat ondersteunt daarnaast ook nog WPS. Door middel van de app kun je erachter komen waar de wifi het zwakste is en waar je dus deze versterker het beste kunt plaatsen. Plug vervolgens het apparaat in, installeer de wifi-versterker en je hebt er geen omkijken meer naar!

Bekijk hier de White Rhino Wireless Wifi-versterker

Netgear EX2700 Wifi versterker

Op een eenvoudige en veilige manier de reikwijdte van je draadloos internet vergroten? Deze Netgear EX2700 helpt je daarbij. Op deze manier kun je door het hele huis, overal waar je maar wilt, beter internetten. Bijvoorbeeld op je computer, maar ook alle smartphones en tablets gaan het beter doen. Iets waar waarschijnlijk je kinderen vooral heel blij van worden. Op deze manier kun je de afgelegen plekken van je woning, waar het internet slecht is, probleemloos verbeteren.

Bekijk hier de Netgear EX2700

Vaak moet een wifi-versterker in een stopcontact. En dat zou betekenen dat je een stopcontact kwijt bent. Deze TP-Link TL-WA860RE biedt wederom een stopcontact aan. Zodat je geen stopcontact kwijt bent geraakt. Daarnaast werkt deze wifi versterker precies hetzelfde als de andere. Je sluit ‘m aan, zorgt ervoor dat alles is ingesteld en je kunt volop genieten van internet door het hele huis. En doordat je nog ander netspanning kunt aansluiten, zoals de televisie of een radio, hoef je er ook niet meer tegenaan te kijken. En zou het maar zo maar kunnen dat je hem helemaal vergeet.

Bekijk hier de TP-Link TL-WA860RE

AVM FRITZ!Repeater 3000

Je haalt een wifi repeater in huis, omdat je het signaal van jouw router beter en sterker wilt krijgen. Want alleen op deze manier krijg je door heel het huis heen beter wifi. En aangezien wifi ondertussen een belangrijke eerste levensbehoefte is, weten we als geen ander hoeveel plezier je van de AVM FRITZ!Repeater 3000 kunt hebben. Je creëert waar in huis dan ook direct een sterke verbinding wanneer je dit apparaat in het stopcontact steekt. Denk bijvoorbeeld aan de bijkeuken of de studeerkamer. En doorat er met een range extender op een speciale frequentie wordt gecommuniceerd met je router, gaat er absoluut geen snelheid verloren. En dat wil je natuurlijk. Je kan er ook voor kiezen om de speciale router die past bij deze repeater aan te schaffen, dan heb je het complete pakket. Wifi mesh noemen we dat.

Bekijk hier de AVM FRITZ!Repeater 3000

FRITZ!Repeater 2400

Is jouw vraag niet al te hoog, maar heb je vooral behoefte aan extra sterke wifi in bijvoorbeeld 1 of 2 kamers? Dan is deze FRITZ!Repeater 2400 wel iets voor jou. Op deze manier kun je namelijk het bereik, wat we ook wel range noemen, doortrekken naar andere kamers in het huis. Je plaatst deze repeater dan ook in deze kamers. Zo heb je direct een heel snelle verbinding op de 5 GHz band. En kun je naar hartenlust downloaden en films streamen. En ook videobellen is geen enkel probleem meer. En ook heel prettig. Je apparaten hebben een draadloze verbinding, waardoor je geen gedoe hebt met lastige en te korte kabels maar heb je binnen een handomdraai het sterkste signaal van de straat.

Bekijk de FRITZ!Repeater 2400 hier

Linksys RE6400

Ook dit apparaat helpt jou met het vergroten van je wifi netwerk in huis of op kantoor. Je sluit met gemak dit apparaat, de Linksys RE6400, aan op het netwerk door middel van de netwerkpoort. Er zit een snelle wifi snelheid op, namelijk 867 Mbps op een wifi band van 5 GHz. Hierdoor is hij sneller dan de meest vergelijkbare repeaters. Je moet voor deze repeater wel een stopcontact op offeren, wat vaak vervelend is, omdat je al wat stopcontacten snel mist rondom een router. Je kan er wel voor kiezen om een verdeeldoos te gebruiken. Waardoor je niet langer een te kort hebt aan stopcontacten. Dus ook deze Linksys RE6400 helpt jou om meer bereik te creëren op bijvoorbeeld de slaapkamer of de studeerkamer. Zodat je overal kunt werken en ontspannen door middel van het internet.

Bekijk de Linksys RE6400 hier

Asus RP-AC53

Met de Asus RP-AC53 sluit je een apparaat door middel van bedrading aan op jouw eigen internetnetwerk thuis. Dit doe je via de netwerkpoort. Op deze manier heb je hier veel beter wifi dan ervoor. Ideaal voor als je moet thuiswerken en geen belangrijke meetings wilt missen door een dip in je internetbereik. Je hoeft met dit model ook geen stopcontacten langer te missen, want je kan heel makkelijk gebruikmaken van het geïntegreerde stopcontact. Ideaal voor als je een lamp of desk computer hebt. Belangrijk is wel om te weten dat deze repeater alleen werkt wanneer het signaal van je router sterk is. Is deze niet meer sterk genoeg, dan werkt deze repeater niet.

Bekijk de Asus RP-AC53 hier

Living Needs Wifi Versterker

Wil jij in elke hoek van het huis goed internet hebben? Dan moet je de Living Needs Wifi Versterker hebben. Deze zorgt ervoor dat je geen dips meer in je internetsterkte krijgt. En dat is natuurlijk heel prettig. Want je hebt geen internetabonnement afgesloten om elke avond te foeteren op hoe slecht het internet is. Je wilt films kijken, series downloaden en online games spelen. Daarom is een wifi versterker zo ideaal. Je ervaart veel minder last van slecht internet. Sterker nog, ga alleen nog voor goede wifi. Het is daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk te installeren. Het apparaat is geschikt voor elk huishouden. Je hebt geen extra kabels nodig. En het is een heel compact apparaat. Mede doordat de antenne in het apparaat is weggestopt en dus niet eruit steekt. Scheelt allemaal weer!

Bekijk de Living Needs Wifi Versterker hier

Tafta Wifi Repeater

Frustratie alom, het internet doet het weer niet in jouw slaapkamer. Daarom moet je een wifi repeater in huis halen, zoals de Tafta. Dit apparaat is zo handig dat zelfs meerdere mensen gebruik ervan kunnen maken. Niet alleen op bijvoorbeeld je computer, maar ook tablets en smartphones. En zo kunnen ze gebruikmaken van goed internet in verschillende ruimtes. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en te verplaatsen. En toch kun je overal genieten van goed internet. Ideaal toch? Wat je erbij krijgt in de doos? De draadloze verzeker, een netwerkkabel en de setup gids. Deze draadloze verzeker ondersteunt WPA2, WPA EN WEP.

Bekijk deze Tafta wifi repeater hier

Waar op te letten bij het kopen van een wifi repeater?

Zoals je nu hebt kunnen lezen helpt een wifi repeater met het vergroten van je wifi-netwerk. Maar als je zo’n apparaat gaat kopen, dan wil je natuurlijk wel dat het werkt. Daarom geven we je graag nog een paar tips mee waar je op kunt letten. Allereerst is het goed om te weten dat bij dit apparaat niet geldt dat de duurste ook direct het beste is. Er zijn veel wifi repeater te vinden voor een paar tientjes die direct goed werk afleveren. Het enige waar je zelf even goed op moet letten is de bereikbaarheid van het apparaat. Vaak kun je deze eigenschappen op de verpakking vinden. Let er ook goed op dat je weet hoe het apparaat straks werkt en hoeveel de ratio van het product is. Dit houdt in dat je weet hoeveel meter of kamer je straks kunt “vullen” met goed internet. Dit is belangrijk om van tevoren te controleren, want anders heb je straks te weinig bereik en heb je alsnog geen goed internet waar je gebruik van kunt maken. Houd daarbij ook rekening met stopcontacten. Een wifi repeater gaat vaak in een stopcontact. Daarom moet je niet een te kort hebben. Heb je dat wel? Kies er dan voor om een wifi repeater in huis te halen waarbij een extra stopcontact in is gebouwd. Dat is wel zo handig!

0 Shares:
You May Also Like