Jij zoekt naar een goed whiteboard voor een lage prijs? Dan is het handig om snel verder te lezen, we hebben namelijk de beste whiteboards van de meest bekende budget winkels als de Lidl, Aldi en Action voor je op een rijtje gezet.

Een whiteboard is natuurlijk super handig om te hebben in huis. Een whiteboard, ook wel markerboard genoemd, is een tekenoppervlak waarop je kunt tekenen of schrijven. Het wordt gebruikt als een oppervlak om aantekeningen op te maken . Whiteboards worden vaak gebruikt om te helpen bij het lesgeven. Er worden speciale markers gebruikt die kunnen worden gewist. Whiteboards hebben meestal een glanzend oppervlak. Vroeger gebruikte ze nog normale krijtborden, echter zie je deze vandaag de dag niet meer zo vaak. Dit komt natuurlijk door het feit dat een whiteboard echt een stuk handiger is om te gebruiken.

Whiteboard van de Lidl

De eerste optie is om eens bij de Lidl naar binnen te lopen. Dit voordelige whiteboard is een ideale aanvulling voor bij jou in huis. Het whiteboard heeft een afmeting van 90 bij 60 cm, dit maakt hem groot genoeg voor alle soorten aantekeningen. Hij is erg eenvoudig te monteren en te installeren, hierdoor weet je zeker dat je hem zo snel mogelijk in gebruik kan nemen. Hij is aan te merken als magnetisch, dit betekent dus dat je de wisser er eenvoudig op kunt plakken als je klaar bent met het schoonmaken. Hij wordt geleverd met een aantal losse magneetjes, een stift en een houder. Dankzij deze houder zal je jouw pen nooit meer kwijt raken. Een ideale optie voor in huis of het kantoor.

Whiteboard van de Action

De Action heeft op dit moment een prima aanbieding voor een goed whiteboard voor een lage prijs. Ook dit whiteboard is aan te merken als magnetisch, hierdoor kan je zonder problemen je stiftjes en magneetjes opplakken. Als we kijken naar de prijs dan is deze een stuk goedkoper dan de bovenstaande optie. Nu moeten we er wel bij vermelden dat de kwaliteit ook wat minder is. toch is het een goede optie voor de mensen die niet zoveel geld willen uitgeven. Hij wordt geleverd met accessoires en kan eenvoudig worden opgehangen. Dit whiteboard is wel iets kleiner dan de optie van hierboven. Het whiteboard van de Action is namelijk maar 45 bij 60 cm. Door de beperkte omvang is het handig om deze in je studeerkamer te hangen.

Helaas hebben we geen actie kunnen vinden van de Aldi, al houdt dit niet in dat deze er niet komt. Hou de site in de gaten voor meer nieuws over de laatste aanbiedingen.

Andere goedkope whiteboards

Hieronder is een selectie te vinden van andere goedkope whiteboards die ideaal zijn voor in huis of op het kantoor.

Officeline Magnetic Dry Erase Board

Als je een stevig whiteboard nodig hebt is de Officeline Magnetic Dry Erase Board een prima optie om te kiezen. Tegen een betaalbare prijs is het bord duurzaam, compact en wordt het geleverd met extra accessoires (whiteboard pen, pennenbakje, gum en drie magneten). De afmetingen zijn 24 x 36 inch, dit is groot genoeg voor bij het vergaderen of het brainstormen van ideeën. Het bord is krasbestendig en magnetisch. Het wordt ook geleverd met een eenvoudig te gebruiken montagekit die geen extra hardware vereist.

Bekijk hier deze Magnatic Dry Erase Board

Mini-whiteboard U Brands

Een mini-whiteboard is ideaal om in huis te halen. Het werkt uitstekend voor het noteren van herinneringen, taken en ideeën op je bureau. Omdat je het herhaaldelijk kunt gebruiken zul je geen stapels papier meer nodig hebben, dit kan aardig wat ruimte besparen. Dit mini-whiteboard van U Brands is er in twee maten: 8,5 x 11 inch en 11 x 14 inch. Het glanzend gelakte stalen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vlekken. Omdat het bord magnetisch is kan je het overal ophangen. U kunt het gemakkelijk ophangen met de meegeleverde klittenband stript.

Bekijk hier deze mini-whiteboard

Audio-Visual Direct Glass Dry-Erase Board

Dit glazen bord brengt een modern en stijlvol tintje aan voor je kantoor. Glas is een geweldig materiaal voor een whiteboard omdat het volledig niet poreus is, wat betekent dat het bestand is tegen de strepen. Het is glad om op te schrijven en gemakkelijk te wissen. Je kunt door de vele maten altijd een goede whiteboard kiezen die past bij wat je zoekt. Je kunt kiezen uit heldere, matte en ondoorzichtige opties. Houd er rekening mee dat de heldere en matte opties meer reflecterend zijn en dus moeilijker van veraf te lezen kunnen zijn.

Bekijk hier deze Direct Glass Dry-Erase Board

Cinch! Magnetic Dry Erase Weekly

De Magnetic Dry Erase Weekly Calendar is een geweldig aanvulling voor jouw kantoor. Gebruik het om bepaalde herinneringen op te schrijven, zo vergeet je het nooit meer. De kalender heeft een kolom en regels voor elke dag van de week, evenals een bodemsectie voor diverse notities. Het werkt als een prima vervanging voor een weekplanner en kalender. Bovendien is het oppervlak vlekbestendig en blijft het schoon na langdurig gebruik. Het whiteboard hecht relatief goed aan magnetische oppervlakken zoals koelkasten en kasten. Het wordt ook geleverd met een set van vier ultrafijne droge gummetjes en een gummetje. Deze kan je door de magneetstrip makkelijk opplakken.

Bekijk hier deze Magnetic Dry Erase Whiteboard / Kalender

Waar op letten bij het kopen van een whiteboard

Het beste type whiteboard, zal afhankelijk zijn het beoogde gebruik en de locatie. Er zijn veel functies voor whiteboards beschikbaar, dus het is het beste om je behoeften te definiëren voordat je een keuze maakt. Als je bijvoorbeeld een whiteboard nodig hebt om thuis in de koelkast te gebruiken, kun je niet hetzelfde whiteboard kiezen als een leraar die een whiteboard nodig heeft voor zijn of haar klaslokaal. Als je een whiteboard nodig hebt voor een klaslokaal, kies dan een zwaar whiteboard dat aan een muur kan worden opgehangen. Het beste whiteboard dat je thuis kunt gebruiken is een bord dat met magneten aan de koelkast kan worden geplakt.

 

0 Shares:
You May Also Like