Op zoek naar de beste goedkope schuurmachines? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste schuurmachines. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget schuurmachine van 2020. 

Ben jij dag in dag uit in jouw schuur te vinden of ga je beginnen aan een grote klus in je nieuwe woning? Dan heb jij natuurlijk een schuurmachine nodig, je kan op allerlei verschillende manieren schuren, met de hand, met een multitool opzetstuk, met een schijfschuurmachine of met een gewone schuurmachine. Het snelst gaat het natuurlijk met een schuurmachine op stroom. Maar welke kies je nu? Jij wil hem zo goedkoop mogelijk, maar toch ook een goede. Een schuurmachine is ideaal om in huis te hebben voor al je kleine maar ook je grote klussen. Dus hier een heleboel keuzes uit waar jij kan kiezen.

Schuurmachine bij de Lidl

Bij de productenlijn van Parkside ben jij altijd aan het juiste adres, ook nu hebben wij voor jou een mooie schijfschuurmachine gevonden. Het voordeel van deze schuurmachine is dat jij hem op de werkbank of tafel kan neerzetten en je stuk hout er langs kan halen. Hij kan goed randen schuren en voor zijkanten is hij ideaal in gebruik. De schuurpapier schijven kan je gewoon bij de Lidl halen dus je hoeft nooit met een tekort te zitten. Door de hoekregeling kan jij rondingen, verstekken of mooie zuivere hoeken maken. Het enorm hoge toerental van 3600 p/m zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren klaar bent met jouw klus. Met de bijgeleverde buizen kan jij er jouw stofzuiger op aansluiten en heb jij niet de werkplaats onder het stof zitten. Daarnaast wordt hij ook geleverd met klem waardoor jij hem makkelijk op jouw werkbank kan monteren.

Bekijk deze schuurmachine hier

Schuurmachine bij de Action

Wil je het goedkoop en naar behoren dan ga je langs de Action. Dus ook nu hebben zij van Ferm, wat over het algemeen een gerenommeerd merk is een schuurmachine online. Voor een klein prijsje heb jij een handzame schuurmachine op accu. Het ideale aan deze schuurmachine is dat je hem met één hand kan bedienen. Daarnaast zitten er zes verschillende standen op waardoor je met gevoel kan omgaan met verschillende ondergronden. Let wel op dat bij dit model de accu niet is meegeleverd, maar die kan je los erbij halen. Wel krijg je er 3 verschillende soorten schuurpapier bij die precies op deze schuurmachine passen. In het papier zit verschil in korreligheid. Hierdoor kan jij heel grof of juist heel fijn schuren. Met deze ronde schuurmachine heb jij in een handomdraai het resultaat wat jij wil bereiken.

Bekijk deze schuurmachine hier

Op dit moment wordt er geen schuurmachine bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige schuurmachines voor je gevonden!

Andere goede goedkope schuurmachines

Ons overzicht van de beste goedkope schuurmachines nu online te koop

Vonroc schuurmachine

Deze multischuurmachine van Vonroc is een ideale koop voor iemand die kwaliteit wil met een kleine portemonnee. Hij is gemaakt voor de kleinere klussen en hij wordt ook wel een palmschuurmachine genoemd, dit omdat hij makkelijk in de palm van de hand valt. Door het makkelijke stofopvangbakje dat is bijgeleverd loop je niet met een slang van een stofzuiger te hannesen. Als hij vol is leeg je hem makkelijk in de prullenbak en is hij vol klik je hem er zo weer op. Door het puntvormige model zijn de kleine hoekjes en gaatje geen probleem. Met het grootste gemak heb jij jouw volledige klus geklaard. De vraag is eigenlijk waarom zoek je nog verder als je het antwoord hier gewoon voor je hebt?

Bekijk deze schuurmachine hier 

Black and Decker Mouse Schuurmachine

Black and Decker, het merk voor de echte handige Harry. Met dit ultiem handige kleine model ben jij de klusmaniak. Deze schuurmachine wordt ook wel een detailschuurmachine genoemd, dit omdat hij de kleinste gaatjes en hoekjes kan schuren, en het vermogen expres niet te hoog is gemaakt. De kleine latjes en plankjes kan jij netjes en handige afwerken zonder dat je niet mooie strepen over jouw mooie hout krijgt. Daarnaast heeft hij nog een heel handig foefje, zijn draaibare zool. Deze zorgt ervoor dat jij echt de uiterste hoekjes kan schuren. Het design is ultiem compact en ook wordt schuurpapier bij deze schuurmachine geleverd. Maak je over de klus niet druk, want koop je dit model ben je zo weer klaar.

Bekijk deze schuurmachine hier 

Waarop te letten bij het kopen van een schuurmachine?

Schuurmachines zijn er in alle soorten en maten, maar de juiste vinden voor je klus is een kunst. Je kan gewoon een normale schuurmachine halen, enkel is die gemaakt om over een vlakke ondergrond heen te halen. Als jij die over hoeken heen haalt is al snel jouw schuurpapier naar zijn grootje. Je kan voor schuine klussen beter voor een schijfschuurmachine gaan. Die zorgt ervoor dat jij hoeken, verstek of rondingen met een handomdraai kunt schuren. Of ga jij voor een multitool met opzetstuk, het handige van een multitool is dat jij er zo weer een ander opzetstuk erop kan zetten. Het minder ideale is dat hij minder krachtig en zorgvuldig werkt als een gewone schuurmachine. Bovenal moet je jouw gevoel laten spreken, is je gevoel niet goed kies dan voor een ander model. Ga naar huis met de schuurmachine die bij je past.

0 Shares:
You May Also Like