Op zoek naar de beste goedkope parasolhoes? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste parasolhoes. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget parasolhoezen van 2020. 

Een parasolhoes is ideaal! Het verlengt de levensduur van je parasol. Het beschermt je parasol tegen alle weersomstandigheden, denk aan regen maar ook aan zonneschijn wanneer je hem niet gebruikt. Je krijgt geen schimmel en de stof is beschermd tegen aanslag. Moeten we nog meer vertellen over de geweldige voordelen van een parasolhoes? Vast niet! Daarom hebben we speciaal voor jou een lijst gemaakt met de beste en handigste parasolhoezen die op dit moment te koop zijn. En dat niet alleen, ze zijn ook nog eens voordelig. Want, daar zijn we gek op natuurlijk! Lees snel meer over goede én goedkope parasolhoezen.

Parasolhoes bij de Lidl

Op dit moment worden er beschermhoezen van FLORABEST bij de Lidl verkocht, waaronder die voor de parasol. Wil jij dus ook je klapstoelen, stapelstoelen en barbecue beschermen? Sla dan zeker even je slag, want je betaalt slechts tien euro per item. Deze beschermhoezen zijn gemaakt van een zeer hoogwaardig en slijtvast polyesterweefsel. Hierdoor is het niet alleen waterdicht, het is ook nog eens scheurvast, UV-bestendig en het is voorzien van ventilatieopeningen en oogjes. Je krijgt er ook direct een opbergtas bij met een handige rits én een draagriem. Ideaal! Zo zijn al je tuinmeubelen bescherm tegen vuil, bladeren, vocht én zonlicht.

Bekijk deze parasolhoes van de Lidl hier.

Op dit moment wordt er geen parasolhoezen bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige parasolhoezen voor je gevonden!

Andere goede goedkope parasolhoezen

Ons overzicht van de beste goedkope parasolhoezen nu online te koop.

Parasolhoes 175 cm groen Lifetime Garden

Voor maar 5 euro vind je deze parasolhoes van Lifetime Garden bij de Blokker. Geen geld als je je bedenkt dat je op deze manier de levensduur van je parasol kan verlengen. Elke avond even de hoes erom heen, zorgt ervoor dat er geen vuil, water en bladeren op de parasol terecht kan komen. Hierdoor is je parasol perfect beschermt. Doordat de kleur van groen is, valt de parasol mooi weg in het groen van je tuin. De hoes is ongeveer 175 cm hoog en is daarom geschikt voor een parasol met een diameter tot ongeveer 3 en een halve meter.

Bekijk hier deze Parasolhoes 175 cm groen Lifetime Garden van de Blokker.

Parasolhoes van Pro Garden

Een parasolhoes van Pro Garden zegt natuurlijk eigen al genoeg. Een hoes met pro-kwaliteiten, maar dan zonder direct de hoofdprijs ervoor te betalen. Dat is deze hoes van Pro Graden. Hij doet precies wat ‘ie beloofd. Namelijk het beschermt tegen regen, wind, vuil én zonlicht. De hoes is ook nog eens makkelijk in gebruik. Het is gemaakt van plastic waardoor de hoes zeker een aantal seizoenen mee kan. Zeker voor zo’n klein bedrag is dit een goed product. Het is soepel materiaal en blijft ook nog eens goed zitten. Zeker wanneer je wordt getrakteerd op een zomerse hoosbui.

Bekijk hier deze parasolhoes van Pro Garden.

DistriCover Parasolhoes voor een zweefparasol

Deze parasolhoes van DistriCover is speciaal ontwikkelt voor jouw mooie zweefarm parasol. Een zweefarm parasol is namelijk een iets wat meer aparte parasol dan de gewone standaard. Daarom vergt dit ook een iets meer bijzondere hoes. Zo krijg je bij deze hoes ook nog eens een handige opzet stok erbij, zodat je de parasolhoes makkelijker over te parasol kan trekken. Iets wat je natuurlijk graag wilt, omdat je parasol aan flink wat weersomstandigheden wordt blootgesteld. De hoes is van een duurzaam materiaal gemaakt en heeft een waterproof coating.

Bekijk hier deze DistriCover Parasolhoes voor een zweefparasol

Parasolhoes universeel van ISO

Wil jij je geen zorgen hoeven maken of je wel de juiste parasolhoes hebt gekocht? Deze parasolhoes van ISO is een universele hoes. Hij is geschikt voor parasols met een diameter tussen de 2 meter en de 3 meter. Daarnaast krijg je er een aantal zekerheden bij, zo is de afdekhoes waterdicht en volledig UV-bestendig. De groene kleur zorgt ervoor dat hij mooi wegvalt in je groene en weelderige tuin. Er zitten trekkoorden aan de onderzijde zodat de parasol volledig beschermd is. Hierdoor heb je een optimale bescherming tegen water, bladeren, groen en mos. Een musthave in elke tuin! Want voor een paar euro’s ben je ervan verzekerd dat je nog jaren plezier hebt van je parasol. Want een nieuwe parasol, dat wordt zeker een stukje duurder dan zo’n handige hoes!

Bekijk hier deze universele parasolhoes van ISO.

Waarop te letten bij het kopen van parasolhoes?

Wij geloven dat een parasolhoes dus echt de uitkomst is wat betreft het goed houden van je parasol. Op deze manier komt er tenslotte geen vuil en water op je parasol. Zo blijft ‘ie niet alleen fris en schoon, maar er komen ook geen beschadigen op. Win-winsituatie dus. Zeker wanneer je investeert in een prijzen parasol, wil je er lang genoeg van kunnen genieten. Maar waar moet je nu opletten als je een parasolhoes koopt? Het is goed dat je let op de formaten hoezen die er te koop zijn op de markt. Meet daarom goed op van tevoren of schaf de hoes direct aan als je een parasol koopt. In veel winkels, ook bij de Lidl en de Action bijvoorbeeld, verkopen ze hoezen wanneer ze parasols hebben liggen. Direct meenemen dus!

0 Shares:
You May Also Like