Op zoek naar de beste goedkope vuurkorven? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste vuurkorven. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget vuurkorvenvan 2020. 

Tijdens die lange zomeravonden extra sfeer er in brengen? Of in de koude wintermaanden er lekker warm en gezellig bij zitten? Dat kan zeker met een mooie vuurkorf. Het brengt toch altijd wat extra’s zo’n vuurkorf. Lekker met z’n allen er omheen, of gewoon in de hoek van de tuin terwijl je lekker een borreltje erbij hebt. Je kunt eigenlijk alle kanten op. Tegenwoordig hoef jij zelfs geen vuurexpert te zijn om een vuurkorf aan te zetten. Je hebt enkel een Zweedse fakkel nodig en jouw achter- of voortuin is gelijk een sfeervol onderkomen. Juist om deze reden hebben wij voor jou een flink aantal vuurkorven uitgezocht.

Vuurkorf bij de Action

Deze kleine vuurkorf bij de Action is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Het is een heel mooi design, De klassieke vuurkorf die jij kent is niets vergeleken bij dit model. De banen die schuin door elkaar lopen zorgen ervoor dat de dikke blokken hout niet zomaar op de grond vallen. Daarnaast is hij handig op kleine pootjes neergezet waardoor hij niet in contact komt met de grond. Hierdoor zal je geen brandplekken op jouw tegels of jouw net gemaaide gazon krijgen. Hij is gemaakt van metaal, dus pas op want na gebruik kan die heet zijn. Daarom laat je een vuurkorf altijd even staan voor je hem weer weg zet. Vaak heeft het toch wel een nacht nodig. Ook kan je met deze vuurkorf veilig van het gezellige vuur genieten. Hij is klein zodat hij ook niet in de weg staat mocht jij hem wel altijd op dezelfde plek willen hebben.

Bekijk deze vuurkorf hier

Op dit moment wordt er geen vuurkorven bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige vuurkorven voor je gevonden!

Andere goede goedkope vuurkorven

Ons overzicht van de beste goedkope vuurkorven nu online te koop

Vuurkorf bij de Blokker

Dit is een vuurkorf die speciaal gemaakt is voor de Zweedse fakkel. Ook jouw Zweedse fakkel moet je van de grond hebben staan. Hier past hij perfect in waardoor je geen last zal ervaren. Je kan ervoor kiezen om ook nog een schaal erbij te halen zodat er niets aan hout op de grond valt, maar mocht jij dit niet doen dan zal deze vuurkorf het grootste gedeelte gewoon binnen de korf houden. De standaard en voetstuk worden los van elkaar geleverd, hierdoor kan je hem ook fijn afbreken naderhand en zeer klein weer opbergen.

Bekijk deze vuurkorf hier

Ambiance Dia vuurkorf

Bij Bol.com kun je nu een mooi design vuurschaal halen. De prijs ligt iets hoger, maar dan heb je ook een mooi element staan in jouw tuin. Hij is van zwart metaal waardoor hij goed zal staan in bijna alle tuinen. Het gewicht is rond de 1,6 kilogram. Hierdoor kan iedereen hem met gemak dragen en verplaatsen. Je krijgt zelfs een garantie van 2 maanden mocht er snel iets stuk zijn gegaan. Het gaat hier dus om een solide product, en dit garanderen de makers dan ook.

Bekijk deze vuurkorf hier.

Uni Demontabele vuurkorf

Jij wil een vuurkorf die je gemakkelijk naderhand kan opbergen, Je hebt al niet zo’n grote tuin en wil niet het hele jaar een metalen korf in jouw tuin hebben staan. Deze vuurkorf biedt uitkomst. Hij is heel makkelijk op te vouwen waardoor het een klein plat pakketje wordt. Het is een zwaarder model van 3,5 kilogram. Dit betekent dus dat hij van gehaard metaal is gemaakt en niet zomaar kapot te krijgen is. Jij kan er dus zeker langer dan één zomer van genieten.

Bekijk deze vuurkorf hier

Kaemingk B.V. vuurkorf

Dit is een zeer decoratieve vuurkorf. Voor deze prijs dan ook zeer schattig om in je tuin te zetten. Hij is klein dus staat niet in de weg. Daarnaast is hij van ijzer gemaakt en gaat hierdoor lange tijd mee. De elanden die erop staan doen je misschien zelfs denken aan het mooie Zweden. s’ Avonds het brandende hout erin brengt je in gedachten helemaal terug in de natuur. Dat probeert dit model je te laten voelen. De natuur dicht bij jouw huis. Als jij hem nu besteld heb je hem voor het weekend nog in huis, dus waarom zou jij langer wachten en niet gewoon gelijk bij Bol.com deze vuurkorf bestellen?

Bekijk deze vuurkorf hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een vuurkorf?

Als jij een vuurkorf koopt wil je er natuurlijk zeker van zijn dat hij lange tijd mee gaat. Je koopt geen vuurkorf om hem het jaar erop weer bij het grofvuil te zetten. Dit zou zonde zijn van je geld. Ga dus altijd na van welk materiaal hij is gemaakt. Gehaard metaal kan soms stukken steviger en robuuster zijn dan ijzer, ijzer daarentegen is wel lichter in gewicht. Ook is het belangrijk voor welk doeleinde jij hem gebruikt. Gebruik jij hem voor een Zweedse fakkel dan zal een kleine volstaan, soms misschien zelfs een vuurkorf die speciaal gemaakt is voor een Zweedse fakkel. Maar wil jij een met eigen hout een vuurtje maken, kies dan voor een slag grotere hier kan je makkelijker een vuurtje in opbouwen en kunnen meerdere houtblokken in.

0 Shares:
You May Also Like