Op zoek naar de beste goedkope vuurkorven? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste vuurkorven. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget vuurkorvenvan 2020. 

Tijdens die lange zomeravonden extra sfeer er in brengen? Of in de koude wintermaanden er lekker warm en gezellig bij zitten? Dat kan zeker met een mooie vuurkorf. Het brengt toch altijd wat extra’s zo’n vuurkorf. Lekker met z’n allen er omheen, of gewoon in de hoek van de tuin terwijl je lekker een borreltje erbij hebt. Je kunt eigenlijk alle kanten op. Tegenwoordig hoef jij zelfs geen vuurexpert te zijn om een vuurkorf aan te zetten. Je hebt enkel een Zweedse fakkel nodig en jouw achter- of voortuin is gelijk een sfeervol onderkomen. Juist om deze reden hebben wij voor jou een flink aantal vuurkorven uitgezocht.

Vuurkorf bij de Action

Deze kleine vuurkorf bij de Action is ook nog eens zeer scherp geprijsd. Het is een heel mooi design, De klassieke vuurkorf die jij kent is niets vergeleken bij dit model. De banen die schuin door elkaar lopen zorgen ervoor dat de dikke blokken hout niet zomaar op de grond vallen. Daarnaast is hij handig op kleine pootjes neergezet waardoor hij niet in contact komt met de grond. Hierdoor zal je geen brandplekken op jouw tegels of jouw net gemaaide gazon krijgen. Hij is gemaakt van metaal, dus pas op want na gebruik kan die heet zijn. Daarom laat je een vuurkorf altijd even staan voor je hem weer weg zet. Vaak heeft het toch wel een nacht nodig. Ook kan je met deze vuurkorf veilig van het gezellige vuur genieten. Hij is klein zodat hij ook niet in de weg staat mocht jij hem wel altijd op dezelfde plek willen hebben.

Bekijk deze vuurkorf hier

Op dit moment wordt er geen vuurkorven bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige vuurkorven voor je gevonden!

Andere goede goedkope vuurkorven

Ons overzicht van de beste goedkope vuurkorven nu online te koop.

Esschert Design vuurkorf

De klassieke vuurkorf hebben we hier voor jou uitgezocht. Dit model is al sinds jaar en dag in trek bij iedereen die lekker een vuurtje wil in zijn of haar (voor)tuin. Als je nu profiteert van de actie bij Bol.com kan je hem terugbrengen wanneer jij niet tevreden bent over het model. Deze vuurkorf is gemaakt van metaal. Zo is die stevig en ook gelijk zeer duurzaam. Hij zal lange tijd meekunnen en sfeer kunnen bieden tijdens feestjes of gewoon op een gure winterdag. Stel je voor, je hebt geen vuurwerk maar kan toch voor sfeer zorgen in de straat met jouw eigen vuurkorf.

Bekijk deze vuurkorf hier

Verbrandingston 16 liter vuurkorf

Jij wil tuinafval verbranden en dit wil je veilig en netjes doen. Dan kan je deze verbrandingston hiervoor gebruiken. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken als vuurkorf om sfeer te creëren in jouw tuin. Wanneer je de deksel er afhaalt kan je hem net zo sfeervol gebruiken als een klassieke vuurkorf. Daarnaast is hij zeer robuust en gemaakt van metaal. Zo kan hij nog jarenlang mee. Je kan hem natuurlijk ook gewoon als decoratie in de tuin gebruiken. Een vuurkorf is vooral bedoeld om sfeer te geven, dit hoeft niet iedere avond maar wanneer je visite hebt brengt het toch wat extra’s.

Bekijk deze vuurkorf hier

Lesliliving 38cm vuurkorf

Deze vuurkorf heeft een klassiek tintje maar hij oogt toch wat moderner. Door de brede hals aan de bovenzijde kan je veel hout in deze vuurkorf kwijt. Onderin is hij wat smaller, waardoor hij een speels karakter en uiterlijk creëert. Door de handgrepen kan je hem na een avondje gemakkelijk weer wegzetten. Wij adviseren altijd om toch een extra onderplaat erbij te bestellen. Zo verbrand je niet de ondergrond wanneer er kleine stukken uit vallen. Deze vuurkorf is gemaakt van zwart metaal en is behoorlijk stevig.

Bekijk deze vuurkorf hier

Gardini vierkante vuurkorf

Geen klassieke ronde vuurkorf maar een vierkant model. Hij is zeer stevig en vast geproduceerd. Hij zal je niet zomaar in de steek laten, want hij is van metaal. Daarnaast geeft het vierkante uiterlijk hem iets speciaals. Geen standaard ronde vuurkorf, maar jij hebt een uniek model in handen. Veel mensen zullen dit dan ook zien. Misschien past het zelfs veel beter bij de uitstraling van jouw tuin. Hij is ook hoog genoeg voor de standaard houtblokken. Vaak worden die op 30/40 cm gezaagd. De perfecte maat voor deze vuurkorf.

Bekijk deze vuurkorf hier

Ambiance metalen vuurkorf

Opzoek naar een vuurkorf die je gemakkelijk kan verplaatsen. Je wil geen vuurkorf waar je eindeloos aan moet trekken. Deze vuurkorf kan je gewoon met één hand verplaatsen. Hij heeft een grote ergonomische handgreep. Daarnaast is hij gemaakt om op de grond te zetten. Hierdoor heb je niet nog een aparte onderplaat nodig. De vuurkorf is rond en heeft maar kleine rasters waar iets door kan vallen. Zo blijft het overgrote deel van jouw brandhout gewoon in de vuurkorf wanneer jij een heerlijk vuurtje hebt. Je kan dit model dus gemakkelijk wegzetten en er ook weer bij pakken op een nieuw feestje.

Bekijk deze vuurkorf hier

VonxFire vuurblik vuurkorf

Een vuurblik in plaats van een vuurkorf. Wat zijn de voordelen? Je hebt geen rommel achteraf en hij brand tot wel 12 uur achter elkaar. Zo heb jij toch een hoog vuur en hoef je niet al de as op te ruimen. Je kan dit voorblik gewoon bij het metalen afval gooien na afloop. Aansteken kan ten alle tijden. Dus wanneer het feest is afgelopen en het vuurblik is nog niet op kan je gewoon de deksel erop doen. Een ideaal cadeau of gewoon voor in je eigen tuin.

Bekijk deze vuurkorf hier

Esschert design vuurkorf

Meer design in je tuin en wil je dat liever niet verpesten door een oud model vuurkorf, kies dan voor dit moderne design vuurkorf. Hij heeft een geroest uiterlijk. Dit is tegenwoordig helemaal in, hij lijkt hierdoor oud. Daarnaast zijn er mooie vlammen in gegrafeerd in plaats van gewone rasters. Je kan hem op de grond zetten en als een soort vuurschaal gebruiken, maar je kan hem ook op een standaard zetten. Deze moet je dan wel erbij aanschaffen. De prijs is zeer laag voor zo’n vuurkorf van hoge kwaliteit.

Bekijk deze vuurkorf hier

MaxxGarden terrashaard vuurkorf

Deze vuurkorf is een model die je misschien nog niet eerder hebt gezien. Je krijgt alle toebehoren erbij geleverd. Dus van onderplaat tot voorkorf alles ziet erin. Het meest unieke aan deze vuurkorf is dat je hem ook kan gebruiken als barbecue. Door de tussenplaat te gebruiken en deze te vullen met kolen of brikketen kan je op de grill heerlijk barbecueën. Dit is een unieke manier om worstjes, vlees of vega hapjes klaar te maken. Jouw vrienden en familie zullen versteld staan wanneer jij met die model vuurkorf op de proppen komt.

Bekijk deze vuurkorf hier

Haushalt vonkenscherm vuurkorf

Misschien wel de meeste stevige en robuuste vuurkorf in het rijtje. Deze vuurkorf is goed tegen hoge temperaturen bestand. Daarnaast zit er een stalen raster in die ervoor zorgt dat er nooit veel brandend hout naast valt. Ook kan je op deze manier een stuk dichter om de vuurkorf gaan staan zonder bang te zijn voor brandplekken. Deze vuurkorf is daarnaast gemaakt van gehard staal en is gemakkelijk schoon te maken. Hij heeft een mooi uiterlijk en een strak design. Hij zal thuis passen in iedere tuin en op iedere veranda.

Bekijk deze vuurkorf hier

Vuurkorf bij de Blokker

Dit is een vuurkorf die speciaal gemaakt is voor de Zweedse fakkel. Ook jouw Zweedse fakkel moet je van de grond hebben staan. Hier past hij perfect in waardoor je geen last zal ervaren. Je kan ervoor kiezen om ook nog een schaal erbij te halen zodat er niets aan hout op de grond valt, maar mocht jij dit niet doen dan zal deze vuurkorf het grootste gedeelte gewoon binnen de korf houden. De standaard en voetstuk worden los van elkaar geleverd, hierdoor kan je hem ook fijn afbreken naderhand en zeer klein weer opbergen.

Bekijk deze vuurkorf hier

Ambiance Dia vuurkorf

Bij Bol.com kun je nu een mooi design vuurschaal halen. De prijs ligt iets hoger, maar dan heb je ook een mooi element staan in jouw tuin. Hij is van zwart metaal waardoor hij goed zal staan in bijna alle tuinen. Het gewicht is rond de 1,6 kilogram. Hierdoor kan iedereen hem met gemak dragen en verplaatsen. Je krijgt zelfs een garantie van 2 maanden mocht er snel iets stuk zijn gegaan. Het gaat hier dus om een solide product, en dit garanderen de makers dan ook.

Bekijk deze vuurkorf hier.

Uni Demontabele vuurkorf

Jij wil een vuurkorf die je gemakkelijk naderhand kan opbergen, Je hebt al niet zo’n grote tuin en wil niet het hele jaar een metalen korf in jouw tuin hebben staan. Deze vuurkorf biedt uitkomst. Hij is heel makkelijk op te vouwen waardoor het een klein plat pakketje wordt. Het is een zwaarder model van 3,5 kilogram. Dit betekent dus dat hij van gehaard metaal is gemaakt en niet zomaar kapot te krijgen is. Jij kan er dus zeker langer dan één zomer van genieten.

Bekijk deze vuurkorf hier

Kaemingk B.V. vuurkorf

Dit is een zeer decoratieve vuurkorf. Voor deze prijs dan ook zeer schattig om in je tuin te zetten. Hij is klein dus staat niet in de weg. Daarnaast is hij van ijzer gemaakt en gaat hierdoor lange tijd mee. De elanden die erop staan doen je misschien zelfs denken aan het mooie Zweden. s’ Avonds het brandende hout erin brengt je in gedachten helemaal terug in de natuur. Dat probeert dit model je te laten voelen. De natuur dicht bij jouw huis. Als jij hem nu besteld heb je hem voor het weekend nog in huis, dus waarom zou jij langer wachten en niet gewoon gelijk bij Bol.com deze vuurkorf bestellen?

Bekijk deze vuurkorf hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een vuurkorf?

Als jij een vuurkorf koopt wil je er natuurlijk zeker van zijn dat hij lange tijd mee gaat. Je koopt geen vuurkorf om hem het jaar erop weer bij het grofvuil te zetten. Dit zou zonde zijn van je geld. Ga dus altijd na van welk materiaal hij is gemaakt. Gehaard metaal kan soms stukken steviger en robuuster zijn dan ijzer, ijzer daarentegen is wel lichter in gewicht. Ook is het belangrijk voor welk doeleinde jij hem gebruikt. Gebruik jij hem voor een Zweedse fakkel dan zal een kleine volstaan, soms misschien zelfs een vuurkorf die speciaal gemaakt is voor een Zweedse fakkel. Maar wil jij een met eigen hout een vuurtje maken, kies dan voor een slag grotere hier kan je makkelijker een vuurtje in opbouwen en kunnen meerdere houtblokken in.

You May Also Like