Zoek jij naar een goede tuinslang voor weinig geld? In dit artikel hebben we de meest goedkope tuinslangen van de Action, Aldi en Lidl op een rijtje gezet. Dankzij dit artikel weet je precies waar jij voor kunt kiezen in de tuin.

Een tuinslag van de Aldi

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de spiraal tuinslang van de Aldi. Deze tuinslang is echt ontzettend voordelig in verhouding met enkele andere opties die we je straks zullen laten zien. Deze spiraaltuinslang zal je aanzienlijk veel ruimte kunnen laten besparen. Na het gebruik trekt de slang namelijk helemaal in. Hij is volledig rekbaar tot 10 meter. Mocht je een grotere tuin hebben die je wilt sproeien dan hoeft dit dus geen enkel probleem te zijn. De complete set zorgt ervoor dat je hem binnen no time aan de uur hebt hangen. Hij is ook nog eens beschikbaar in verschillende kleurtjes. Dit maakt het mogelijk om de tuinslang te kiezen die aansluit bij wat je al die tijd al zocht.

Een tuinslang van de Lidl

Kies je voor de flexibele tuinslang van het merk Parkside bij de Lidl dan zal je een uitstekende kwaliteit in handen hebben. Deze tuinslang is ruim 15 meter lang. Hierdoor kunnen alle mogelijke tuinen voorzien worden van de juiste besproeiing. Een voordeel van deze tuinslang is het feit dat hij na het gebruik weer ineen zal krimpen. Hierdoor zal je nooit meer te maken hebben met eventuele knopen in je tuinslang. Deze tuinslang is weerbestending. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de zon die op het oppervlak van de tuinslang schijn. Door de handige aansluitstukken kan je deze tuinslang gelijk in gebruik nemen bij jou in de tuin. De voordelige prijs maakt dit en van de beste opties om voor te gaan. ook jij is verdraaiingsvrij.

Een tuinslang van de Action

Het is ook nog altijd mogelijk om te kiezen voor een tuinslang van de Action. Van alle winkels is dit de meest voordelige optie om voor te kiezen. Deze tuinslang is 20 meter lang, dit maakt het de langste tuinslang van dit lijstje. Hij is helaas niet in te krimpen na het gebruik. Dit brengt met zich mee dat hij aardig wat ruimte in beslag zal nemen bij jou in de tuin. Dit is gelukkig het enige nadeel wat je zal ondervinden bij deze voordelige tuinslang. De aansluitingen zijn aan te merken als sterk en duurzaam. Hierdoor weet je zeker dat je jouw tuinslang in gebruik kunt nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij losschiet van de kraan. Een goede tuinslang die beschikbaar is voor het laagst mogelijke bedrag wat je maar kunt vinden. Wat wil je nog meer hebben voor bij jou in de tuin?

Andere goedkope tuinslangen

Mocht je de bovenstaande slangen niet kunnen vinden dan kan je ook kiezen voor een van de andere goedkope tuinslangen van hieronder.

NeverKink Pro

Deze handige tuinslang is ideaal voor alle mensen die nooit meer te maken willen hebben met een tuinslang waar om de minuut een knik in komt. Door de speciale behuizing om de tuinslang zijn knikken in de slang niet meer mogelijk. Hij is voorzien van sterke aluminium afsluitplaatjes. Dit maakt het een tuinslang voor die voor een zeer lange tijd mee kan gaan. Hoewel hij wat duurder is dan de andere opties is het een prima keuze.

Bekijk hier deze Neverkink Pro

BluBird Ag-Lite

Zoek je naar een tuinslang van rubber voor weinig geld dan zal je met deze handige tuinslang niet snel de fout in kunnen gaan. Door de keuze voor rubber is hij wat zwaarder dan de andere soorten tuinslangen. Toch is hij makkelijk in gebruik te nemen. Het voordeel van rubber is natuurlijk dat je te maken hebt met een materiaalsoort die voor een langere tijd mooi zal blijven. Daar komt ook nog eens bij dat deze tuinslang meer water kan dragen dan de andere soorten tuinslangen uit de winkel.

Bekijk hier deze BluBird Ag-lite

FlexZilla SwivelGrip

Deze voordelige tuinslang is van alle opties het makkelijkste aan te sluiten op de kraan bij jou in de tuin. Hij is zo gemaakt dat je weinig last hebt van knikken in de tuinslang. Wil je een eindje lopen met de tuinslang om je planten te besproeien dan hoeft dit dus geen problemen op te leveren. Het kleine nadeel is wel dat hij is gemaakt van een wat zachter soort plastic. Dit gaat wat sneller kapot dan de duurzame soorten. Wel is het voordeel dat deze tuinslang super licht is. Dit maakt hem ideaal om in gebruik te nemen.

Bekijk hier deze FlexZilla SwivelGrip

CRAFTSMAN Premium Hybrid Rubber

Ook deze tuinslang is gemaakt van een sterk soort rubber. De keuze voor rubber maakt dit een goede tuinslang die voor een langere tijd mee zal gaan Hij kan op alle mogelijke manieren gebruikt worden. Door de voordelige prijs is dit een tuinslang die je zeker zou moeten overwegen als je een iets lager budget hebt. Wel is hij wat kleiner dan de bovenstaande opties. Hou hier rekening mee als je kiest voor deze tuinslang.

Bekijk hier deze CRAFTSMAN tuinslang

Waar op letten bij het kopen van een tuinslang

Wil je een goede tuinslang vinden dan is het natuurlijk wel zo handig om te kiezen voor een goede kwaliteit. De kwaliteit van een goede tuinslang is afhankelijk van verschillende factoren. Het gaat om de kwaliteit van het materiaal en om het fabricageproces. In het algemeen worden tuinslangen gemaakt van vinyl en rubber. Vinyl tuinslangen zijn er in verschillende kwaliteitsopties. Kijk bij de aanschaf van een vinyl slang naar de “ply” van de slang. Hoe groter het aantal, hoe dikker en duurzamer de slang. Hoe duurzamer de slang, hoe minder frustratie je zult ondervinden het sproeien van de tuin. Daarnaast krijg je minder snel te maken met een knik in de stang.

0 Shares:
You May Also Like