Wil je vandaag nog de beste budget koffer vinden? In dit artikel hebben we voor jou een selectie gemaakt met de beste koffers van de Aldi, Lidl, Action en andere goedkope winkels. Voor je het weet heb je voor weinig geld een goedkope koffer in huis.

Ga je met regelmaat op vakantie dan zal je over een goede koffer moeten beschikken. Een koffer is een algemene term voor een draagbare vorm van bagage. Het is vaak een wat platte, rechthoekige ruimte met afgeronde/vierkante hoeken. Deze zijn eigenlijk altijd van metaal, hard plastic of van leer. Een koffer behoudt min of meer zijn vorm. De koffer heeft aan één kant een handvat en wordt vooral gebruikt voor het vervoer van kleding en andere spullen tijdens reizen. Het opent door middel van scharnieren. Koffersloten gaan open met sleutels of met een bepaalde combinatie.

Koffer van de Aldi

Of je nu op zoek bent naar een grote koffer of naar een kleiner model, met de koffers van Aldi is allesmogelijk. Je kunt op dit moment kiezen voor de koffers van Voyage. Deze koffers zijn gemaakt van een zeer sterk soort ABS polycarbonaat. Door de keuze voor dit duurzame materiaal weet je zeker dat je voor een langere tijd plezier zal hebben van je aankoop. De koffers zijn voorzien van vier handige spinnerwieltjes. Het prettige handvat maakt het mogelijk om jouw koffer zonder zorgen achter je aan te slepen. Nog een voordeel is de aanwezigheid van het TSA cijferslot. Dit zorgt ervoor dat je jouw spullen eenvoudig kunt afschermen wanneer je van plan bent om te gaan reizen met het vliegtuig. Een prima koffer om voor te kiezen als je veel op reis gaat.

Koffer van de Lidl

Op dit moment is er een mooie aanbieding bij de Lidl voor de Topmove reistas. Dit is eigenlijk een combinatie van een koffer en een tas. Het voordeel hiervan is dat deze een stuk lichter zijn dan de reguliere koffers. Kies je voor deze koffer dan zal je voorzien zijn van sterke wieltjes die op iedere soort ondergrond kunnen rijden. De handgreep is aan te merken als telescopisch en kan worden versteld tot een hoogte van 102 cm. Mocht je wat langer zijn dan kun je deze koffer dus nog steeds meenemen. De versterkte bodem zorgt ervoor dat de koffer altijd zijn vorm zal behouden. De verscheidenheid aan kleurtjes maakt het mogelijk om een koffer te kiezen die aansluit bij wat je zoekt. In de tas vind je twee handvakken, meerdere buitenvakken en een groot hoofdvak.

Koffer van de Action

Er zijn meerdere koffers bij de Action te vinden. Een van de beste opties is om te kiezen voor de koffer van Spilbergen. Dit merk maakt uitzonderlijk goede koffers voor een zeer lage prijs. Een groot voordeel van deze koffer is dat er een speciaal laptop vak in zit. Mocht je veel op reis zijn dan kan dit zeker van pas komen. Door de beperkte omvang is deze koffer beschikt voor in de handbagage. Er zitten vier sterke wielen aan de koffer die voor een lange tijd mee zullen gaan. Daar komt bij dat de koffer is beveiligd met een cijferslot. Mocht je jouw laptop nu meenemen dan hoef je je hier geen zorgen meer over te maken voor bij het reizen.

Andere goedkope koffers

Om het je nog wat makkelijker te maken hebben we hieronder een aantal andere goedkope koffers voor je op een rijtje gezet die ideaal zijn voor jouw vakantie.

L.Bean Luggage Duffel Bag

Als je wekenlang weggaat of gewoon veel spullen mee wilt nemen, zijn de Duffel Bags van L.L.Bean ruim genoeg om in alles wat je nodig hebt te stoppen. Er zijn opties met of zonder wielen en veel maten om uit te kiezen. De flexibele vorm maakt het ook mogelijk om het gemakkelijk op te bergen onder je bed, dus het is perfect voor studenten of kampeerders. Deze koffers zijn gemaakt van een duurzame, waterbestendige nylon stof om lang mee te gaan, waar je ook naartoe gaat.

Bekijk hier deze Luggage Duffel Bag

Hartmann Luggage Carry On

Dit luxe merk is aan de dure kant, maar heeft tijdloze ontwerpen die nooit uit de mode raken. Het is altijd al een goed merk geweest door de grote inhoud en door de hoogwaardige wielen en handvatten die het soepel en comfortabel maken om te manoeuvreren. Hij presteerde beter dan de goedkopere koffers. Hier betaal je dus wel voor. Toch behoort het nog altijd tot een van de goedkopere merken.

Bekijk hier deze Hartmann Luggage Carry On

American Tourister Hardside Luggage

Als je niet regelmatig gebruik maakt van je koffers dan hoeven ze ook niet de meest duurzame soort te zijn die je maar kunt vinden. Het merk American Tourister biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en veel mogelijkheden om uit te kiezen. Er zijn veel opties als je de voorkeur geeft aan felle kleuren en leuke prentjes. Daarnaast zijn er koffers voor het hele gezin, ook voor kinderen. Qua kwaliteit zijn ze niet zo goed als de betere merken, maar voor deze prijs mogen we echt niet klagen.

Bekijk hier deze American Tourister Hardside Luggage

Eastpack Traf’ik Light S Urban Blue

Het merk Eastpack is natuurlijk bekend geworden door de normale rugzakken. Echter kan je ook voor goede koffers bij dit merk terecht. Deze koffer biedt je de gelegenheid om alles mee te nemen in het vliegtuig, zonder dat je met veel gewicht hoeft te slepen. De keuze voor het lichte materiaal brengt met zich mee dat iedereen deze koffer achter zich aan kan trekken. Er zijn talloze kleuren om voor te kiezen.

Bekijk hier deze Easypack Traf’ik Light S Urban Blue

Waar op letten bij het kopen van een koffer

Het kopen van een koffer zal wat tijd met zich meebrengen als je een goede keuze wilt maken. Het eerste is om na te denken over het formaat. Dit is voornamelijk van belang voor de vraag of je met handbagage wilt vliegen. Kies je voor handbagage dan krijg je te maken met een bepaalde maximale afmeting. Voor koffers die je meeneemt in het ruim zal dit natuurlijk niet aan de orde zijn. Denk daarnaast na over het soort slot wat je wilt hebben. Wil je dat je hem open kunt maken zonder sleutel? Of bescherm je jouw spullen door te kiezen voor een koffer met een slot of cijfercode? Belangrijk is om altijd de koffer te kiezen die aansluit bij wat je zoekt.

0 Shares:
You May Also Like