Schoenen, boeken, kampeerspullen en oude fotoboeken. Een woning kan voor dat je het weet helemaal vol zitten met rommeltjes. Maar wil je de chaos meer en beter ordenen? Dan is het slim om te investeren in een aantal opbergrekken. Deze grote stellingkasten zorgen ervoor dat jij bijvoorbeeld een kast alleen voor fotoboeken of andere persoonlijke items hebt. Wij hebben voor jou de beste opbergrekken van 2020 verzameld.

  1. Opbergrek zwart van T-Rax

Voor dit rek kun je honderd-en-één opties bedenken. Een stellingkast, een voorraadgast voor in de garage, magazijnrek of ‘gewoon’ een opbergrek. De afmetingen zijn 90 bij 180 bij 45 centimeter en dat betekent dat je met één kast al heel erg veel opbergruimte hebt. Per plank kun je er maar liefst 280 kg op kwijt. Dat is een hele hoop. Je kunt deze kast in verschillende kleuren en maten kopen, zodat het opbergrek precies past bij jouw wensen.

Bekijk dit opbergrek hier.

  1. Opbergrek van bamboe hout

Dat een opbergrek ook mooi voor het oog kan zijn, zien we wel bij dit opbergrek. Deze is namelijk gemaakt van bamboe-hout. Er zitten 5 verstelbare planken bij. Het bamboe hout is trouwens ook geschikt voor plekken met meer vocht. Denk aan een badkamer. Ook hier kun je meer orde aanbrengen met dit mooie rek. Maar ook de hal, de badkamer of de slaapkamer. Ook het monteren van het rek is heel simpel. Je krijgt er alles bij om hem snel en makkelijk in elkaar te zetten.

Bekijk dit opbergrek hier.

  1. Stevig legbordstelling van Tectake

Wil je meer ruimte om je spullen kwijt te kunnen? Bijvoorbeeld in je studeerkamer of in je werkplaats? Dan is dit een mooi opbergrek. Maar er zijn nog meer dingen die je met dit opbergrek kunt doen. Zo is het tegenwoordig ook hip om zo’n stellingkast als deze in je industriële woonstijl op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een kast met vintage items en een paar groene planten. Zo creëer je een eigentijdse en industriële look in elke ruimte met méér opbergruimte.

Bekijk dit opbergrek hier.

  1. Volledig metalen opbergrek van Erro Storage

Je wilt dat jouw ruimtes netjes zijn opgeruimd. Bijvoorbeeld de voorraadkast of de bijkeuken. Dit rek is van volledig metaal gemaakt, waardoor het past binnen een mooie keuken. Je kunt de planken ook goed opruimen en afnemen, hierdoor blijft het ook hygiënisch. Voor extra stevigheid kun je hem aan de muur bevestigen. Zo weet je zeker dat alles wat je netjes en zorgvuldig opbergt ook zo blijft staan.

Bekijk dit opbergrek hier.

  1. Opbergrek speciaal voor kratten

Een opbergrek speciaal voor kratten is ideaal als je bijvoorbeeld je voorraadkast of de garage wilt opruimen. Zo kun je een krat neerzetten voor lege bierflesjes, een krat met groenten en fruit. Lege flessen die je kunt inleveren of glaswerk dat naar de glasbak moet. Zo houd je alles goed en netjes geordend. In dit rek kun je maximaal 6 kratten kwijt en het is zeer makkelijk neer te zetten.

Bekijk dit opbergrek hier.

  1. Opbergrek met 5 etages

Dit opbergrek kun je in de schuur zetten, maar hij past het best op een plek waar ‘ie ook daadwerkelijk gezien mag worden. Bijvoorbeeld in de gang, de woonkamer of de badkamer. Hij is namelijk zeer stijlvol door de zwarte legplanken en het afgewerkte zwarte metaal. Dit opbergrek is bijvoorbeeld zeer geschikt voor boeken, accessoires en een paar fotolijstjes. Je kunt er ook manden in kwijt.

Bekijk dit opbergrek hier.

  1. Stellingkast speciaal voor in een hoek

Wil jij alle ruimte optimaal benutten van bijvoorbeeld je zolder of garage? Gebruik dan een stellingkast zoals deze. Deze stellingkast past namelijk precies in een boek van 90 graden. Hierdoor kun je aan beide kanten eventueel een stellingkast aanschuiven. De diepe planken zorgen ervoor dat je heel veel spullen netjes en georganiseerd kunt opbergen. Elke plank kan maar liefst 175 kilogram dragen. Dus zwaar gereedschap of opbergdozen vol met boeken? Deze stellingkast kan het aan.

Bekijk dit opbergrek hier.

Koopgids: waar op te letten bij het aanschaffen van een opbergrek?

Er zijn heel veel opbergrekken te koop. Maar het belangrijkste voor het aanschaffen van een opbergrek, is dat je goed voor ogen houdt waarvoor je hem wilt gebruiken. Zo zijn er stellingkasten die erg mooi en stijlvol ogen maar die kunnen vaak niet zoveel gewicht aan. Een stellingkast die puur is ontworpen voor het opbergen van heel veel spullen, kan vaak ook meer gewicht aan. Daar heb je dus dan op dat moment meer aan. Wil jij een aantal spullen leuk organiseren in je bijvoorbeeld je woonkamer? Dan is een stijlvol opbergrek een betere oplossing, omdat deze vaak ook minder groot en lomp is dan een stellingkast voor een garage of een werkplaats.

0 Shares:
You May Also Like