Op zoek naar de beste goedkope opbergrekken? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste opbergrekken. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget opbergrekken van dit jaar. 

Schoenen, boeken, kampeerspullen en oude fotoboeken. Een woning kan voor dat je het weet helemaal vol zitten met rommeltjes. Maar wil je de chaos meer en beter ordenen? Dan is het slim om te investeren in een aantal opbergrekken. Deze grote stellingkasten zorgen ervoor dat jij bijvoorbeeld een kast alleen voor fotoboeken of andere persoonlijke items hebt. Wij hebben voor jou de beste opbergrekken van 2020 verzameld.

Opbergrek bij de Lidl

Dit opbergrek is een makkelijk en simpel systeem op te installeren, maar ook in gebruik. Hij is heel goedkoop, maar dat kan ook niet anders bij de Lidl. Je kan hem in de schuur of misschien zelfs als bureau gebruiken. Het frame is zeer stabiel, en gepoedercoat. De draagkracht van dit opbergrek is enorm. Je kan het ook als stellingkast bestempelen. Je krijgt vijf bijgeleverde bodems. Deze kan je zelf op verschillende hoogtes instellen. Zo weet je altijd dat de spullen die erop komen genoeg ruimte hebben. Wil je een andere indeling, dan maak jij binnen een handomdraai een andere indeling. Daarnaast kan per plank tot wel 175 kilogram gedragen worden. Als jij twee verschillende lage kasten naast elkaar wil, ‘’geen probleem’’. Ook nu weer heb jij in een handomdraai twee kasten staan. Zo kan je hem misschien zelfs als werktafel gebruiken in jouw schuur. Deze stellingkast is zonder gereedschap uit elkaar te halen en in elkaar te zetten.

Bekijk dit opbergrek hier

Extra informatie: Soms is het opbergrek van de Lidl niet verkrijgbaar. Klik hier voor andere goedkope opbergrekken die wel op voorraad zijn.

Op dit moment worden er geen opbergrekken bij de Aldi en Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige opbergrekken voor je gevonden!

Andere goede goedkope opbergrekken

Ons overzicht van de beste goedkope opbergrekken nu online te koop.

Excellent opbergrek

Het merk omschrijft meteen het product. Een excellent product dat ook nog eens als hoogwaardig bestempeld mag worden. De zwarte kleur zorgt ervoor dat jij ook nog eens een mooi opbergrek in huis haalt. Handig voor in bijvoorbeeld de trapkast. Maar ook in de schuur is het natuurlijk een handige stelling. Je kan op deze stellingkast tot wel 125 kg kwijt. Daarnaast heb je een fabrieksgarantie van twee jaar tijd. Deze kunststof stellingkast is exact waar jij naar opzoek bent.

Bekijk dit opbergrek hier

Erro Storage opbergrek

Dit merk heeft alles in huis om jouw spullen in op te bergen. Nu kan je kiezen voor het goedkoopste model stellingkast, maar als jij iets meer uitgeeft betaal je voor kwaliteit. Er worden vijf legborden bij geleverd die elk tot wel 175 kilogram kunnen dragen. Daarnaast is het design strak en mooi. Zwart met mooie fineerlook planken. Deze stellingkast kan jij zonder het gebruik van schroeven in elkaar zetten. Dus geen gedoe met schroefjes of boutjes.

Bekijk dit opbergrek hier

Opbergrek zwart van T-Rax

Voor dit rek kun je honderd-en-één opties bedenken. Een stellingkast, een voorraadgast voor in de garage, magazijnrek of ‘gewoon’ een opbergrek. De afmetingen zijn 90 bij 180 bij 45 centimeter en dat betekent dat je met één kast al heel erg veel opbergruimte hebt. Per plank kun je er maar liefst 280 kg op kwijt. Dat is een hele hoop. Je kunt deze kast in verschillende kleuren en maten kopen, zodat het opbergrek precies past bij jouw wensen.

Bekijk dit opbergrek hier.

Opbergrek van bamboe hout

Dat een opbergrek ook mooi voor het oog kan zijn, zien we wel bij dit opbergrek. Deze is namelijk gemaakt van bamboe-hout. Er zitten 5 verstelbare planken bij. Het bamboe hout is trouwens ook geschikt voor plekken met meer vocht. Denk aan een badkamer. Ook hier kun je meer orde aanbrengen met dit mooie rek. Maar ook de hal, de badkamer of de slaapkamer. Ook het monteren van het rek is heel simpel. Je krijgt er alles bij om hem snel en makkelijk in elkaar te zetten.

Bekijk dit opbergrek hier.

Stevig legbordstelling van Tectake

Wil je meer ruimte om je spullen kwijt te kunnen? Bijvoorbeeld in je studeerkamer of in je werkplaats? Dan is dit een mooi opbergrek. Maar er zijn nog meer dingen die je met dit opbergrek kunt doen. Zo is het tegenwoordig ook hip om zo’n stellingkast als deze in je industriële woonstijl op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een kast met vintage items en een paar groene planten. Zo creëer je een eigentijdse en industriële look in elke ruimte met méér opbergruimte.

Bekijk dit opbergrek hier.

Volledig metalen opbergrek van Erro Storage

Je wilt dat jouw ruimtes netjes zijn opgeruimd. Bijvoorbeeld de voorraadkast of de bijkeuken. Dit rek is van volledig metaal gemaakt, waardoor het past binnen een mooie keuken. Je kunt de planken ook goed opruimen en afnemen, hierdoor blijft het ook hygiënisch. Voor extra stevigheid kun je hem aan de muur bevestigen. Zo weet je zeker dat alles wat je netjes en zorgvuldig opbergt ook zo blijft staan.

Bekijk dit opbergrek hier.

Opbergrek met 5 etages

Dit opbergrek kun je in de schuur zetten, maar hij past het best op een plek waar ‘ie ook daadwerkelijk gezien mag worden. Bijvoorbeeld in de gang, de woonkamer of de badkamer. Hij is namelijk zeer stijlvol door de zwarte legplanken en het afgewerkte zwarte metaal. Dit opbergrek is bijvoorbeeld zeer geschikt voor boeken, accessoires en een paar fotolijstjes. Je kunt er ook manden in kwijt.

Bekijk dit opbergrek hier.

Practo Home – Opbergrek hoek

Wil jij alle ruimte optimaal benutten van bijvoorbeeld je zolder of garage? Gebruik dan een stellingkast zoals deze. Deze stellingkast past namelijk precies in een boek van 90 graden. Hierdoor kun je aan beide kanten eventueel een stellingkast aanschuiven. De diepe planken zorgen ervoor dat je heel veel spullen netjes en georganiseerd kunt opbergen. Het maximaal draagvermogen van 875 kg. Dus zwaar gereedschap of opbergdozen vol met boeken? Deze stellingkast kan het aan.

Bekijk dit opbergrek hier.

Waar op te letten bij het aanschaffen van een opbergrek?

Er zijn heel veel opbergrekken te koop. Maar het belangrijkste voor het aanschaffen van een opbergrek, is dat je goed voor ogen houdt waarvoor je hem wilt gebruiken. Zo zijn er stellingkasten die erg mooi en stijlvol ogen maar die kunnen vaak niet zoveel gewicht aan. Een stellingkast die puur is ontworpen voor het opbergen van heel veel spullen, kan vaak ook meer gewicht aan. Daar heb je dus dan op dat moment meer aan. Wil jij een aantal spullen leuk organiseren in je bijvoorbeeld je woonkamer? Dan is een stijlvol opbergrek een betere oplossing, omdat deze vaak ook minder groot en lomp is dan een stellingkast voor een garage of een werkplaats.

0 Shares:
You May Also Like