Wil jij je handdoeken efficiënt opbergen? Ze altijd binnen handbereik hebben? Of wil je een plek waar je ze kunt laten drogen? Zodat je ze vaker kunt gebruiken? Kies dan voor een handdoekenrek in jouw badkamer. Een handdoekenrek hoeft niet direct alleen heel praktisch te zijn, het is ook nog een stijlvol element voor in jouw badkamer. Dus wil jij niet langer creatief jouw natte handdoek aan een willekeurig puntje hoeven op te hangen? Dit zijn de 7 beste handdoekenrekken van 2020.

  1. Bamboe wandplank met handdoekenrek

Met deze prachtige natuurlijke wandplank sla je twee vliegen in één klap. Je kunt namelijk je handdoeken laten drogen, maar ook een paar leuke accessoires boven de plank zetten. Opgerolde handdoeken kunnen hier ook mooi liggen. Deze plank neemt maar weinig ruimte in en is daarom geschikt voor kleinere badkamers. De stijl van dit handdoekenrek past bij een basic-stijl of een Scandinavische stijl. Je ontvangt bij dit rek twee legplanken en ook vier handdoekhaakjes.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

  1. Quzi handdoekenrek voor de badkamer

Wil jij meer ruimte in je badkamer? Dit rek helpt je daarbij. Je hebt namelijk straks geen rondslingerende handdoeken meer, waardoor je badkamer direct een stuk meer opgeruimd is. En heb je veel kinderen in huis rondlopen die hun handdoek niet ophangen? Met dit rek is dat verleden tijd, denken wij. Dit rek heeft twee buizen en twee haken waar je handdoeken aan kunt ophangen zodat je ze de volgende dag nog een keer kunt gebruiken.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

  1. VidaXL handdoekenrek met 6 roedes van roestvrijstaal

Ben je op zoek naar een rek dat jaren mee kan? Kies dan voor dit kwalitatief sterke en moderne rek. Het is daarnaast erg functioneel en je kunt het gemakkelijk monteren. Je krijgt maar leifst 6 roedes waardoor je heel veel handdoeken kunt ophangen. Bovenop kun je eventueel nog andere dingen neerleggen. Denk aan badhanddoeken of een badjas.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

  1. Handdoekenrek groot

Dit is een handdoekenrek dat net even anders is dan anders. Je kunt namelijk de handdoeken oprollen en ze zo in je badkamer houden. Het geeft een luxe uitstraling aan je badkamer. Mede doordat het rek is afgewerkt met matzwart. Het is daarnaast voorzien van een laklaag waardoor het niet snel zal roesten. Er zijn meerdere varianten beschikbaar, maar deze is 150 cm groot.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

  1. Vrijstaand handdoekenrek voor in de badkamer

Houd jij van compact maar wil je ook meer ruimte in de badkamer om je handdoeken op te hangen? Dan is dit een heel mooi rek voor jou. Het is gemaakt van bamboe waardoor het heel lang mee kan gaan. Je kunt er ongeveer 3 natte handdoeken op kwijt. Maar je kunt ze ook decoratief ophangen. Dit item past in elke badkamer en geeft geen krassen op de grond door de anti-krasdoppen. De montage is ontzettend simpel.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

  1. Staand handdoekrek met 6 roedes van bamboo

Dit rek kun je tegen elke muur neerzetten. Het is gemaakt als handdoekenrek maar je kunt het ook decoratief in de slaapkamer of in de keuken zetten voor andere handdoeken. Het rek is duurzaam in gebruik en kan daardoor heel lang mee. Zelfs als er natte handdoeken op wordt neergelegd.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

  1. Sealskin Brix Handdoekrek van metaal

Wil jij meer design in je badkamer? Dan is dit rek een goede optie voor jou. Het rek is gemaakt van metaal en is zwart. Je kunt je handdoeken laten drogen op de houten latten. Maar je kunt er ook kleding op laten drogen of ophangen natuurlijk. De vormgeving is mooi en de uitvoering praktisch. Hierdoor past het rek in heel veel badkamers.

Bekijk dit handdoekenrek hier.

Koopgids: waar op je te letten bij het kopen van een handdoekenrek

Een handdoekenrek in de badkamer is dus een heel goede oplossing als je niet meer last wilt hebben van rondslingerende handdoeken. De kosten voor een goed rek liggen ongeveer tussen de 30 en 50 euro. Vaak kun je ongeveer 3 of 5 handdoeken kwijt. Het is daarom belangrijk dat jij afweegt hoeveel handdoeken er straks aan komen te hangen. Ben je alleen of heb je pubers in huis. Dat maakt wel het verschil.

Ook is het slim om na te denken wat je wil qua montage. Mag het rek aan de muur bevestigd worden? Of wil je liever een vrijstaand rek aanschaffen? Dit kun je bijvoorbeeld loszetten, omdat er een voet aan zit. Of je plaatst het rek tegen de muur. Veel rekken hebben deze opties in hun ontwerp zitten. Wat je dus wilt voor jouw badkamer, met een handdoekenrek is een hopelijk mogelijk.

0 Shares:
You May Also Like