Dit jaar wordt Black Friday belangrijker dan ooit. Door de economisch onrustige periode waar we in zitten is de Nederlandse consument nu al bezig met de kortingen in het najaar. De koopkracht is voor iedereen flink gedaald dit jaar, waardoor men voor hetzelfde geld veel minder kan kopen. Iedereen houdt zich daarom nu al bezig met de kortingsdagen. Kortingen zijn nog meer gewild zodra we op zoek gaan naar cadeaus voor Sint en Kerst. Veel berichten doen al voorspellen dat Black Friday een belangrijk koopmoment wordt voor velen. Maar wat zijn de verwachtingen voor de Action, Lidl, Aldi en Xenos? Doen zij dit jaar ook mee aan Black Friday? En wat houden deze Black Friday aanbiedingen in? In dit artikel doen wij een voorspelling of de Action, Lidl, Aldi en Xenos meedoen met Black Friday, op basis van hun deelname vorig jaar. Lees dus snel verder!

Overzicht

Xenos

Zowel de Action, Lidl, Aldi en Xenos staan bekend om de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Hier doen alle ketens tijdens Black Friday een schepje bovenop! Het is dus de perfecte kans om van nog meer lage prijzen te profiteren. Wat betreft de Xenos waren er vorig jaar waanzinnige acties. Wij verwachten van de Xenos ook dit jaar aanbiedingen op voornamelijk woonartikelen en vrijetijd artikelen. Wil jij je interieur een frisse nieuwe uitstraling geven, of heb jij nog nieuwe kaarsen nodig op het moment? Wacht dan nog even voor de beste Black Friday deals!

Lidl

De Lidl is niet alleen een supermarkt, maar ook een plek waar je allerlei andere producten kunt krijgen. Denk hierbij aan keukenartikelen, reisartikelen, speelgoed tot aan elektronica. Er is een grote kans dat ook deze categorieën in aanmerking komen voor Black Friday. Zo voorspellen wij ook weer meer dan honderd acties dit jaar. Je kunt kortingen verwachten op allerlei producten van elektronica tot speelgoed. Eén van deze afgeprijsde artikelen vorig jaar waren de nieuwste PS4 games. Zo kon je tijdens Black Friday de nieuwste PS4 games aanschaffen voor maar liefst vijftien euro! Maar wat waren de andere goede deals van de Lidl tijdens Black Friday vorig jaar? Er was tot 50% korting op films en tot 60% korting op geselecteerde televisies. Vandaar dat onze verwachtingen dit jaar, gebaseerd op de vorige Black Friday editie, de kortingen weer hoog oplopen bij de Lidl. We verwachten kortingen tot 60%. Misschien zijn de goedkope elektrische Lidl fietsen dit jaar wel in de aanbieding!

Aldi

Ook de Aldi is één van de grootste supermarktketens in Europa dat zich kenmerkt om hoge kwaliteit voor een lage prijs. Dit jaar verwachten we tijdens Black Friday weer mega deals. Vorig jaar waren namelijk allerlei producten in de aanbiedingen van elektronica tot aan schoenen. Wil jij al langer de Uggs Classic Mini aanschaffen? Wacht dan tot Black Friday, want vorig jaar was dit artikel in de aanbieding. Bovendien waren producten zoals een televisie en een muziek box van JBL in de aanbieding. De aanbiedingen waren erg uiteenlopend, omdat zelfs een mega fles prosecco van 6 liter in de aanbieding was. Let hierbij op dat alle acties bij de Aldi een beperkte voorraad hebben. Zorg er dit jaar dus voor dat je er snel bij bent! Wij verwachten daarom dit jaar dat, net als vorig jaar, kortingen oplopen tot 70%. Daarnaast verwachten wij dat deze kortingen voornamelijk op categorieën als elektronica, schoeisel en voedingsmiddelen.

Action

Als laatst verwachten wij weer mega deals van de Action! Tijdens de vorige Black Friday editie waren honderden artikelen in de aanbiedingen. Wij verwachten ook dit jaar, gebaseerd op voorgaande edities, aanbiedingen op speelgoed, kookartikelen en voedingsmiddelen. De action heeft 14 verschillende productcategorieën binnen hun assortiment. Vandaar dat wij kortingen verwachten op zowel A-merken als huismerken!

You May Also Like