Wij houden er ontzettend van om af en toe te kijken naar dure woningen in Nederland. Zo vind je altijd wel wat pareltjes van boven de miljoen in Amsterdam. Hier 10 woningen die in 2024 te koop staan in Amsterdam. 

#1 SPOT, Toren A1 | € 1.119.000 ,- 

Hongsrugpark in Amsterdam wordt het toneel van 7 energiezuinige woontorens vol met prachtige appartementen. Vanaf heir ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Daarnaast ben je ook snel bij de ring waardoor eigenlijk alle grote steden binnen een uurtje te bereiken zijn. Heb je hypotheekadvies nodig voor je nieuwe woning? Klik dan op de link.  

#2 KAAP | € 1.900.000 ,- 

Wil je wonen in Amsterdam met prachtig uitzicht? Dan is er nog een uniek appartement beschikbaar met uitzicht op het IJ. Dit appartement is 160 m2 en met de pond ben je overal binnen een paar tellen. Of neem gewoon een boot om zelf van A naar B te komen. 

#3 THE CUBE | € 1.850.00 ,- 

Een ander prachtig appartement aan het IJ is THE CUBE. Hier hem je bijna 200 m2 woongrond en in totaal 4 kamers. Jij krijgt wanneer je overgaat tot koop een penthouse tot je beschikking. Ook een royaal dakterras hoort hier natuurlijk bij. 

#4 Kingslane | € 4.500.000 – € 9.000.000 ,- 

Er wordt gerenoveerd op de rand van het vondelpark. Zo kan je wonen in een prachtige oude herenwoning in de binnenstad van Amsterdam met uitzicht op groen. In totaal heb je woningen met maar liefst 386 m2 ruimte. Een droomwoning zeggen ze dan! Zoals je ziet zijn de woningen gericht op de omgeving Amsterdam. Ben je opzoek naar hypotheekadvies Amsterdam

#5 De NoordAak | € 1.250.00 ,- 

Wil jij liever gewoon een woning met een tuin in plaats van een appartement? Dan ben je bij de NoordAak aan het juiste adres. Zo krijg je een perceel van 575 m2. Dit zijn nieuwe twee-onder-één kapwoningen voor een schappelijke prijs in Amsterdam. 

#6 NASSAU 21 | € 3.150.000 ,- 

In fases gaan deze woningen in de verkoop. Zo zal je er snel bij moeten zijn wil jij voor een prachtige woning in Amsterdam Zuid willen gaan. De verwachting is dat deze woningen in 2024 worden bewoond. Je woont dicht bij het vondelpark en hebt verder alles wat je hartje begeert. Zeker een woning voor de rijke Amsterdammer. 

#7 LIBAU EILAND | € 1.294.050 ,- 

Het gaat rap met de woningen in Amsterdam. Vooral een woning aan het water is gewild. Want via het IJ vaar je zo het centrum in met jouw eigen bootje. Je hebt een klein oppervlakte als het gaat om tuin, maar dit breid je uit met het water om je woning heen. 

#8 Landsmeerdijk 11 | € 1.200.000 ,- 

Wil jij graag een prachtige woning op een riant perceel in Amsterdam? Dan is dit een prachtige dijkwoning bij de landsmeerderdijk in Amsterdam Noord. Vanaf hier kan je gemakkelijk overal heen. De woning is van alle gemakken voorzien en zeker een aanrader voor wanneer je een grotere portemonnee hebt. 

You May Also Like