Een badkamer kan al snel op een slagveld gaan lijken. Overal handdoeken, mandjes met flessen vol shampoos en douchegellen. En dan nog tandenborstels, tandpasta’s, haarborstels en scheerspullen. Een badkamerrek biedt ruimte voor al deze producten, zodat je badkamer er meer uit gaat zien als een kuuroord dan de badkamer van een studentenhuis. Wij hebben de mooiste badkamerrekken van 2020 voor jou op een rijtje gezet.

  1. Badkamerrek met 5 etages

Ben jij op zoek naar een badkamerrek met een natuurlijke uitstraling? Dan is dit een heel mooi exemplaar. Hij is namelijk gemaakt van bamboe. Een materiaal dat goed tegen vocht en warmte kan waardoor het perfect is voor in een badkamer. Daarnaast heb je direct een oplossing voor eventueel ruimte te kort? Doordat er 5 planken zijn, is er meer dan genoeg plek. In elkaar zetten is trouwens ook geen probleem. Binnen 20 minuten kun je hem in elkaar hebben staan.

Bekijk dit badkamerrek hier.

  1. Badkamerrek van hout

Een praktische manier om meer ruimte te creëren is dus het plaatsen van een badkamerrek. Maar je wil niet zomaar de eerste de beste in je badkamer zetten. Het moet tenslotte passen bij je inrichting en smaak. Dit badkamerrek is een meubelstuk dat past bij een natuurlijke en een industriële inrichting. De maten van het badkamerrek zijn 38 centimeter bij 32,5 centimeter bij 95 centimeter. Precies groot genoeg voor de belangrijkste spullen.

Bekijk dit badkamerrek hier.

  1. Waterbestendig badkamerrek

Dit badkamerrek is van Wenko en wat dit bedrijf goed heeft begrepen is waar je een badkamerrek neerzet. Namelijk -heel verrassend- in de badkamer. Maar dat betekent wel dat het meubelstuk er goed tegen kan. En niet alle materialen zijn geschikt voor in de badkamer. Je wilt tenslotte niet dat het meubelstuk binnen de kortste keren al is geroest of is aangetast door vocht. Dit badkamerrek is ijzersterk en gaat lang mee. Je kunt hem bestellen in de kleuren wit en bruin. En het aantal etages die je erbij krijgt zijn 3.

Bekijk dit badkamerrek hier.

  1. Badkamerrek smal

Dat een badkamerrek niet altijd uit 5 etages hoeft te bestaan, blijkt wel als je dit mooie exemplaar ziet. Zeker wanneer je alleen woont bijvoorbeeld. Dit badkamerrek heeft meerdere mandjes, namelijk 3. Een mandje voor je shampoo, douchegel etc. Maar ook je make-up, scheerspullen en haarborstel kunnen met gemak een plekje krijgen. Opgeruimd staat netjes!

Bekijk dit badkamerrek hier.

  1. Yamazaki Tower dispenser badkamerrek

Deze standaard is netjes, modern en elegant. Je kunt op dit rek al je spullen kwijt die je nodig hebt in de douche. De afmetingen zijn 18 bij 67 centimeter. En het materiaal is metaal. Je kunt dit rek zo neerzetten in bijvoorbeeld een hoek. Leuk is ook om een plant die geschikt is voor de douche in het rek te plaatsen. Zo krijg je meer groen en fleur je de boel mooi op. Eventueel kun je het rek ook ophangen aan een touw of een haak, maar dan is hij wel minder stabiel.

Bekijk dit badkamerrek hier.

  1. Badkamerrek speciaal voor handdoeken

Dit badkamerrek is speciaal gemaakt voor jouw handdoeken of kleding. Je kunt ze erop laten drogen, maar je kunt ze ook decoratief ophangen. Vanuit praktisch oogpunt kun je zeggen dat je direct een handdoek kunt pakken, zodra je uit de douche stapt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe ontzettend mooi het in je badkamer staat. Oprecht een heel chic item.

Bekijk dit badkamerrek hier.

  1. Badkamerrek van 100% bamboe

We vertelden je al eerder dat bamboe een zeer geschikt materiaal is voor in de badkamer. Hierdoor is het volledig vochtresistent en kun je dus naar hartenlust warm douchen naast dit badkamerrek. Plaats al je belangrijke spullen dichtbij de douche zodat je makkelijk bij je shampoo of je douchegel kunt. Ook is er plek voor handdoeken. Er zijn drie planken in het zichtbare gedeelte die je kunt inrichten en er is een kastje. Hier zitten 2 verstelbare planken in.

Bekijk dit badkamerrek hier.

Koopgids: waar op te letten bij het aanschaffen van een badkamerrek?

Een badkamerrek kan meerdere functies hebben. Bijvoorbeeld omdat je jouw spullen dichtbij de douche wil hebben staan. Het is misschien een chaos in de douche, waardoor je op zoek bent naar een rek voor meer orde. Maar het kan ook zijn dat je een rek enkel wil gebruiken voor het laten dragen van de handdoeken. Wat je wens ook is, je moet het van tevoren goed helder hebben. Het aanbod is namelijk groot. Zoek je meer opbergruimte dan kun je ook kiezen voor een combinatie van planken en kastjes.

0 Shares:
You May Also Like