Anno vandaag de dag weten we allemaal dat een electrische wasdroger ideaal lijkt, maar een grote impact heeft op het milieu. Ook de kwaliteit van je kleren gaat snel achteruit door het gebruik van een wasdroger. De ideale oplossing is om je kleren te laten drogen door middel van lucht. En het enige wat je daarvoor hoeft aan te schaffen is een goed wasrek. Wij hebben voor jou een top 7 gemaakt van de beste wasrekken van 2020.

Wasrekken top 7: de beste wasrekken van 2020

  1. Wasrek van Songmics

Dit wasrek is niet alleen heel stevig, je kunt hem ook gemakkelijk in- en uitklappen. Het wasrek is gemaakt van zeer dikke en duurzame RVS-buizen. Hierdoor heeft het wasrek wel een draaggewicht van 30 kilo. En er zitten een aantal handige snufjes aan. Bijvoorbeeld de 26 sokkenhaakjes, zodat je geen ruimte kwijt bent aan sokken. Je kunt zelfs je schoenen laten drogen op de speciale schoenhouders. Er is 16 meter aan drooglengte en je kunt dit wasrek binnen en buiten gebruiken.

Bekijk dit wasrek hier.

  1. Ruimtebesparend wasrek van Artmoon

Een wasrek of -molen kan flink wat ruimte innemen. Heb jij niet heel veel ruimte thuis? Maar wil je wel veel meters aan drooglengte hebben? Kies dan voor dit wasrek. Er is namelijk 15 meter aan drooglengte verdeelt over 3 etages. Hierdoor werk je in de hoogte en niet in de breedte. Dat scheelt heel veel ruimte! Klap je alles in? Dan is het een compact wasrek dat je makkelijk ergens kunt neerzetten.

Bekijk dit wasrek hier.

  1. Tomado Tilburg wasrek voor aan de deur

Wist je dat er ook wasrekken zijn die je aan een deur kan bevestigen? Hierdoor gebruik je de draairuimte van een deur optimaal. Dit droogrek heeft bijvoorbeeld 12 meter drooglente wat is verdeeld over 19 lijnen. Hierdoor lijkt dit droogrek misschien kleiner, maar hij doet niet onder voor een wasrek dat je ergens kunt neerzetten. Je kunt dit wasrek ook aan de radiator hangen voor een wasje dat snel droog moet of aan het balkon als de zon lekker schijnt.

Bekijk dit wasrek hier.

  1. Metaltex Capri Droogrek

Een praktisch en gebruiksvriendelijk wasrek? Dat is dit droogrek. Met maar liefst 20 meter aan drooglengte is het een topper onder de wasrekken. Daarnaast is het rek voorzien van een veiligheidssluiting, dus je hoeft niet bang te zijn dat alles inklapt als je hem een paar meter verzet. Of je dit wasrek nu binnen of buiten zet, dit droogrek kan ertegen door de exta sterke coating. Geen kans op roest dus.

Bekijk dit wasrek hier.

  1. Wasrek van Leifheit voor aan de wand

Heb jij een klein huishouden of heb je regelmatig een klein wasje? Dan is dit wasrek voor aan de wand een mooie oplossing. Je kunt er namelijk met gemak één wasmachinevulling op kwijt. Hij bestaat namelijk uit 8 droogstangen van ongeveer 90 centimeter. Ideaal voor bijvoorbeeld handdoeken. Het rek is inklapbaar waardoor ‘ie weinig ruimte inneemt.

Bekijk dit wasrek hier.

  1. Wastoren van Vileda Mixer

Dit is een wasrek voor grotere gezinnen of mensen met heel veel was. Deze toren bevat namelijk 3 lagen waardoor je maar liefst 30 meter aan drooglijnen hebt. Je kunt er wel 3 machines vol was op kwijt. De etages zijn onafhankelijk, hierdoor kun je hem volledig gebruiken, bijvoorbeeld om beddengoed te drogen. Niets hoeft over de grond te slepen met deze wastoren. Er is ook een gedeelte speciaal voor sokken en ondergoed. En er zijn 2 speciale haken voor kleding die je wilt drogen aan een klerenhanger.

Bekijk dit wasrek hier.

  1. Leifheit droogrek classic 250

Dit wasrek heet classic en dat is dik verdiend. Want al jaar en dag zijn de wasrekken van Leifheit goed voor grote en kleine wasjes. Dit wasrek heeft drie droogniveaus waardoor je meerdere soorten en maten wasjes kunt drogen. Doordat er 25 meter aan drooglijn is, kun je alles kwijt. Er zijn nog twee grote vleugels die je op verschillende hoogtes kunt instellen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld beddengoed hebt te drogen.

Bekijk dit wasrek hier.

Wasrek Koopgids: waar op te letten voor het kopen van een wasrek?

Wil een wasrek aanschaffen? Heel goed! Want een wasrek is een duurzame oplossing voor het laten drogen van je kleding. Daarnaast is het dus ook goed voor je kleding, want waar een wasdroger kleine laagjes van je kleding haalt doet een wasrek dat natuurlijk niet. Het belangrijkste voor het aanschaffen van een wasrek, is dat je je moet realiseren hoeveel droogruimte je nodig hebt. Heb je veel was? Dan zit je al snel aan de 25 meter droogruimte. Heb je wat minder vaak een wastrommel vol? Dan kun je ook met 13 meter goed uit te voeten.

 

0 Shares:
You May Also Like