Muziek streamen betekent dat we heel de dag door non-stop kunnen genieten van muziek. En wat denk je van het kijken van series die automatisch doorgaan naar de volgende aflevering? Cd’s luisteren en een dvd kijken wordt steeds meer nostalgie, maar zoals we hebben geleerd van de lp’s, een traditie die we niet hoeven te vergeten. Uit welk cd- of dvd-rek trek jij er binnenkort eentje? Dit zijn de beste cd- en dvd-rekken van 2020.

Top 7 beste dvd- en cd-rekken van 2020

  1. Wandkast snail van Kare Design

Dat deze wandkast speciaal voor cd’s is vernoemd naar een slak verraadt natuurlijk wel een beetje de vorm. Maar maakt dat deze kast niet juist zo speciaal? Dit item in jouw woonkamer zorgt ervoor dat je regelmatig een cd’tje pakt. Er is dan ook ruimte voor maar liefst 150 exemplaren. Deze verrassende vorm heeft trouwens geen invloed op de manier waarop je hem gaat gebruiken. Het is zo ontworpen dat de cd’s er niet uit kunnen vallen.

Bekijk dit cd-rek hier.

  1. Opbergkast voor cd’s en dvd’s van VCM

Wil jij jouw favoriete cd’s en dvd’s goed ordenen? Dan is deze opbergkast perfect voor jou. Je kunt namelijk op maar liefst 6 planken jouw favoriete items kwijt. De planken zijn zelf in te delen waardoor je een combinatie van cd’s en dvd’s kunt maken. Je kunt deze kast in verschillende kleuren krijgen, denk aan eikenhout of beukenhout.

Bekijk dit cd- en dvd-rek hier.

  1. Cd- en dvd-kast Luxor met deuren

Heb jij echt een grote verzamelen cd’s en dvd’s? Dan wil je deze niet in dozen op zolder stoppen. Dit is een cd- en dvd-rek XXL. Want je kunt maar liefst 900 items kwijt in deze kast. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nog andere spullen hierin op te bergen, zoals fotoboeken of een bijzondere verzameling. De kast bestaat namelijk uit twee houten deuren en een deur met glas. Dit rek staat op 5 wielen waardoor je hem snel en makkelijk kunt verplaatsen.

Bekijk deze cd- en dvd-kast hier.

  1. Cd/DVD-rek met 12 vakken

Dit rek is stijlvol én tijdloos. Net zoals de cd’s en de dvd’s die je er straks in gaat zetten. Je kunt het ook gebruiken voor games. Dit rek kan ontzettend lang mee gaan want het is gemaakt van zeer hoge kwaliteit materialen, zoals spaanplaat en melamine coating. De kleur is donkergrijs. De tussenplankjes zijn zelf in te zetten, zodat je ze kunt afmeten op cd’s of dvd’s.

Bekijk dit rek hier.

  1. Piano-rek voor cd’s en dvd’s

Houd jij wel van muziek? Denk aan Ray Charles, Stevie Wonder en Elton John? Dan is dit cd-rek in de vorm van pianotoetsen echt iets voor jou! De afmetingen zijn 98 meter hoog en 26 centimeter breed. Je kunt er cd’s in neerzetten maar ook dvd’s in neerleggen. Zo kun je al jouw lievelingsmuzikanten en muziekvideo’s bij elkaar verzamelen.

Bekijk dit rek hier.

  1. Wandrek voor cd’s en dvd’s

Dit wandrek is van puur design gemaakt. Het is namelijk een universeel rek dat is te gebruiken in heel veel inrichtingen en huiskamers. Het is modern, strak en industrieel. Of je het dus in je woonkamer, dicht bij je cd-speler gaat ophangen, of eerder in je werkkamer. Het past ertussen. Dit rek is in de kleur wit verkrijgbaar, maar ook nog in andere kleuren. Kies jij voor stijl en functionaliteit voor je lievelingsitems?

Bekijk dit cd- of dvd-rek hier.

  1. Cd-rek Upload van Con&Con

Heb jij niet 100 favoriete Cd’s of wil je speels spelen met kleinere rekken op één muur. Dan past dit rek bij jou. Je kunt er ook dvd’s op kwijt. Per rek kun je 10 items kwijt. Er zijn verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, maar de oranje variant is wel een echte eyecatcher! Het design is speels en functioneel en komt van Italiaanse bodem.

Bekijk dit rekje speciaal voor cd’s en dvd’s hier.

CD/ DVD Rek Koopgids: waar op te letten bij het aanschaffen van een cd- of dvd-rek?

Hoeveel cd’s en dvd’s heb jij in je collectie zitten die je regelmatig bekijkt? En wil je de complete collectie straks ook uitstallen? Of kies je voor alleen de beste van het beste? De hoeveelheid die je straks wil gaan tentoonstellen is van belang, want je dat bepaalt of je voor een groot of klein rek gaat. Wil je dat de kwaliteit van je cd’s en dvd’s goed blijft? Dan is het slim om ze goed in een kast of een rek op te bergen. Een doos trekt namelijk meer stof aan en dat is slecht voor de disks.

0 Shares:
You May Also Like