Een koelbox is een draagbaar apparaat dat handig is om eten of dranken lang vers en koel te houden. Hij wordt meestal gesloten gehouden en wordt alleen geopend als je er iets uit moet halen. Het is aan te raden om een koelbox te kiezen met een lichte kleur om het meeste zonlicht te weerkaatsen. Een koelbox kan eten bewaren voor enkele uren tot een paar dagen. Of je nu een koelbox gebruikt voor in de tuin of voor op de camping, het is dé aanwinst voor de warme zomerdagen. Tijd om te kijken naar de meest voordelige koelboxen van dit moment.

Koelbox van de Aldi

De elektrische koelbox van de Aldi is een prima aanwinst als je op zoek bent naar een zeer degelijk product. Je kunt hem zowel onderweg in de auto als op de camping gebruiken. Hij is geschikt voor 2 literflessen, dit maakt het wel zo handig voor je koele drankjes. De ventilator aan de binnenkant zorgt ervoor dat de spullen snel kunnen afkoelen. Hij kan tot wel 20 graden onder de omgevingstemperatuur koelen, dit is meer dan genoeg voor de warme temperaturen op vakantie. In totaal past er voor ongeveer 30 liter aan voedsel of drinken in. Of je hem nu wilt gebruiken voor je BBQ of voor het koel houden van je wijn, deze koelbox van de Aldi is een prima optie om voor te kiezen. Niet voor niets dat Aldi hier ruim 3 jaar garantie op geeft bij de aankoop!

Koelbox van de Lidl

Mocht je de koelbox van de Aldi niet kunnen vinden of niet zo mooi vinden dan kan je ook kiezen voor de Crivit koelbox van de Lidl. Deze is wat kleiner dan de optie van hierboven, in die van de Lidl past namelijk maar 22 liter. Toch is het een prima optie om voor te kiezen als je graag wilt kamperen. De elektrische koelbox kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker van je auto. Hierdoor kun je dus ook onderwerp een heerlijk koel drankje drinken. Het is ook bij deze koelbox zo dat de ventilator aan de binnenkant zorgt voor een snelle verkoeling. De warmhoud functie maakt het daarnaast mogelijk om spullen warm te houden in plaats van koud. Door de gelijkmatige koeling is dit dé optie om voor te gaan.

Koelbox van de Action

Op dit moment is er een Koelbox van de Action te vinden. Dit is helaas geen elektrische koelbox, echter hoeft dit ook niet altijd zo te zijn. Deze koelbox is gemaakt van een isolerende kunststof laag. Deze laag zorgt ervoor dat jouw eten goed koel zal blijven. Doordat hij niet elektrisch is ligt de prijs aanzienlijk lager dan bij de bovenstaande keuzes. Deze koelbox heeft een inhoud van 24 liter. Dankzij het handige handvat is het niet zo lastig om de koelbox mee te nemen tijdens je uitje naar het strand. Een prima koelbox die doet wat hij moet doen, wat heb je nog meer nodig voor jouw vakanties? Voor de lage prijs kun je echt niet klagen over dit product.

Andere goedkope koelboxen

Als de koelboxen van hierboven niet aansluiten bij wat je zoekt dan heb je alsnog geluk. Hieronder zijn namelijk een aantal andere koelboxen te vinden die ideaal zijn voor tijdens de warme zomermaanden:

  • Coleman 50qt Xtreme Wheeled cooler

Deze 47 liter koelbox op wieltjes is ontworpen om eten en drinken tot vijf dagen lang vers en koud te houden, waardoor het een uitstekende keuze is voor langere kampeeruitstapjes. Coleman’s duurzame en weerbestendige ontwerp is de beste keuze voor jouw koelbox omdat hij zo robuust is. Hij is voorzien van wieltjes. Hiermee kan je hem van de camping naar het park of het strand brengen, ideaal voor alle kampeerders die op zoek zijn naar een prima aanvulling.

  • Yeti Tundra Cooler 35 Quart Cooler

Deze prachtige en super robuuste draagbare koelbox is ideaal voor het koel houden van bier en eten. Hierdoor zal de zon je BBQ niet meer zo snel verpesten. Deze koelbox is te vinden in verschillende maten, maar dit is een van de meer draagbare opties. Dit maakt het een goede keuze voor grote groepen die op het strand of in het park chillen.

  • Igloo Marine Ultra Cooler 28qt

Bewaar je snacks en drankjes twee dagen lang met de Igloo Marine Ultra. Hij is voorzien van een geïsoleerde deksel om het ijs langer vast te houden en een driedubbele aftapplug voor gesmolten ijs om het snel uit te filteren. In de deksel vind je vier zelflozende bekerhouders (het overtollige water loopt langs de zijkant van de gesloten koeler weg) en de afsluitbare deksel die kan worden vastgezet met ritssluitingen.

  • Klarstein Big Picknicker

Deze prachtige campingkoeler heeft een duidelijke retrostijl, maar er is niets verouderd aan de technologie die het gebruikt om je bier en eten ijskoud te houden, zelfs als het buiten super heet is. de Big Picknicker 24L thermo-koelbox wordt aangesloten op de sigaretten aanstekeraansluiting van je auto, zodat het voortdurend de inhoud koud of warm houdt. Precies, je kunt er ook eten mee opwarmen. Ideaal dus om te hebben!

Waar op letten bij het kopen van een koelbox

Wil je alles uit je aankoop halen dan is het handig om meerdere factoren mee te nemen bij je afweging. De eerste is draagbaarheid. Je gaat je koelbox vol met eten en drinken verplaatsen van je huis naar een andere plek, dus je moet iets kopen dat relatief licht en volledig mobiel is. Je zou kunnen kiezen voor een koelbox met wielen, maar je moet zeker op zoek gaan naar iets met een robuust handvat en handgrepen om het zo gemakkelijk mogelijk te vervoeren van plaats naar plaats. Door te kiezen

0 Shares:
You May Also Like