Ben je op zoek naar een voordelige onkruidbrander dan heb je geluk. Hieronder kun je namelijk de beste onkruidbranders vinden die bij de budgetwinkels Lidl, Action en Aldi te koop zijn. Zo kom ook jij goedkoop van al je onkruid af in de tuin.

Wil je van onkruid afkomen in de tuin dan is het verstandig om een onkruidbrander te kopen. Een onkruidbrander is een apparaat dat kan worden gebruikt om onkruid te doden door het gebruik van vuur. Het doet dit door de celstructuur in het plantenblad dat het onkruid draagt te vernietigen, hierdoor zal het onkruid vanzelf afsterven. Als gevolg daarvan stopt al het onkruid met groeien. Dit betekent dat je niet alleen het onkruid zelf kwijtraakt, maar dat je ook de wortels van het onkruid kunt laten afsterven. Door geleidelijk aan warmte aan te brengen op het onkruid kun je het groeiproces snel en effectief stoppen.

Onkruidbrander van de Lidl

Kies je voor de onkruidbrander van de Lidl dan weet je zeker dat je een uitzonderlijk goede kwaliteit in handen zult hebben. Deze onkruidbrander is voorzien van 5 verschillende opzetstukken. Dankzij deze opzetstukken weet je zeker dat het een stuk eenvoudiger is om alle soorten onkruid te verwijderen. Zo zit er bijvoorbeeld een speciaal opzetstuk bij waarmee je de wortels van het onkruid kunt loswrikken. Een leuke functie van de onkruidbrander is dat hij ook gebruikt kan worden om de BBQ mee aan te steken. In tegenstelling tot enkele andere soorten onkruidbranders maakt deze onkruidbrander gebruik van hete lucht. Hierdoor weet je zeker dat er geen chemische stoffen vrij zullen komen bij de verbranding van het onkruid.

Onkruidbrander van de Action

De onkruidbrander van Kinzo is op dit moment de meest voordelige onkruidbrander die je maar kunt vinden. Het is dan ook niet zo raar dat deze onkruidbrander bij de Action te vinden is. Deze onkruidbrander is gemaakt van een sterk soort metaal, hierdoor weet je zeker dat je voor een lange tijd plezier zult hebben van je aankoop. met de onkruidbrander zullen er helaas wel wat meer chemische stoffen vrijkomen nu de onkruidbrander van de Action werkt aan de hand van gas. Zolang je hier een beetje op let bij het gebruik van de onkruidbrander is dit echter niet iets om je zorgen over te maken. Door de voordelige prijs is dit een onkruidbrander die door iedereen gekocht kan worden.

Onkruidbrander van de Aldi

Ook bij de Aldi is het mogelijk om een goede onkruidbrander te kopen. De onkruidbrander van de Aldi is afkomstig van het merk Garden Feelings, dit is een bekend merk wat altijd weer een goede kwaliteit weet te leveren. Ook voor deze onkruidbrander wordt er gebruik gemaakt van een gasfles. Echter is dit een speciaal soort gas wat geen schadelijke stoffen vrijgeeft bij de verbranding. Dit maakt het dus mogelijk om op een veilige manier aan de slag te gaan met het verwijderen van het onkruid bij jou in de tuin. Een prima optie voor een zeer schappelijk bedrag.

Andere goedkope onkruidverbranders

Sluiten de bovenstaande onkruidverbranders niet aan bij wat je zoekt dan hoef je je geen zorgen te maken. Hieronder zijn namelijk een aantal andere goedkope onkruidverbranders terug te vinden.

Red Dragon VT 2-23

Dit is een ideaal product voor diegenen die veel kracht willen hebben maar die niet veel willen uitgeven. Hij is betaalbaar en efficiënt, hoewel je wel wat BTU’s opoffert vanwege de lagere prijs. Dit product heeft ook een grote lengte, waardoor je een 10 meter lange gasslang krijgt om die moeilijk te vinden plekken te bereiken. Dit product is een echte aanrader als je op zoek bent naar een onkruidbrander die je flexibiliteit geeft. Voor de prijs die je betaalt is het echt een super goede optie om voor te kiezen. Door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is het voor iedereen mogelijk om hiermee al het onkruid uit de tuin te halen.

Bekijk hier deze Red Dragon VT 2-23

Red Dragon VT 3-30

Het is geen geheim dat Red Dragon enkele van de meest betrouwbare producten op de markt maakt. Dit blijkt wel uit het feit dat we meerdere modellen onder elkaar hebben opgenomen op dit lijstje. Het unieke van de VT 3-30 C is dat hij een indrukwekkende 500.000 BTU heeft en dat hij ontzettend duurzaam is. Wie op zoek is naar een sterke onkruidbrander zal met dit product niet de fout in kunnen gaan. Hij is iets duurder dan de bovenstaande optie, maar de prijs valt echt wel mee in tegenstelling tot enkele andere merken. Dit maakt het zeker een goede optie om te overwegen als je niet een enorm hoog budget hebt.

Bekijk hier deze Red Dragon VT 3-30

Hot Max 500G

Hot Max is een bekende naam in de onkruidbrander markt. Deze naam hebben zij gekregen door het maken van comfortabele producten. Dit is goed te zien aan het 500G Big Max model. Deze brander heeft een comfortabele grip waarmee je klus ongelooflijk gemakkelijk kunt klaren. Een voordeel is dat er bij het gebruik geen bijtende chemicaliën vrijkomen, hierdoor is dit een ongelooflijk veilig product om te gebruiken. Door de hoge 500.000 BTU kracht is het een prima optie voor degenen die kracht willen om al het lastige onkruid te verwijderen uit de tuin.

Bekijk hier deze Hot Max 500G

Waar op letten bij het kopen van een onkruidverbrander

Iets belangrijks om op te letten bij het zoeken naar een onkruidbrander is de lengte en de sterkte van de toorts. Veel producten zullen betere toortsen hebben dan andere. Of je een betere toortsnodig hebt hangt af van de grond waarop je hem zult gebruiken. Als je bijvoorbeeld onkruid doodt dat dichtbij groeit en niet per se buiten bereik ligt, is het misschien niet nodig om een brander met een extra lange toorts te hebben. We beoordelen de toorts aan de hand van de BTU (British Thermal Unit). Heb je een onkruidbrander nodig met een langere toorts dan zal hier goed op moeten letten.

0 Shares:
You May Also Like