Op zoek naar de beste goedkope lasapparaten? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste lasapparaten. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget lasapparaten van 2020. 

Ze zeggen wel eens, lassen is een vak, begin er niet aan. Maar zolang jij kan en wil leren waarom zou jij niet gaan lassen. Belangrijk bij lassen is veiligheid en kennis. Tegenwoordig kun jij alles leren via het internet en daarom zijn wij ook zeker niet degene die het jou gaan afraden. Wij hebben thuisklussers prachtige opdrachten zien afronden omdat ze de kennis hebben vergaard die nodig is om te lassen. Je kan overal goedkope goede lasapparaten kopen, maar het is en blijft toch een technische klus die je graag goed wil afronden. Daarom geven wij jou inzicht in welke lasapparaten geschikt zijn voor jouw gebruik thuis.

Lasapparaat bij de Lidl

Dit elektrische lasapparaat is het goedkoopste model te koop bij de Lidl. Hij kan lasstroom genereren tussen de 75 – 100 A. Dit apparaat die je altijd goed aan te sluiten op een vast punt in jouw garage of werkplek. Hierdoor hoef jij je nooit zorgen te maken dat je een elektrische schok zult ervaren. Daarnaast zitten er op dit lasapparaat maar weinig instellingen waardoor jij niet snel de fout in kan gaan. Hij is inclusief laskap en Lasbikhamer met draadborstel. De laskap is essentieel als jij geen beschadiging wil oplopen aan jouw ogen. Plus hierdoor kan jij zien waar jij mee bezig bent. Het licht is zo extreem fel dat het slecht voor jouw ogen is en zeker niet aan te raden om zonder kap aan het werk te gaan. Er zit een ventilatie koeling ingebouwd hierdoor is die beveiligd tegen oververhitting.

Bekijk dit lasapparaat hier 

Op dit moment worden er geen lasapparaten bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige lasapparaten voor je gevonden!

Andere goede goedkope lasapparaten

Ons overzicht van de beste goedkope lasapparaten nu online te koop

Ferm elektrisch lasapparaat

Dit lasapparaat is zeer compleet en gemakkelijk in gebruik. Het Merk Ferm ontwikkeld al lange tijd kwaliteitsproducten en zal daarom nooit teleurstellen. Dit lasapparaat kan een maximale lasstroom van 100 Ampère ontwikkelen. Daardoor is het zeer geschikt de jouw kleine doe-het-zelf opdrachten. Daarnaast is hij voorzien van een thermische overhittingsbeveiliging waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over het doorbranden van jouw systeem. De controlelamp zit er zodat jij het zelf goed in de gaten kan houden. Dit lasapparaat is goedkoop en voldoet aan alle eisen.

Bekijk dit lasapparaat hier

Atrox elektroden lasapparaat

Via Bol.com worden er weer topproducten verkocht. Dit hoogwaardige lasapparaat van Atrox is licht in gewicht en daarom ook goed mee te nemen naar een klus buitenshuis. Wil jij een keer iemand uit de brand helpen en een klusje voor hem klaren dan neem jij dit 4 kilogram lichte lasapparaat gemakkelijk mee. Met 120 ampère aan maximaal lasstroom zorgt ervoor dat jij ook nog eens een krachtig apparaat in huis hebt gehaald. Door de vele instelmogelijkheden kan jij met dit lasapparaat alle kanten op en kan jij veel leren. Daardoor is dit apparaat zeker aan te raden mocht jij een beginnend lasser bent maar meer over het vak te weten wil komen.

Bekijk dit lasapparaat hier 

Powerplus POWX 480 lasapparaat

Met zijn kleur maak jij jouw werkplaats ineens uniek. Powerplus is een erkend merk en wordt in vele bouwmarkten in de categorie juiste kwaliteit prijs verhouding verkocht. Dit is een zwaarder apparaat waardoor jij hem het liefst gewoon in je eigen garage laat staan. Hierdoor weet jij ook zeker dat er niet zomaar iets aan kapot zal gaan. Met een vermogen tot wel 160 ampère is dit een kanon onder de lasapparaten. Het controlelampje geeft goed weer wanneer jij hem even moet laten afkoelen. Voor beginnende lassers is dit een prachtig product. Ook worden er verscheidene materialen meegeleverd waar jij extra blij mee gaat zijn.

Bekijk dit lasapparaat hier

Güde GE 185 F Lasapparaat

Jij bent die veeleisende klusser die niet genoegen neemt met het minste. Daardoor kies jij voor dit iets duurdere lasapparaat. Juist doordat het iets duurder is kan jij er ook meer mee. Hij is geschikt voor 230 volt aansluitingen, waardoor jij hem voor ‘’normale’’ zaken kan gebruiken, maar hij is ook uitermate geschikt voor jouw grote klussen rondom het huis. Dit is omdat hij op krachtstroom aangesloten kan worden en hierdoor jou nog een extra kracht boost geeft voor jouw ultieme klus. Waarom niet voor dit grote geschut gaan?

Bekijk dit lasapparaat hier

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een lasapparaat?

Wij hebben een heleboel lasapparaten voor jou op een rijtje gezet. Er zijn kleine vormen van lasapparaten waarmee je tot 100 ampère kan genereren maar je hebt ze ook waarmee jij tot 175 ampère lasstroom kan genereren. Dit is iets waar je op wil letten. Ook de instellingen zijn verschillend op een goedkoop apparaat. Wil jij een huis-tuin en keuken apparaat of ga jij voor een veelzijdig een krachtige variant. Let ook op wat er meegeleverd wordt. Soms kan jij met de materialen die bijgeleverd worden gelijk aan de slag, maar soms moet jij zelf nog extra dingen aanschaffen. Dit wil jij niet, jij wil gewoon meteen aan het werk kunnen met laskap en staalborstel. Een duurzaam apparaat met een stalen behuizing is zeer aan te raden, dus kies niet zomaar iets maar kies voor kwaliteit.

0 Shares:
You May Also Like