Op zoek naar de beste goedkope jumpstarter? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste jumpstarter. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget jumpstarters van dit jaar. 

Sta je dan, op de parkeerplaats bij de supermarkt. Je hebt de lampen van de auto te lang aan laten staan. De auto wil niet meer starten, maar gelukkig heb jij daar iets handigs voor achter in de auto liggen. Een jumpstarter. Je pakt hem erbij en je sluit hem gelijk aan op de accu van de auto. Hij start, jij kan weer veilig onderweg en hoeveel tijd en geld heeft het jou nu eigenlijk gekost? Gelukkig niet al te veel. Nu ben jij nog dichtbij huis, maar stel dat dit in het buitenland gebeurt en jij de taal niet beheerst en niemand kan vragen om startkabels of iets dergelijks. Dan heb jij altijd je helpende hand achterin de auto. 

Jumpstarter bij de Lidl

Naast de gebruikelijke technische merken, zoals Parkside van de Lidl verkopen ze ook regelmatig producten van merken als Black and Decker, zoals nu. Hier is de Jumpstarter van 500 ampere. Deze zeer krachtige en betrouwbare jumpstarter wekt jouw auto in een paar tellen weer op. Wees niet afhankelijk van iemand die je kan helpen, maar doet het gewoon gemakkelijk zelf. Naast dat hij jouw auto weer aan de praat kan krijgen kan hem ook als bijvoorbeeld ballenpomp of oplader gebruiken. Door de handige 230v aansluiting die er aan vast zit plug je zo je stekker in. Thuis kan je hem gemakkelijk weer opladen dus hoef jij je geen zorgen te maken dat hij zomaar leeg is als je aan de kant van de weg staat. Wees slim en schaf deze jumpstarter aan want hij is ook nog eens zeer goedkoop. 

Bekijk deze jumpstarter hier

Extra informatie: Soms is de jumpstarter van de Lidl niet verkrijgbaar. Klik hier voor andere goedkope jumpstarters die wel op voorraad zijn.

Op dit moment worden er geen jumpstarters bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige jumpstarters voor je gevonden!

Andere goede goedkope jumpstarters

Ons overzicht van de beste goedkope jumpstarters nu online te koop.

Noco Genius jumpstarter

Deze Jumpstarter is ideaal wanneer jouw batterij ineens leegt blijkt te zijn. Je legt hem voor een korte tijd aan de accu die jij vol wil hebben en je bent zo weer onderweg. Deze acculader heeft een sterke en waterdichte behuizing. Hierdoor gaat hij voor lange tijd mee. Mocht jouw accu dood zijn, dan blaast deze lader hem weel nieuw leven in. Hij laadt tot wel 2x sneller dan andere acculaders door een hoogfrequent systeem. Hij is geschikt voor alle accusoorten. Wanneer de accu is volgeladen zorgt een microprocessor ervoor dat hij blijft druppelen zodat hij nooit kan overladen.

Bekijk deze jumpstarter hier

Soer powerbooster jumpstarter

Je wil natuurlijk het liefst een jumpstarter die zo veel mogelijk functies in huis heeft. Deze jumpstarter kan je gebruiken als jij plotseling met een lege accu langs de weg staat, maar jij kan ook kiezen om hem te gebruiken als acculader. Zo leg je hem gewoon thuis via jouw vaste stroom aansluiting vast aan de auto. Daarnaast is deze acculader ook nog eens geschikt om te gebruiken als compressor. Dus heb je ook nog lege banden, dan vul je die met gemak aan. Moet je dit alles onder verhoopt midden in de nacht doen, dan is hij ook nog voorzien van een heldere werklamp.

Bekijk deze jumpstarter hier

Hofftech jumpstarter

Deze jumpstarter van Hofftech is extreem krachtig. Hij laadt jouw lege accu binnen ‘’no time’’ weer op. Met een vermogen van wel 600amp. Haal jij een jumpstarter in huis die je altijd weer onderweg brengt. Dus leg hem in de kofferbak van jouw auto als je naar je werk gaat, maar ook bijvoorbeeld als jij op vakantie gaat. Deze jumpstarter is daarnaast heel compact, en de draagbeugel maakt het mogelijk om hem gemakkelijk te verplaatsen. Ook midden in de nacht kan jij jouw accu weer aan de praat krijgen. Dit doe je gemakkelijk door de lamp te gebruiken die erop gemonteerd zit. Zo kan jij dus altijd en overal jouw auto weer aan de praat krijgen.

Bekijk deze jumpstarter hier

Lemato 4 in 1 jumpstarter

4 in 1 dat klinkt eigenlijk altijd aantrekkelijk. Maar wat houdt dat bij deze jumpstarter precies in. Je kan natuurlijk de accu van jouw auto een boost geven wanneer jij opeens met een lege accu staat. Daarnaast kan jij jouw accu vast aan het stroom leggen, om zo altijd met een volle accu onderweg te zijn. Mocht jij andere apparaten moeten opladen of wil je hem bijvoorbeeld gebruiken voor een mini-koelkast. Ook als jij met een lege band zit of gewoon een bal wil oppompen dan kan dat met deze jumpstarter. Hij is namelijk voorzien van een compressor. Om het helemaal af te maken kan je dit allemaal doen als het donker is. De ingebouwde lamp maakt dit helemaal mogelijk.

Bekijk deze jumpstarter hier

Carpoint starthulp jumpstarter

Je staat langs de weg. Wat een ellende. Maar gelukkig heb jij altijd een hulpje in je kofferbak. Namelijk jou: Carpoint jumpstarter. Deze is geschikt om in een wip jouw accu weer te laden zodat je weer onderweg kunt. Door een krachtige boost die deze jumpstarter kan generen sta jij nooit langer dan 10 minuten langs de weg. Hiernaast kan jij ook jouw telefoon eraan opladen door de usb-aansluiting. Mocht hij toch overbelast raken dan zit er een beveiliging op. Zo kan hij nooit zomaar kapotgaan.

Bekijk deze jumpstarter hier

DailyFox 6 in 1 jumpstarter

Wil jij een jumpstarter waar jij veel meer mee kan dan enkel jouw auto een boost geven? Dan is dit de jumpstarter die jij zoekt. Want naast starthulp verlenen op hoognodige momenten kan deze jumpstarter jou ook wat extra lucht geven. Letterlijk natuurlijk, want het is tevens een compressor. Hij kan jouw banden dus voorzien van een beetje extra lucht, maar ook voetballen of fietsbanden. Daarnaast heeft hij verschillende usb-poorten die het mogelijk maken om de lege accu van bijvoorbeeld jouw telefoon op te laden. Dit alles wordt ook nog eens geleverd in een luxe softcase waardoor jouw jumpstarter langer goed blijft. Om het nog even af te toppen, hij heeft ook nog een geïntegreerde lamp

Bekijk deze jumpstarter hier

Powerplus jumpstarter

Via Bol.com verkopen ze nu het merk Powerplus, dit merk staat bekend om haar goede prijs kwaliteit verhoudingen, dus je zal nooit te veel betalen voor je product. Deze jumpstarter is gemaakt voor de kleinere en lichtere motoren. Tot 1.6 diesel en benzinemotoren kan hij de batterij opladen. Vandaar ook de uitzonderlijk lage prijs die je ervoor betaald. Aangezien je langs de weg staat en snel weer onderweg wil zijn wil je niet te lang wachten met het opladen van je auto. Dit apparaat is klein en handzaam en je hoeft je geen zorgen te maken dat hij niet in jouw auto past. Waarom zou je dit model niet gelijk aanschaffen?

Bekijk deze jumpstarter hier 

Ferm jumpstarter

Deze instelbare jumpstarter kan je gebruiken bij bijvoorbeeld het laden van je auto, maar ook als jij een lege telefoon hebt. Hij kan voor klein gebruik weinig stroom afgeven, dit is in te stellen op de jumpstarter zelf. Ook kan je de jumpstarter als bijvoorbeeld een ballenpomp gebruiken mocht dit nodig zijn Door de handige hendel die bovenop is bevestigd kan jij deze jumpstarter van Ferm makkelijk meenemen. Het merk Ferm is een gerespecteerd merk dat afkomstig is uit de landbouw. Nu maken ze tegenwoordig meer verschillende technische apparaten, hierdoor is ook dit product van Ferm uiterst betrouwbaar. 

Bekijk deze jumpstarter hier 

LifeGoods 3-in-1 jumpstarter

Dit is de meest handzame en goedkope variant van de jumpstarters die je gaat vinden. Je kan hem zo als powerbank gebruiken en hij is compleet waterdicht mocht je er een groot avontuur mee willen bleven. Daarnaast kan hij zwaardere startmotoren prima aan. Er zit zelfs een handige draagtas meegeleverd mocht je hem mee willen nemen of je hem niet zo in het zicht willen hebben. Dit model is ideaal en ziet er dus ook nog eens goed uit. 

Bekijk deze jumpstarter hier 

Waarop te letten bij het kopen van een jumpstarter?

Het is natuurlijk een zeer gemakkelijk te gebruiken apparaat zo’n jumpstarter, maar je kan er ook goed mee in de fout gaan als je hem verkeerd gebruikt. Let daarom altijd op een aantal van de volgende punten. Houd nooit de klemmen van de min en pluspool tegen elkaar aan. Hierdoor kan er kortsluiting ontstaan en kan je ook jouw jumpstarter binnen een tel ontladen waardoor je hem helemaal niet meer kunt gebruiken. Koop een model dat je kan aansluiten op jouw auto. Als het model te klein is weet je al bijna zeker dat jij jouw auto er niet mee kan starten. Zorg dus altijd dat jij het juiste model bij jouw auto haalt. Slaat je auto aan door de jumpstarter laat de auto dan even stationair draaien voordat je gaat rijden. Zorg ook dat je thuis gelijk de jumpstarter weer oplaad, doe je dit niet is de kans groot dat je de volgende keer met een lege jumpstarter staat.

0 Shares:
You May Also Like