Op zoek naar de beste goedkope jumpstarter? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste jumpstarter. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget jumpstarters van 2020. 

Sta je dan, op de parkeerplaats bij de supermarkt. Je hebt de lampen van de auto te lang aan laten staan. De auto wil niet meer starten, maar gelukkig heb jij daar iets handigs voor achter in de auto liggen. Een jumpstarter. Je pakt hem erbij en je sluit hem gelijk aan op de accu van de auto. Hij start, jij kan weer veilig onderweg en hoeveel tijd en geld heeft het jou nu eigenlijk gekost? Gelukkig niet al te veel. Nu ben jij nog dichtbij huis, maar stel dat dit in het buitenland gebeurt en jij de taal niet beheerst en niemand kan vragen om startkabels of iets dergelijks. Dan heb jij altijd je helpende hand achterin de auto. 

Jumpstarter bij de Lidl

Naast de gebruikelijke technische merken, zoals Parkside van de Lidl verkopen ze ook regelmatig producten van merken als Black and Decker, zoals nu. Hier is de Jumpstarter van 500 ampere. Deze zeer krachtige en betrouwbare jumpstarter wekt jouw auto in een paar tellen weer op. Wees niet afhankelijk van iemand die je kan helpen, maar doet het gewoon gemakkelijk zelf. Naast dat hij jouw auto weer aan de praat kan krijgen kan hem ook als bijvoorbeeld ballenpomp of oplader gebruiken. Door de handige 230v aansluiting die er aan vast zit plug je zo je stekker in. Thuis kan je hem gemakkelijk weer opladen dus hoef jij je geen zorgen te maken dat hij zomaar leeg is als je aan de kant van de weg staat. Wees slim en schaf deze jumpstarter aan want hij is ook nog eens zeer goedkoop. 

Bekijk deze jumpstarter hier

Op dit moment worden er geen jumpstarters bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige jumpstarters voor je gevonden!

Andere goede goedkope jumpstarters

Ons overzicht van de beste goedkope jumpstarters nu online te koop 

Powerplus jumpstarter

Via Bol.com verkopen ze nu het merk Powerplus, dit merk staat bekend om haar goede prijs kwaliteit verhoudingen, dus je zal nooit te veel betalen voor je product. Deze jumpstarter is gemaakt voor de kleinere en lichtere motoren. Tot 1.6 diesel en benzinemotoren kan hij de batterij opladen. Vandaar ook de uitzonderlijk lage prijs die je ervoor betaald. Aangezien je langs de weg staat en snel weer onderweg wil zijn wil je niet te lang wachten met het opladen van je auto. Dit apparaat is klein en handzaam en je hoeft je geen zorgen te maken dat hij niet in jouw auto past. Waarom zou je dit model niet gelijk aanschaffen?

Bekijk deze jumpstarter hier 

Ferm jumpstarter

Deze instelbare jumpstarter kan je gebruiken bij bijvoorbeeld het laden van je auto, maar ook als jij een lege telefoon hebt. Hij kan voor klein gebruik weinig stroom afgeven, dit is in te stellen op de jumpstarter zelf. Ook kan je de jumpstarter als bijvoorbeeld een ballenpomp gebruiken mocht dit nodig zijn Door de handige hendel die bovenop is bevestigd kan jij deze jumpstarter van Ferm makkelijk meenemen. Het merk Ferm is een gerespecteerd merk dat afkomstig is uit de landbouw. Nu maken ze tegenwoordig meer verschillende technische apparaten, hierdoor is ook dit product van Ferm uiterst betrouwbaar. 

Bekijk deze jumpstarter hier 

Black and Decker Jumpstarter

Deze jumpstarter is uitsluitend bedoeld voor het opladen van je auto. Maar daar is dit dan ook ultra goed in. Daarnaast heeft hij nog wel een usb aansluiting dus het opladen van een telefoon is geen probleem maar hij heeft een uiterst goed vermogen en kan daarmee je auto binnen een paar tellen weer aan de praat krijgen. Door bij een merk als Black and Decker te kopen weet je zeker dat je kwaliteit in huis hebt. Daarnaast is dit product extreem handzaam en geen zorgen dus over het kwijt kunnen in jouw auto. 

Bekijk deze jumpstarter hier

LifeGoods 3-in-1 jumpstarter

Dit is de meest handzame en goedkope variant van de jumpstarters die je gaat vinden. Je kan hem zo als powerbank gebruiken en hij is compleet waterdicht mocht je er een groot avontuur mee willen bleven. Daarnaast kan hij zwaardere startmotoren prima aan. Er zit zelfs een handige draagtas meegeleverd mocht je hem mee willen nemen of je hem niet zo in het zicht willen hebben. Dit model is ideaal en ziet er dus ook nog eens goed uit. 

Bekijk deze jumpstarter hier 

Waarop te letten bij het kopen van een jumpstarter?

Het is natuurlijk een zeer gemakkelijk te gebruiken apparaat zo’n jumpstarter, maar je kan er ook goed mee in de fout gaan als je hem verkeerd gebruikt. Let daarom altijd op een aantal van de volgende punten. Houd nooit de klemmen van de min en pluspool tegen elkaar aan. Hierdoor kan er kortsluiting ontstaan en kan je ook jouw jumpstarter binnen een tel ontladen waardoor je hem helemaal niet meer kunt gebruiken. Koop een model dat je kan aansluiten op jouw auto. Als het model te klein is weet je al bijna zeker dat jij jouw auto er niet mee kan starten. Zorg dus altijd dat jij het juiste model bij jouw auto haalt. Slaat je auto aan door de jumpstarter laat de auto dan even stationair draaien voordat je gaat rijden. Zorg ook dat je thuis gelijk de jumpstarter weer oplaad, doe je dit niet is de kans groot dat je de volgende keer met een lege jumpstarter staat.

0 Shares:
You May Also Like