Op zoek naar het beste goedkope gourmetstel? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor het beste gourmetstel. Daarnaast maken we een overzicht van het beste budget gourmetstel van 2020. 

Een gourmetstel lijkt al jaar en dag te zijn verbonden met de feestdagen. Jaarlijks gourmetten we heel wat af met z’n allen. Toch is het gourmetten steeds met ons mee verandert. Vroeger gebruikten we een gourmetstel met spiritus. Maar vandaag de dag kan het een stuk gezonder en een stuk makkelijker. Namelijk gewoon met een handige temperatuur-draaiknop en een stekker in het stopcontact. En dat niet alleen. We gourmetten ook steeds vaker het hele jaar door! Een barbecue in de zomer kan soms een gedoe zijn, de oplossing? Gewoon het gourmetstel op de buitentafel zetten en genieten maar. Welk gourmetstel je dan moet uitzoeken? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. En zoals je van ons gewend bent: betaalbaar én online te vinden.

Gourmetstel bij de Lidl

Een gourmetstel met een afneembare aluminium plaat. Dat is niet alleen handig om schoon te maken, deze laag maakt het gourmetten ook een stuk gezonder doordat je minder olie of boter in het pannetje hoeft te gebruiken. Bovenop het gourmetstel kun je gebruikmaken van de lange bakplaat. Er zit een grillplaat bij, waardoor je lekkere dingen kunt grillen in je eigen pannetje. Dit exemplaar is ook nog eens extra lang, waardoor je met maar liefst 6 mensen gebruik kan maken van deze gourmetset. Er zit een kabellengte van maar liefst 2 meter bij, waardoor je overal kunt gourmetten. Er is ook een versie beschikbaar die rechthoekig is, waardoor je met 8 pannetjes eronder kunt. Bij beiden sets krijg je houten spatels en pannetjes erbij. Ideaal voor pannenkoekjes, gebakken eieren of een paar heerlijke stukken vlees.

Bekijk hier dit gourmetstel van de Lidl.

Op dit moment worden er geen gourmetstellen verkocht bij de Aldi en de Action. Maar we hebben wel een paar andere goede én betaalbare gourmetstellen voor je gevonden op het internet die je vandaag nog kunt bestellen of ophalen.

Andere goede goedkope gourmetstellen

Ons overzicht van de beste goedkope gourmetstellen nu online te koop.

Bourgini gourmet/raclette 16.1001 voor 8 personen

Met dit gourmetstel is het altijd feest op tafel. Je kunt met maar liefst 8 mensen eten. Het is naast een gourmetstel ook nog een raclette en een grill. Dat betekent dat je jouw lievelings groenten of vlees heerlijk kunt bakken óf grillen. De grillplaats is namelijk dubbelzijdig te gebruiken. Hierdoor kun je genieten van vlees, maar ook van vis en groentes. Zo kan iedereen met elk soort dieet mee doen met het avondeten. Ideaal! Je krijgt er 8 pannetjes bij die stuk voor stuk een goede anti-aanbaklaag hebben én ook nog eens vaatwasser-bestendig zijn. Dubbel feest, als je het ons vraagt!

Bekijk hier de Bourgini gourmet/raclette 16.1001 voor 8 personen van Blokker.com.

Classic 3-in-1 Funcook Set van Princess

Bij Princess zijn ze ondertussen natuurlijk meer dan ervaren met het maken van de perfecte gourmetstellen. Ze noemen het dan ook niet voor niets een funcook set. Want gourmetten is altijd gezellig! Deze klassieker hoort dan ook eigenlijk wel in ieders huis thuis. Zo kun je winter óf zomer snel het gourmetstel aansluiten op netstroom, zodat ‘ie snel warm is. Wil je langer genieten van de pannetjes en het gril-gedeelte? Zorg er dan voor dat je de pannetjes goed schoonmaakt voordat je ze gaat gebruiken. Was ze met een sopje en maak ze schoon met een keukendoekje. Na afloop kun je ze ook op deze manier schoonmaken en eventueel even invetten met een beetje olie. Je kunt met dit apparaat steengrillen, racletten en grillplaten. En je krijgt er een jaar fabrieksgarantie op.

Bekijk hier deze Classic 3-in-1 Funcook Set van Princess

Tristar RA-2995 Gourmetstel voor 8 personen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met z’n vieren gebruik te maken van deze Tristar RA-2995 Gourmetstel voor 8 personen. Dan heeft iedereen maar liefst 2 pannetjes tot zijn beschikking en dan heb je extra veel ruimte bovenop. En zelfs al gebruik je dit gourmetstel met z’n tweetjes of alleen. Wij snappen het wel! Gourmetten is gezellig en lekker. En door de goede anti-aanbaklaag op dit Tristar gourmetstel hoef je ook niet bang te zijn voor te veel olie of boter. Je moet alleen goed letten op de hoeveelheid sausjes die je erbij eet. Maar aagh, is dat ook niet juist wat gourmetten zo lekker maakt? Dit stel is makkelijk schoon te maken en je kunt ook zelf de temperatuur instellen. Dat maakt het apparaat handig in gebruik. Met maar liefst 2 meter snoer kun je gemakkelijk overal het gourmetstel neerzetten

Bekijk hier deze Tristar RA-2995 Gourmetstel

Waarop te letten bij het kopen van een gourmetstel?

We zeiden je al eerder dat gourmetten weer hartstikke hot is. Hotter dan ooit. Je kunt een vleespakket kopen bij de Lidl en direct losgaan. Maar het wordt ook steeds meer culinair. Mediterrane avond in combinatie met een gourmetstel? Wat een goed idee! Maar let bij het aanschaffen van een gourmetstel wel op de anti-aanbaklaag. Bekijk of de pannetjes in de wasmachine kunnen, wat vaak niet het geval is. En let er goed op met hoeveel personen je wilt gourmetten. Zeker als je een gourmetstel online koopt, zie je niet altijd goed voor hoeveel personen het setje is. En het laatste wat je wilt is, moeten vechten om pannetjes.

 

0 Shares:
You May Also Like