Iedereen die op zoek is naar een voordelige koeltas hoeft niet meer verder te zoeken. We hebben hieronder namelijk de beste en meest voordelige koeltassen voor je op een rijtje gezet. Met deze koeltassen ben je in staat om ontzettend veel geld te besparen op je aankoop.

Ga je dit jaar op vakantie dan is het handig om een goede koeltas in huis te halen. Een koeltas is een speciale tas die je in staat stelt om eten en drinken koud te houden. Deze tassen zijn vaak eenvoudig mee te nemen en bieden genoeg plek voor al je blikjes drinken en vleeswaren voor je BBQ. De meeste koeltassen worden gekoeld met behulp van een aantal icepacks. Dankzij deze icepacks blijft de koeltas lang koud, dit mede met behulp van de speciale isolerende wanden. Aangezien je een koeltas niet op de stroom hoeft aan te sluiten is het de ideale toevoeging voor bij jou in de auto voor je lange tijd naar Zuid Frankrijk!

Een koeltas van de Lidl

De koeltas van de Lidl is een prima optie om te kiezen. Deze koeltas is zelfopblaasbaar. Dit zorgt ervoor dat je hem overal kunt gebruiken om je drankjes en eten koud te houden. deze koeltas is in staat om jouw drankjes voor rum 11 uur koel te houden, ook als er geen koelelement in zit. Als je langer onderweg bent tijdens je vakantie dan komt dit zeker van pas. Er zit een groot hoofdvak in waar je echt alles in kunt stoppen, ook grotere plekken. Hij is eenvoudig mee te nemen door de prettige band. Met deze band loop je zonder problemen naar het strand toe. De koeltas heeft een inhoud van 26 liter, dit is echt meer dan genoeg voor al jouw spullen. Door de voordelige prijs is het een zeer toegankelijke optie om voor te kiezen.

Een koeltas van de Action

Wil je zo min mogelijk geld uitgeven dan is het geen verkeerd idee om eens naar binnen te lopen bij de Action voor het kopen van een koeltas. Op dit moment kun je meerdere soorten koeltassen vinden. De koeltas van de Action is gemaakt van een sterk nylon, hierdoor ben je voorzien van een koeltas die er voor een langere tijd mooi uit zal zien. De koeltas van de Action is voorzien van een handig vak met een inhoud van 30 liter. Dit maakt het dus een grotere tas dan de bovenstaande optie. Door de verscheidenheid op het gebied van de kleuren is het mogelijk om een koeltas te vinden die echt aansluit bij wat jij mooi vindt om te hebben.

Een koeltas van de Aldi

De laatste mogelijkheid is om eens bij de Aldi te kijken voor het bestellen van een koeltas. Het voordeel bij de Aldi is dat je gelijk een set kunt kopen. Dit zijn dus twee koeltassen die bij elkaar horen. De koeltassen van deze winkel zijn voorzien van twee handige hendels, hiermee kan je jouw koeltas zonder problemen dragen. Het is helaas niet mogelijk om de koeltas over je schouder te dragen. Wel is het zo dat de koeltas eenvoudig op te vouwen is. Mocht je hem in de caravan willen leggen dan zal dit dus geen probleem moeten opleveren. Ook voor deze koeltassen zijn er verschillende kleuren om voor te kiezen. Iedereen zal binnen no time een mooie koeltas kunnen vinden.

Andere goedkope koeltassen

Hieronder kan je een aantal andere goedkope koeltassen vinden. Ook deze koeltassen zijn allemaal beschikbaar voor een ontzettend lage prijs in verhouding met andere tassen.

Lighthouse koeltas

Als je op zoek bent naar een koeltas met een leuke uitstraling dan is dit de optie voor jou. Deze koeltas is voorzien van een crème kleurige buitenkant, dit laat hem er gelijk anders uitzien dan de andere koeltassen. Deze koeltas is wel wat aan de kleine kant, hij heeft namelijk een inhoud van maar 22,5 liter.

Bekijk hier deze Lighthouse koeltas

Rex Londen koeltas

Kies je voor dit merk dan heb je een koeltas met een leuke print. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een koeltas met bloemetjes op de zijkant. Het voordeel van een printje is natuurlijk dat je jouw plekje op het strand makkelijk terug kunt vinden. Door de kleine omvang is het super eenvoudig om deze koeltas overal mee naartoe te nemen

Bekijk hier deze Rex Londen Koeltas

Reisentehl koeltas

Dit merk is wat duurder dan de bovenstaande opties, maar over het algemeen vallen de prijzen nog wel mee. Het is een merk wat echt een uitstekende kwaliteit weet te leveren, je weet dan ook zeker dat je koeltas voor een lange tijd mee zal gaan. Door de prettige handvaten is het mogelijk om jouw koeltas overal mee naartoe te nemen, zonder dat je last krijgt van je hand.

Bekijk hier deze Reisentehl koeltas

Campingaz koeltas

Dit merk zal je waarschijnlijk wel kennen van de gasflessen, echter maken ze vandaag de dag ook koeltassen. Door de hoge kwaliteit materialen is dit een prima keuze om te maken. Deze koeltas is voornamelijk geschikt voor een paar klikjes nu er maar 10 liter in kan. Gelukkig is dit meer dan genoeg voor je picknick aan het strand.

Bekijk hier deze Campingaz koeltas

Waar op letten bij het kopen van een koeltas

Wil je zelf een koeltas kopen dan is het handig om goed te kijken naar de maat. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, echter is het echt van belang bij het maken van je aankoop. Als je namelijk een koeltas wilt kopen waar je grote flessen in kunt stoppen dan moet je kiezen voor een speciaal soort koeltas. Lang niet iedere koeltas is hier namelijk groot genoeg voor. Kijk daarnaast of de koeltas een beetje makkelijk mee te nemen is. Zo is het handig om te kiezen voor een koeltas met een hengsel. Door de verscheidenheid aan koeltassen zal er altijd wel een koeltas te vinden zijn die volledig aan zal sluiten bij wat je al die tijd al zocht.

0 Shares:
You May Also Like