Jij zoekt een goedkope stekkerdoos? Dan heb je geluk, we laten je hieronder namelijk de goedkoopste stekkerdozen zien van onder andere de Aldi, Lidl en Action. Door deze voordelige opties kan je aanzienlijk wat geld besparen! 

Nagenoeg iedereen heeft wel eens stekkerdoos in huis. Dit is natuurlijk niet zo raar, vandaag de dag zijn er namelijk ontzettend veel apparaten die op stroom werken. Zonder een stekkerdoos is het nagenoeg niet mogelijk om al deze apparaten aan te sluiten op je normale stopcontact. Een stekkerdoos biedt je de gelegenheid op meerdere snoeren aan te sluiten op hetzelfde stopcontact. Vandaag de dag zijn er nieuwe stekkerdozen te vinden waarin je een USB aansluiting kunt stoppen. Dit maakt het mogelijk om al jouw telefoons en tablets nog sneller op te laden.

Stekkerdoos van de Lidl

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de stekkerdoos van de Lidl. Met deze stekkerdoos zal je een uitstekende stekkerdoos in huis hebben. Deze stekkerdoos is aan te merken als veilig zij hij is voorzien van een kinderbeveiliging, hierdoor kunnen er eigenlijk geen ongelukken meer gebeuren. De stekkerdoos is voorzien van een anderhalve meter snoer, dit is dus lang genoeg om hem overal neer te leggen. Daar komt bij dat deze stekkerdoos beschikt over een handige aan en uit knop. Met deze knop is het net even wat makkelijker om stroom te besparen. Gebruik je hem niet dan zet je hem gewoon uit. De stekkerdoos is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies jij voor de zwarte variant? Of ga je toch voor de goudkleurige? Keuze genoeg voor een stekkerdoos bij de Lidl!

Bekijk deze stekkerdoos hier

Stekkerdoos van de Aldi

Net als bij de Lidl ben je bij de Aldi echt ontzettend weinig kwijt als het aankomt op het bestellen van een stekkerdoos. Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de bureau stekkerdoos. Met deze stekkerdoos zal je voorzien zijn van een stekkerdoos die je op de hoek van je bureau kunt zetten. De speciale voetjes zorgen ervoor dat alles stevig zal staan. Naast de vier aansluitingen voor je reguliere stekkers vind je hier ook een aansluiting voor je mobiele telefoon. Dit maakt het mogelijk om al jouw USB apparaten eenvoudig op te laden. Hij is snel te monteren en zal het echt een stuk makkelijker maken om jouw werkplek uit te rusten met de juiste stroomvoorzieningen. Dit maakt het echt een ontzettend goede aanwinst om te maken.

Stekkerdoos van de Action

Wil je nu echt zo min mogelijk uitgeven voor het kopen van een stekkerdoos dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij de Action. Deze winkel heeft en aantal goede stekkerdozen in het assortiment om voor te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de stekkerdoos met zes aansluitingen. Ook deze stekkerdoos is voorzien van een anderhalf meter snoer. Dit maakt het mogelijk om hem bijvoorbeeld onder de bank of achter de tv te leggen. Als we kijken naar de kwaliteit dan is hij wat minder goed dan de bovenstaande opties, maar dit kan natuurlijk ook niet anders voor de lage prijs die je betaalt voor deze stekkerdoos.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Andere goedkope stekkerdozen

Ons overzicht van de beste goedkope stekkerdozen nu online te koop.

Exin zesvoudige stekkerdoos

Deze stekkerdoos is perfect voor als jij geld wil besparen en veel stekkers te verdelen hebt op één plek. Je bespaart op dit moment wel 38% op de normale adviesprijs. Het maximale wat deze stekkerdoos kan hebben is 2300 watt. Dus het aansluiten van 6 koelkasten is niet zo’n goed idee. Hij is geaard door de randaarde kabel. Met een snoerlengte van wel 1,5 meter is hij enorm lang. Tot nu toe heeft dit met bij Bol.com al 16 reviews en die waren allemaal goed te noemen.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Kopp Duoversal stekkerdoos

Wil jij niet nog weer extra kabels? Wil jij niet zo’n enorme witte bak hebben liggen op jouw bureau? En wil je al helemaal niet nog meer gedoe? Kies dan voor dit model. Hij is klein en gemakkelijk overal in te pluggen. Hij heeft ingangen voor drie stekkers. Let wel op, want twee daarvan zijn uitsluitend voor de smalle stekkers. De hoofdingang is ook gemaakt voor stekkerkoppelingen vanuit andere continenten.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Enkele doorvoerstekker stekkerdoos

Waarom zou je kiezen voor een doorvoerstekker als stekkerdoos? Je hoeft nooit meer die stekker uit jouw stopcontact te halen. Deze stekkerdoos is namelijk voorzien van een schakelaar. Door de randaarde zal die niet zomaar doorslaan. Je kan heel zwaar materieel aansluiten op deze stekkerdoos. Hij kan tot wel 3500 watt aan.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Exin vierkante stekkerdoos

Kies niet voor de standaard langwerpige stekkerdozen, maar kies voor deze vierkante stekkerdoos. Deze stekkerdoos is namelijk klein en compact. Hoe vaak heb jij eigenlijk meer stekkeringangen nodig dan deze vier? Dit zal niet zo heel vaak zijn. Ook van dit product zijn de reviews uitstekend te noemen. Daarnaast bespaar je nu extra wanneer je dit model koopt.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Hama zwarte 3voudige stekkerdoos

Hama is een zeer gerenommeerd bedrijf. Ze maken al jaren allerlei producten die voorzien zijn van elektra. Dus ze hebben vaker dan eens met die bijltje gehakt. Deze stekkerdoos heeft een toevoerlengte van wel 1,4 meter. Lang genoeg om van jouw bureau naar het stopcontact te komen. Mocht jij een zwarte kast hebben is dit product perfect. Je zal hem niet meer terugzien. Door de schakelaar kan jij heel gemakkelijk energie besparen.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Bellson 2voudige doorvoerstekker stekkerdoos

Je wil toch altijd liever dubbel voor bijna hetzelfde geld? Dan kan bij deze doorvoerstekker. Hij is namelijk geschikt voor twee stekkers. Tot wel 3500 watt aan spanning kan hij hebben. Dat betekent dat als jij twee koelkasten aansluit op deze doorvoerstekker het geen enkel probleem is. De handige schakelaar maakt het mogelijk om na gebruik extra energie te besparen.

Bekijk deze stekkerdoor hier

Elektra 4voudige tussenstekker stekkerdoos

Je gaat het niet redden met één stopcontact. Met twee stopcontacten eigenlijk ook niet, zelfs met drie stopcontacten ga jij het niet redden. Dit product helpt jou volledig uit de brand. Met maar liefst vier verschillende stopcontacten is deze plug in uniek. Je steek hem zo in het stopcontact en gebruikt hem als verdeler. Je bespaart op dit moment ook wanneer jij gelijk drie haalt. Dus haal jij hem voor thuis of voor op het werk, je kan er geheid meer gebruiken. Met wel 3500 watt hoef jij je geen zorgen te maken over het doorslaan van stoppen.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Allocacoc Powerstrip stekkerdoos

Gamers opgelet. Dit model is werkt perfect op de stekkerdoos die jij al in huis hebt van Allocacoc. Je kan nu deze powerstrip aansluiten op jouw stekkerdoos. Hij zorgt ervoor dat je naast jouw stekkers nu ook usbkabbels makkelijk kan inpluggen. De prijs is op dit moment ook extra laag, dus één en één maakt twee. Naast dat dit een mooi product is, wordt hij ook gemaakt op functionaliteit. Je moet hem eigenlijk dagelijks kunnen en willen gebruiken. En geloof ons, dat wil jij!

Bekijk deze stekkerdoos hier

Chacon waterdichte stekkerdoos

Je leest het helemaal goed. Deze stekkerdoos is waterdicht. Door de handige klepjes maak je het mogelijk om hem buiten aan te sluiten zonder bang te hoeven zijn voor beschadiging aan jouw apparatuur. De prijs is zeer laag en dit maakt het dat hij als een zoet broodje over de toonbank vliegt. Met een snoer van wel drie meter heeft hij een enorm groot bereik. Hij is zelfs voorzien van een schakelaar. Zo kan jij energie besparen en zijn er totaal geen zorgen over hoge stroomrekeningen.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Hescom premium stekkerdoos

Dit is een super goede stekkerdoos als je een groot huishouden hebt en alleen maar gaat voor het beste. Met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding is deze stekkerdoos perfect. Hij heeft maar liefst 6 USB-poorten, dus jij kan 6 telefoons, i-pads, of tablets tegelijk opladen. Ook het design laat zeker niet te wensen over. Het is een zeer strak design met een antracieten bovenzijde die weer terugkomt in de onderkant. De zijkanten zijn gekleurd in gebroken wit. De schakelaar aan de bovenkant hebben ze in dezelfde kleur gemaakt. Dit alles maakt hem perfect voor in een modern en strakke woonkamer.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Renkforce stekkerdoos

Met de stekkerdoos van Renkforce heb je echt een unieke stekkerdoos in huis. Het voordeel van deze stekkerdoos is namelijk dat iedere aansluiting apart uit gezet kan worden. Hierdoor is het niet meer nodig om de kabels uit je stekkerdoos te halen als je hem even niet gebruikt. Dit is een functie die echt van belang is, al helemaal nu je met deze stekkerdoos ruim 8 stekkers aan kunt sluiten op hetzelfde moment. Hij is wat duurder dan de andere opties, maar hier krijg je dan ook gelijk wat meer voor terug.

Bekijk deze stekkerdoos hier

EXIN stekkerdoos

Dit voordelige merk mag dan goedkoop zijn, het is een merk wat een goede kwaliteit weet te leveren. Door de goede kwaliteit ben je voorzien van een stekkerdoos die voor een lange tijd mee zal gaan. Hij is voorzien van een strakke vormgeving, dit maakt het voor iedereen een goede aanvulling voor in huis. Deze stekkerdoos heeft helaas geen aan en uitknop, echter is dit ook niet per se nodig. Een prima aanvulling voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige stekkerdoos voor niet al teveel geld.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Brennenstuhl stekkerdoos

Dit bekende Duitse merk heeft echt ontzettend goede stekkerdozen in het assortiment. Het voordeel van het merk is natuurlijk dat je zeker weet dat je een stekkerdoos hebt die echt aan al je eisen voldoet. Ze zijn te herkennen aan de bijzonder groene aan en uitknop, hierdoor krijgt hij gelijk een unieke uitstraling mee. Je kunt kiezen voor verschillende maten en soorten, hierdoor zal er voor iedereen een stekkerdoos te vinden die aansluit bij wat hij of zij zoekt voor in huis. Met een stekkerdoos van dit merk zal je echt niet de fout in kunnen gaan.

Bekijk deze stekkerdoos hier

Waar op letten bij het kopen van een stekkerdoos?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van een stekkerdoos is natuurlijk de hoeveelheid stekkers die je er in kunt steken. Je kunt kiezen voor een kleine stekkerdoos met plek voor drie of vier stekkers, echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de grotere soorten stekkerdozen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een stekkerdoos met wel 8 stekkers. Deze verscheidenheid aan opties zorgt ervoor dat je binnen no time uit zal komen bij de stekkerdoos die aansluit bij wat je zoekt. Ook kan je kiezen voor een doorvoerstekker. Zo heb je geen extra kabels maar kan je wel meerder stekkers tegelijk gebruiken. Het is daarnaast handig om een stekkerdoos te kiezen met een USB aansluiting, zo hoef je niet meer heel de adapter te gebruiken maar heb je genoeg aan het kabeltje van je telefoon. Soms zijn er stekkerdozen die misschien wel meer USB-poorten hebben dan stopcontacten. Tegenwoordig zal je veel van jouw apparaten opladen met een USB-kabel.

0 Shares:
You May Also Like