Jij zoekt een goedkope stekkerdoos? Dan heb je geluk, we laten je hieronder namelijk de goedkoopste stekkerdozen zien van onder andere de Aldi, Lidl en Action. Door deze voordelige opties kan je aanzienlijk wat geld besparen!

Nagenoeg iedereen heeft wel eens stekkerdoos in huis. Dit is natuurlijk niet zo raar, vandaag de dag zijn er namelijk ontzettend veel apparaten die op stroom werken. Zonder een stekkerdoos is het nagenoeg niet mogelijk om al deze apparaten aan te sluiten op je normale stopcontact. Een stekkerdoos biedt je de gelegenheid op meerdere snoeren aan te sluiten op hetzelfde stopcontact. Vandaag de dag zijn er nieuwe stekkerdozen te vinden waarin je een USB aansluiting kunt stoppen. Dit maakt het mogelijk om al jouw telefoons en tablets nog sneller op te laden.

Stekkerdoos van de Lidl

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de stekkerdoos van de Lidl. Met deze stekkerdoos zal je een uitstekende stekkerdoos in huis hebben. Deze stekkerdoos is aan te merken als veilig zij hij is voorzien van een kinderbeveiliging, hierdoor kunnen er eigenlijk geen ongelukken meer gebeuren. De stekkerdoos is voorzien van een anderhalve meter snoer, dit is dus lang genoeg om hem overal neer te leggen. Daar komt bij dat deze stekkerdoos beschikt over een handige aan en uit knop. Met deze knop is het net even wat makkelijker om stroom te besparen. Gebruik je hem niet dan zet je hem gewoon uit. De stekkerdoos is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies jij voor de zwarte variant? Of ga je toch voor de goudkleurige? Keuze genoeg voor een stekkerdoos bij de Lidl!

Stekkerdoos van de Aldi

Net als bij de Lidl ben je bij de Aldi echt ontzettend weinig kwijt als het aankomt op het bestellen van een stekkerdoos. Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de bureau stekkerdoos. Met deze stekkerdoos zal je voorzien zijn van een stekkerdoos die je op de hoek van je bureau kunt zetten. De speciale voetjes zorgen ervoor dat alles stevig zal staan. Naast de vier aansluitingen voor je reguliere stekkers vind je hier ook een aansluiting voor je mobiele telefoon. Dit maakt het mogelijk om al jouw USB apparaten eenvoudig op te laden. Hij is snel te monteren en zal het echt een stuk makkelijker maken om jouw werkplek uit te rusten met de juiste stroomvoorzieningen. Dit maakt het echt een ontzettend goede aanwinst om te maken.

Stekkerdoos van de Action

Wil je nu echt zo min mogelijk uitgeven voor het kopen van een stekkerdoos dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen bij de Action. Deze winkel heeft en aantal goede stekkerdozen in het assortiment om voor te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de stekkerdoos met zes aansluitingen. Ook deze stekkerdoos is voorzien van een anderhalf meter snoer. Dit maakt het mogelijk om hem bijvoorbeeld onder de bank of achter de tv te leggen. Als we kijken naar de kwaliteit dan is hij wat minder goed dan de bovenstaande opties, maar dit kan natuurlijk ook niet anders voor de lage prijs die je betaalt voor deze stekkerdoos

Andere goedkope stekkerdozen

Mocht je de bovenstaande stekkerdozen niet kunnen vinden dan is het altijd nog mogelijk om te kiezen voor een stekkerdoos van hieronder. Ook met deze stekkerdoos zal je voorzien zijn van een zeer voordelig product.

Renkforce stekkerdoos

Met de stekkerdoos van Renkforce heb je echt een unieke stekkerdoos in huis. Het voordeel van deze stekkerdoos is namelijk dat iedere aansluiting apart uit gezet kan worden. Hierdoor is het niet meer nodig om de kabels uit je stekkerdoos te halen als je hem even niet gebruikt. Dit is een functie die echt van belang is, al helemaal nu je met deze stekkerdoos ruim 8 stekkers aan kunt sluiten op hetzelfde moment. Hij is wat duurder dan de andere opties, maar hier krijg je dan ook gelijk wat meer voor terug.

Bekijk hier deze Renkforce stekkerdoos

EXIN stekkerdoos

Dit voordelige merk mag dan goedkoop zijn, het is een merk wat een goede kwaliteit weet te leveren. Door de goede kwaliteit ben je voorzien van een stekkerdoos die voor een lange tijd mee zal gaan. Hij is voorzien van een strakke vormgeving, dit maakt het voor iedereen een goede aanvulling voor in huis. Deze stekkerdoos heeft helaas geen aan en uitknop, echter is dit ook niet per se nodig. Een prima aanvulling voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige stekkerdoos voor niet al teveel geld.

Bekijk hier deze EXIN stekkerdoos

Brennenstuhl stekkerdoos

Dit bekende Duitse merk heeft echt ontzettend goede stekkerdozen in het assortiment. Het voordeel van het merk is natuurlijk dat je zeker weet dat je een stekkerdoos hebt die echt aan al je eisen voldoet. Ze zijn te herkennen aan de bijzonder groene aan en uitknop, hierdoor krijgt hij gelijk een unieke uitstraling mee. Je kunt kiezen voor verschillende maten en soorten, hierdoor zal er voor iedereen een stekkerdoos te vinden die aansluit bij wat hij of zij zoekt voor in huis. Met een stekkerdoos van dit merk zal je echt niet de fout in kunnen gaan.

Bekijk hier deze Brennenstuhl stekkerdoos

Waar op letten bij het kopen van een stekkerdoos

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van een stekkerdoos is natuurlijk de hoeveelheid stekkers die je er in kunt steken. Je kunt kiezen voor een kleine stekkerdoos met plek voor drie of vier stekkers, echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de grotere soorten stekkerdozen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een stekkerdoos met wel 8 stekkers. Deze verscheidenheid aan opties zorgt ervoor dat je binnen no time uit zal komen bij de stekkerdoos die aansluit bij wat je zoekt. Het is daarnaast handig om een stekkerdoos te kiezen met een USB aansluiting, zo hoef je niet meer heel de adapter te gebruiken maar heb je genoeg aan het kabeltje van je telefoon.

0 Shares:
You May Also Like