Op zoek naar de beste goedkope wifi-camera’s? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste wifi-camera’s. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget wifi-camera’s van 2020. 

Een beetje beveiliging om jouw huis is anno 2020 zeker niet meer raar of achterdochtig. Je doet er alles aan om doormiddel van sloten, en alarmen jouw huis zo goed mogelijk te beveiligen. Nu is er nog een manier en dat is het installeren van een wifi-camera. Wifi-camera’s worden soms ook gebruikt op de deur, maar jij kan hem ook hoger ophangen zodat jij goed overzicht hebt over wat er rondom jouw huis gebeurt. Er zitten vaak verschillende standen op zo’n camera om ervoor te zorgen dat jij hem naar jouw behoeften kan aanpassen. Wij hebben voor jou die verschillende modellen op een rijtje gezet.

Wifi-camera bij de Lidl

Bij de Lidl hebben ze nu een Motorola wifi-camera. Als je deze haalt weet je zeker dat jij kwaliteit in huis haalt en het jou niet teleur gaat stellen. Deze bewakingscamera kan tegen regen en is daarom ideaal om buiten op de hangen. Dit is een model die je vast kan monteren aan jouw huis. Je kan ervoor kiezen om hem aan een vaste netwerkkabel te verbinden of via wifi de gegevens te verzenden. Jij kan hem met een app bedienen, die betekend dat jij de camera kan draaien naar welke stand jij wil. Hij heeft een waakzame functie met een beweging sensor. Jij kan ervoor kiezen om deze aan te zetten op jouw smartphone waardoor jij gelijk een bericht ontvangen wanneer er iemand in de buurt is. Jouw beelden kunnen direct worden opgeslagen op jouw smartphone of laptop. Deze camera heeft zo veel functies, je kunt hem bijna niet laten liggen.

Bekijk deze wifi-camera hier

Wifi-camera bij de Action

Bij de Action kan je natuurlijk weer het goedkoopste model op de markt halen. Deze camera heeft een 720 pixels HD-functie. Hij is enorm makkelijk te instaleren en aan te sluiten met een stekker op jouw stroom. Wil jij niks missen rondom het huis? Zet hem met alle gemak achter je raam neer en bewaak jouw voordeur. Maar jij kan hem ook gebruiken als bijvoorbeeld een babyfoon of om te kijken hoe jouw huisdier zich gedraagt als jij er niet bent. Deze camera staat in verbinding met jouw wifi en jij kan hem aansluiten op een app waardoor jij alles kan terugkijken of live kan meekijken. Hij voldoet volledig aan de Europese richtlijnen en je kan hem heel fijn en klein in jouw huis ophangen of neerzetten zonder dat de grote ervan vervelend is. Voor deze prijs kan jij dit model van de Action eigenlijk niet laten liggen.

Bekijk deze wifi-camera hier

Op dit moment wordt er geen wifi-camera bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige wifi-camera’s voor je gevonden!

Andere goede goedkope wifi-camera’s

Ons overzicht van de beste goedkope wifi-camera’s nu online te koop.

HA Ma Tools wifi-camera

Deze wifi-camera die te koop is bij de Action is een ideale koop als jij hem wil gebruiken voor verschillende doeleinden. Jij kan hem namelijk maar al te goed gebruiken als jij op vakantie gaat. Het maakt niet uit wat jij gaat doen: duiken, fietsen, skiën of misschien wel parachutespringen. Jij kan deze wifi-camera zo installeren dat jij alles kan zien. Jij kan hem in verbinding brengen met wifi waardoor jij alles gemakkelijk terug kan kijken. Daarom zou jij hem ook kunnen gebruiken als beveiligingscamera buitenshuis.

Bekijk deze wifi-camera hier

Motorola Dashcam wifi-camera

Jij wil ervoor zorgen dat als jij geschonden thuiskomt en er schade is gereden, je weet wat er gebeurd is met jouw auto. Daarom neem jij deze dashboardcamera mee in de auto en zorg jij dat jij jouw auto extra beveiligd. Jij hoeft geen SD-kaartje uit de camera te halen om de beelden te kunnen terugkijken deze beelden kan jij bekijken via wifi op jouw telefoon. Extra handig dus. Maar jij kan hem ook goed gebruiken op jouw oprit als jouw auto daar staat zie jij goed wat er s’nachts gebeurt rondom jouw huis.

Bekijk deze wifi-camera hier

König HD wifi-camera

Via Bol.com kan jij deze wifi-camera extra goedkoop in huis hebben. König is een zeer gerenommeerd merk dat jij zonder zorgen kan kopen. Installeer deze binnenhuiscamera op een handige plek en houd alles met alle gemak in de gaten. Hij werkt volledig op batterijen, hierdoor kan jij hem overal in huis neerzetten. Koop jij oplaadbare batterijen en gebruik je die weet je ook nog eens zeker dat jij niet steeds nieuwe hoeft te halen, en dit scheelt weer in de portemonnee. Doordat hij op batterijen werkt kan jij hem overal in jouw huis installeren.

Bekijk deze wifi-camera hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een wifi-camera?

Met een wifi-camera kan jij alle kanten op. Soms zal je binnenhuis iets willen vastleggen, maar misschien wil jij wel een vaste camera die je op de oprit of voor jouw huis kan installeren. Dus de vraag is waarvoor gebruik jij de camera? Voordelen van een vaste camera is dat hij kan worden aangesloten op het netstroom hierdoor hoef jij geen batterijen te vervangen, ook hebben deze vaak een beeld dat je kan draaien, dit zorgt ervoor dat je alle hoeken in de gaten kunt houden. Het voordeel van een camera die je binnenhuis kan neerzetten waar je wil is dat jij hem voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, dus wil jij hem gebruiken als babyfoon kan dit, maar ook als jij hem wil gebruiken als bewakingscamera voor achter het raam in de vensterbank is dit geen probleem. Dus bedenk waarvoor jij hem wil gebruiken en maak de juiste keuze die bij je past.

0 Shares:
You May Also Like