Het klinkt misschien ouderwets, maar niets is minder waar. De afgelopen jaren is de naaimachine weer ontzettend populair geworden. Hierdoor vind je op veel plekken, denk aan de Lidl, naaimachines staan. Al voor een relatief klein bedrag kun je jouw eigen naaimachine hebben. En dat is ideaal, niet alleen om gordijnen te maken of een broek te repareren. Maar het is vandaag de dag ook ontzettend hip om je eigen kleding weer te maken. Of kussens voor op je balkon. Met een naaimachine gaat er een creatieve wereld voor je open. En wij hebben de beste deals voor je op een rijte gezet!

Naaimachine van Lidl

Wil je een goede naaimachine aanschaffen dan kun je je lol op met deze Singer naaimachine van de Lidl. Het apparaat heeft namelijk maar liefst 32 steekprogramma’s, waaronder 19 zeer decoratieve steken. Er zitten 6 stretchsteken op en een automatische 1 faseknoopsgaten. Hierdoor heb je dus altijd genoeg keuze en kun je de instellingen aan passen op jouw naaiwensen. De extra hoge naaivoet heeft een geïntegreerde naaldinrijger. Hierdoor kun je straks maar liefst 750 steken per minuut naaien. Dat maakt deze naaimachine een machine voor elke naaiklus! Daarnaast heeft deze machine, wat ze noemen, een heavy duty aliminium frame. Hierdoor is de kunststof behuizing ijzersterk en kun je nog jaren naaiplezier hebben met deze machine. De aansluiting is gewoon op de netstroom. En je krijgt er een aantal naaivoetjes, afsnijmesje, borsteltje en een naaldplaatschroevendraaier bij. In totaal is de machine 6,3 kilogram. Hierdoor blijft de machine goed staan op jouw naaitafel.

Bekijk hier de naaimachine van de Lidl.

Op dit moment verkopen de Action en de Aldi geen naaimachines. Maar we hebben nog een aantal andere goedkope naaimachines voor je gevonden.

Andere goedkope naaimachines

  • Ook bij de Kruidvat vind je een heel mooie Singer-naaimachine. Deze is zeer makkelijk te bedienen doordat een basisnaaimachine is. Ben je dus een beginner? Dan is dit een fijn apparaat om aan te schaffen. Er zijn 7 verschillende steekpatronen te gebruiken, waarvan 5 basissteken, 1 elastieksteek en een borduursteek. Er zitten een paar automatische functies op, zoals de naaldinrijger, de hoogspanning en naailicht. Hierdoor wordt het naaien nog makkelijker. Ook zitten er set toebehoren bij en een makkelijke stofhoes. Zo blijft je machine goed. Een naaimachine is tenslotte niet een apparaat dat je elke er bij zult pakken. Maar als je hem nodig hebt wil je wel dat het apparaat stofvrij is. Stof in je naaimachine is namelijk funest voor de kwaliteit van je machine.Bekijk deze naaimachine van de Kruidvat hier.

 

  • De Dorina 323 naaimachine vind je bij Bol.com. Deze vrijearm-machine zit barstenvols met zeer nuttige steken. Je krijgt er maar liefst 23 basis- en siersteken bij. Deze machine kun je omschrijven als een machine van super kwaliteit met zeer makkelijke bediening. Hierdoor kun je rekenen op een optimaal naairesultaat door de perfecte steekvorming die je er me kunt maken. De decoratieve steken zijn perfect om je creativiteit de vrije loop te geven. Ook zit er een functie voor lastigere stoffen op. Hierdoor kun je niet alleen steeds beter worden in het naaien, je daagt jezelf ook flink uit met deze naaimachine. Creaties kunnen niet gek genoeg met deze Dorina 323 naaimachine!Bekijk deze naaimachine van Bol.com hier.

 

  • Deze Tristar naaimachine is een goedkopere oplossing dan de Singer naaimachine. Hierdoor krijg je hetzelfde, alleen dan voor een paar tientjes minder. Denk bijvoorbeeld aan 10 ingebouwde patronen, een draadsnijder, dubbele naalden, spoelopwindas, vrij arm-mogelijkheid. Achterwaarts én voorwaarts steken, wat ervoor zorgt dat jouw naaiproject nog sterker is. Ook zitten er een aantal accessoires bij, denk aan de dubbele naald, rijgdraag en 4 spoeltjes. De machine is makkelijk te bedienen door het pedaal. Perfecte machine voor als je niet te veel wilt uitgeven aan een degelijke naaimachine. Denk bijvoorbeeld aan het maken van kussentjes voor op de bank, nieuwe gordijnen of een leuk tafelkleed.Bekijk deze naaimachine van Blokker hier.

 

  • Bij Matri vind je de Bernette-naaimachine. De Bernette Sew & Go 5 is een perfecte machine voor de beginner en gemiddelde naaier. Ook hier kun je weer van een aantal belangrijke onderdelen uit gaan. Denk aan de vrije arm, het CB-grijpersysteem, een automatische 1-staps. Het knoopsgat, een tweelingnaald is ook hier mogelijk en het apparaat is uitgerust met een automatische draadinsteker. Tel daar nog de achteruitnaaitoets bij op en je vindt hier een heel degelijke naaimachine voor de beginnende en gemiddelde naaier. Door al deze foefjes is de machine makkelijk te bedienen. Het is een veelzijdige mechanische naaimachine met veel extra’s waardoor je van alle gemakken bent voorzien voor het creëren van nieuwe kledingstukken.Bekijk deze naaimachine van Matri hier. 

Waar op te letten bij het kopen van een naaimachine?

Er zijn verschillende soorten naaimachines, namelijk mechanische en elektronische naaimachines. Dat laatste houdt in dat de machine computergestuurd is. En de eerste aan wordt geslingerd door een elektrisch motortje. De meeste machine die je in de winkel kunt komen is een mechanische naaimachine. Houd rekening bij het kopen van een naaimachine met je toekomstige naaiprojecten. Zo kan niet elke naaimachine spijkerstof aan. Een DC-motor is hierbij de uitkomst, die is namelijk krachtiger dan een AC-motor. En als laatst moet je ook letten op de aantal steken die je kan maken met een naaimachine. Want als je met de verschillende voetjes en steken niet genoeg kunt, dan kun je beter zoeken naar een naaimachine die wat meer all round is.

0 Shares:
You May Also Like