We leven in een gekke wereld, en omdat we altijd onze telefoon bij ons hebben worden er ook voor de telefoon gekke dingen bedacht. Zo hebben wij een aantal hele rare en grappige telefoonaccessoires gevonden.

Vooral telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten en met een apart telefoonhoesje kan je zeker opvallen. Naast dat het je telefoon moet beschermen mag het ook best een beetje gek of grappig zijn. Maar ook zijn er telefoonaccessoires waardoor je ergonomische films kan gaan streamen of een kussen om je telefoon even te laten rusten. Wij hebben de meest uiteenlopende Mobigear voor je opgezocht. Misschien zit er wel iets geinigs voor jouw telefoon tussen.

Een zitzak voor je mobiele telefoon

Het klinkt misschien gek, maar die telefoon van je maakt overuren. Waar jij lekker kan ontspannen moet jouw telefoon het werk doen. Daarom is het goed om af en toe je telefoon even wat rust te gunnen. Zo kan je jouw telefoon bijvoorbeeld een zitzak cadeau doen. Leg hem in een heerlijk kussen en geef hem een beetje rust gedurende de dag. Superleuk voor op jouw bureau op het werk.

Een telefoonhoorn om mee te bellen

Vroeger hadden ze een grote hoorn aan de vaste telefoon om mee te bellen. Om je weer een beetje een nostalgisch gevoel te geven kan je nu ook met jouw smartphone bellen met een hoorn. Je verbindt deze hoorn gewoon aan je microfoon ingang en je kan bellen wanneer en waar je maar wil. Supergrappig wanneer jij in de trein zit en je gebeld wordt op je hoorn erbij te pakken.

Extra lens voor op je telefoon

Ben je niet tevreden met de lens die nu op je telefoon zit? Het is mogelijk om de foto’s nog veel beter te maken en een aantal losse lenzen te kopen. Deze kan je met een bepaalde clip vast maken aan je telefoon en hiermee kan je nog veel mooiere foto’s maken. Zo heb je zoomlenzen, maar je hebt ook fish-eye functies. Nu heb je zeker weten de mooiste foto’s op social media.

Telefoonhouder voor om je nek

Hou jij van films streamen op je telefoon, maar word je er helemaal gek van om hem steeds vast te houden? Er is een lazy neck smartphonehouder die je kan gebruiken om ergonomisch films te streamen. Je doet de band om je nek en zet jouw telefoon erin. Nu hoef jij je nek niet meer naar beneden te buigen om te kijken en ook jouw smartphone niet meer vast te houden. Heel geinig, maar dus ook functioneel!

Grappige telefoonhoesjes

Wanneer jij echt iets geks of grappigs wil dan kies je natuurlijk voor een apart telefoonhoesje. Er zijn telefoonhoesjes die leuke figuren hebben zodat je niet alleen een hoesje hebt maar ook iets komisch. Heb jij een favoriete actieheld of televisieprogramma, dan heb je ook vaak telefoonhoesjes die helemaal in dit thema zijn. Een telefoonhoesje kan dus echt grappig en origineel verschil maken

 

 

You May Also Like