Op zoek naar de beste goedkope dab radio’s? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste dab radio’s. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget dab radio’svan 2020. 

Je vraagt je misschien af, dab waar staat dit eigenlijk voor? Niet voor de dansrage van vorige jaar waarin kinderen hun hoofd in hun elleboog legden en dit veelvuldig achter elkaar deden. Nee, het gaat hier om het woord dab staat voor: ‘’digital audio broadcasting’’. Dus wij combineren dit altijd met het woord radio, want als jij een dab functie op jouw radio hebt dan kan jij automatisch genieten van meer radiozenders en een veel betere geluidskwaliteit. Dit komt omdat de input van jouw radio digitaal is, dit zorgt ervoor dat hij veel zenders net als dat jij online zoekt kan vinden en kan afspelen. Tegenwoordig heet dit trouwens dab+.

Dab radio bij de Lidl

Ze hebben van het merk Silvercrest nu een zeer mooie dab+ radio. Je kan via bluetooth ook nog eens jouw eigen muziek afspelen op deze radio. Daarnaast zit er een uitgang voor jouw hoofdtelefoon zodat jij ook je koptelefoon kan aansluiten op de radio waardoor jij niet zit met omgevingsgeluid maar kan genieten van al die extra zenders. Want dat is waarom jij gaat voor een dab+ radio. De extra zenders plus de fijne geluidskwaliteit zonder de ouderwetse kraak. Jij hebt bij dit model van Silvercrest de keuze uit twee verschillende kleuren, een mooie houtkleur of gewoon een wit model. Daarnaast zit er een Lcd-display op die het mogelijk maakt goed te zien wat je aan het streamen of luisteren bent. Je kan deze radio ook nog eens gebruiken als wekker in de ochtend. Dus met al deze functies is het een multifunctioneel apparaat.

Bekijk deze dab radio hier

Dab radio bij de Action

Simpel maar clean, dat is misschien een goede beschrijving van deze dab radio van Pulsar. Bij de action weten ze daarnaast ook met de prijs weer goed te scoren. De mooie houten uitstraling zorgt ervoor dat jij een heel mooie kijk hebt op jouw radio en hij op een prominente plek neergezet kan worden. Daarnaast kan je hem nog aansluiten op een set aparte boxen. Hierdoor geniet jij nog meer van die goede geluidskwaliteit. Dit model geeft je ook nog de keuze om radiozenders te luisteren uit andere landen, zoek uit een breed scala van zenders en er zit geheid één tussen waar jij vrolijk en blij van wordt. De alarmfunctie zorgt ervoor dat jij altijd op tijd naast je bed staat. Zorg er wel voor dat je hem net zo voor hebt staan dat je hem niet uit kan zetten, anders ben jij alsnog te laat op je werk.

Bekijk deze dab radio hier

Op dit moment wordt er geen dab radio bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige dab radio’s voor je gevonden!

Andere goede goedkope dab radio’s

Ons overzicht van de beste goedkope dab radio’s nu online te koop

Caliber dab radio

Ben jij op zoek naar een zeer handzaam model dat jij makkelijk mee kan nemen op bijvoorbeeld vakantie dat is dit het model dat jij zoekt. Bij de Blokker kan je er ook op rekenen dat jij niet te veel geld uitgeeft aan allerlei extra functies waar je niet op zit te wachten. Je kan genieten van extreem goed geluid door de dab functie. Deze dab radio werkt op een accu, deze gaat maximaal vier uur mee, maar je krijgt een adapter erbij waarmee jij hem snel weer kan opladen.

Bekijk deze dab radio hier

Dynora Retro dab radio

Je zou het bijna niet zeggen, maar deze radio is vandaag de dag gemaakt. De retro uitstraling zorgt ervoor dat al de mensen om je heen zullen denken dat jij hem bij jouw oude spullen vandaan hebt. Niets is minder waar, dat zal je gelijk ervaren als je het geluid afspeelt. Door de dab+ functie weet jij moeiteloos een honderdtal zenders te vinden en daarnaast is het geluid ook super goed. De radio is extreem klein dus makkelijk mee te nemen als jij ergens heen gaat. Ook zit er een handige wekkerradio functie op om jou te wekken in jouw drukke leven.

Bekijk deze dab radio hier

Soundmaster dab radio

Kies jij nu voor deze dab radio bij Bol.com dan bespaar jij meer dan de helft van de originele prijs. Het houten design geeft je een heel fraai apparaat dat mooi zal staan in jouw woonkamer of misschien wel in jouw slaapkamer. Het geluid van deze soundmaster is extra goed door de dab functie en de goede ingebouwde speaker. Het is een extreem licht apparaat dus je verzet hem moeiteloos als je hem door huis verplaatst.

Bekijk deze dab radio hier

Waarop moet jij letten bij het aanschaffen van een dab radio?

Gebruik jij jouw radio alleen thuis? Dan doe je er goed aan om een wat grotere radio te kiezen. Deze zorgt ervoor dat je huis gevuld is met geluid. Mocht jij hem zo nu en dan meenemen onderweg, dan wil je dat hij voorzien is van een ingebouwde accu. Bij Dab kies je voor de ruime keuze aan zenders, dus het moet een gemakkelijk te bedienen radio zijn. Je moet handig gebruik kunnen maken van de dab+ functie. Daarnaast hebben veel een alarm, als dit een vereiste is ga opzoek naar eentje waar je meerdere alarmen kan instellen, en misschien zelfs met een snooze functie. Daarnaast wil je ook gaan voor de looks, dus kies een model die aansluit bij jouw woning en jouw inrichting, dan zit je altijd goed.

0 Shares:
You May Also Like