Op zoek naar de beste goedkope lijmpistolen? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste lijmpistolen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget Lijmpistolen van 2020. 

Jij bent begonnen met een project, eindelijk gaat jouw knutselavontuur van start. Jij hebt al het één en ander aan materialen aangeschaft, maar nu wil jij ook een lijmpistool. Deze ga jij kopen om het knutselen naar een nieuwe dimensie te krijgen. Jij wil graag kerststukjes gaan maken of mooie doorzichtige malletjes maken die je op kransen of andere stukjes kan vastplakken. Een lijmpistool is een mooie aanschaf om jouw kennis over verschillende materialen en machines te vergroten. Ook kan je er unieke creaties mee maken. Wij hebben dus voor jou een mooie lijst aan lijmpistolen gemaakt. Duik in deze geheel nieuwe wereld.

Lijmpistool bij de Lidl

Dit lijmpistool is zeker geen dure. Daarom is hij misschien wel zo geschikt voor jouw arsenaal aan spullen. Jij bent een beginnend hobbyartiest en je wil graag je kennis uitbreiden. Dan wil je niet beginnen met een extreem professioneel apparaat met veel toeters en bellen. Dit apparaat kan door iedereen gebruikt worden en dus ook met gemak door jou. De lijmstiften worden bijgeleverd en hebben een diameter van 7 millimeter. Het is een accu-lijmpistool wat betekend dat er geen lange kabel aan vast zit die tijdens een ingewikkeld project ergens aan kan blijven haken. Je kan overal met gemak bij en hoeft je geen zorgen te maken over het opladen, want hij gaat wel een half uur mee. Ook zit er een beveiliging op die ervoor zorgt dat als jij hem 10 minuten niet gebruikt vanzelf uitschakelt. Voor deze prijs en al de goede reviews kan je bijna niet anders dan naar de Lidl te snellen.

Bekijk dit lijmpistool hier

Lijmpistool bij de Action

Jij wil het allergoedkoopste en het maakt je niet uit waar je dit lijmpistool moet halen, dan ben jij bijna altijd goed bij de Action. Action heeft een heel scala aan elektrische apparatuur, deze zijn vooral afkomstig van Ferm. Dit merk is een zeer gerespecteerd merk dat zich richt op allerlei elektrische huishoud, maar ook zwaar materieel. Dit lijmpistool is een zeer krachtig gebruiksvoorwerp, met wel 70 watt weet jij zeker dat hij genoeg power in huis heeft om jouw knutsel- en freubelklusjes te laten slagen. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik en zo aan te sluiten op het netstroom. De stekker plug je in, hij laadt binnen een minuut op en je kan beginnen aan je project. Een creatieveling als je bent wil jij gewoon aan de slag, dan ben je ook goed uit met dit lijmpistool, want er worden twee lijmpatronen bijgeleverd. Waarom eigenlijk nog verder zoeken, dit is gewoon jouw nieuwe vriend(in).

Bekijk dit lijmpistool hier

Op dit moment wordt er geen lijmpistool bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige lijmpistolen voor je gevonden!

Andere goede goedkope lijmpistolen

Ons overzicht van de beste goedkope lijmpistolen nu online te koop

Toolcraft lijmpistool

Dit lijmpistool van Toolcraft is misschien wel jouw nieuwe aankoop. Met een opwarmtijd van maar 5 minuten en 4 bijgeleverde smeltlijmsticks ben jij binnen een handomdraai gestart met jouw project. Van het decoreren tot het creëren van een zeer specifiek modelbouwwerk, dit lijmpistool kan het allemaal met gemak aan. De handgreep werkt zeer ergonomisch, waardoor jij langdurig door kan werken. Daarnaast zit er een handig hulpstuk aan de voorzijde waardoor jij geen apart steuntje nodig hebt, maar hij gewoon overal veilig neergezet kan worden. Dus een zeer goed lijmpistool voor maar een kleine prijs bij Bol.com.

Bekijk dit lijmpistool hier

FX Tools Lijmpistool

Deze koop is er weer eentje die jij eigenlijk niet mag laten lopen. Met de zeer kleien prijs ben jij binnen ‘’no time’’ begonnen aan je bouwproject. De opwarmtijd is slechts 5 minuten, en het gewicht is nog geen 250 gram. Dit met het zeer ergonomische handgreep geeft jou het grootste gebruiksgemak. Het lijmpistool wordt aangedreven door een kabel die je met de stekker inplugt, geen zorgen dus dat je met een leeg lijmpistool staat tijdens jouw klus. Het vermogen rijkt wel tot 220 watt. Dit betekent dat jij een zeer krachtig lijmpistool in huis haalt.

Bekijk dit lijmpistool hier

Glue Gun Lijmpistool

Wij hebben nog één prijspakker voor je toegevoegd. Dit is een zeer handzaam en klein model. Met 40 watt weet je dat je niet iets te groots voor jouw creatieve klus aanschaft. Hier hebben wij iets moois dat aansluit bij jouw wensen, geen gedoe met opladen van een accu. Dit lijmpistool werkt gewoon op netstroom. Ook kan jij gelijk aan de slag doordat er twee lijmsticks worden bijgeleverd. Ga goedkoop maar goed aan de slag. Met deze koop zal je zeker niet teleurgesteld zijn.

Bekijk dit lijmpistool hier

Waarop moet jij letten bij het aanschaffen van een lijmpistool?

Ben jij een beginnend hobbyartiest, ga dan voor een wat kleiner en minder krachtig model. Iets goedkoops hoeft niet meteen iets slechts in kwaliteit te betekenen. Wordt bekend met de werking van het lijmpistool, werk aan jouw gevoel. Als jij zeker bent van je zaak en jij werkt al jaren met lijmpistolen dan kan je kiezen voor een wat krachtiger apparaat dat misschien specifieker werkt. Kijk goed naar de dikte van de lijmsticks die in het apparaat moeten, dit kan per apparaat verschillend zijn. Waarom ben jij begonnen aan het project? Bouw jij iets op zeer kleine schaal of moet je grote objecten aan elkaar vastlijmen, de grote en dikte van het lijmpistool is zeer belangrijk om naar te kijken. Een modelvliegtuig is iets anders dan een kerstkrans, hiervoor zijn dus ook andere materialen en lijmpistolen nodig.

 

0 Shares:
You May Also Like