Op zoek naar de beste goedkope krabpalen? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste krabpalen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget krabpalen van 2020. 

‘’Je bent het zat, je bent er klaar mee, het is tijd voor een speeltje voor de kat’’. Hij heeft nu in korte tijd al de tweede stoel kapot gekrabd. Dit doet hij natuurlijk alleen als jij er niet bij bent. Een krabpaal dat moet jij hebben. Zo’n paal met van dat touw waar ze heerlijk hun nagels aan kunnen scherpen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw meubels en de kat is helemaal tevreden met de nieuwe aankoop. Maar waar begin je dan, wij hebben het voor jou hieronder op een duidelijk rijtje gezet.

Krabpaal bij de Lidl

Voor dieren heb je nu bij Lidl het merk Zoofari. De geinige woordspeling gemaakt op natuurlijk het woord safari is een merk dat zich richt op alles voor dieren. Dit kan dus zijn een krabpaal maar ze hebben ook zo nu en dan vogelkooien of andere producten voor dieren. Aan deze krabpaal van de Lidl zit een speeltje vast. Hierdoor wordt jouw kat op momenten dat hij zich verveeld gelokt om te gaan spelen rondom de krabpaal. Dit zorgt ervoor dat hij hem ook daadwerkelijk kan gebruiken. Katten willen het liefst iets waar hun nagels lekker in blijven hangen, daarom is deze krabpaal in het leven geroepen al goed wat jaren terug. De klassieker blijft toch de beste variant voor jouw kat. Het sisaltouw is sterk bevestigd en zal niet zomaar los gaan hangen. Het matje is zacht en hierdoor bestaat zelfs de kans dat je kat erop in slaap valt. Wat wil je nog meer?

Bekijk deze krabpaal hier

Krabpaal bij de Action

Deze klassieke krabpaal is zo goedkoop, wij zouden niet weten waar jij hem goedkoper vandaan moet toveren. Het is de klassieke variant. Enkel is hij niet zo gemaakt als zijn bovenstaande broertje. De ondergrond is zo gemaakt dat de kat ook hieraan heerlijk zijn nagels kan scherpen. Het balletje is natuurlijk gemaakt voor hem of haar om mee te spelen. Dus naast dat hij of zij jouw meubels niet helemaal stuk maakt stimuleert de krabpaal ook nog het speelgedrag van jouw kat of poes. Je kan hem gemakkelijk wegzetten in de hoek en je hebt niet door dat hij überhaupt in huis staat. Daarnaast is deze variant van de Action zelfs te verkrijgen in twee verschillende kleuren. Hierdoor kan jij hem zelfs zo veel mogelijk aanpassen aan de stijl van jouw woning. Maak je geen zorgen dit model is geschikt voor iedere kat.

Bekijk deze krabpaal hier

Op dit moment wordt er geen krabpaal bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige krabpalen voor je gevonden!

Andere goede goedkope krabpalen

Ons overzicht van de beste goedkope krabpalen nu online te koop

Gebr. De Boon, Caty krabpaal

Deze krabpaal bij de Blokker is weer een echte klassieker. Hij is klein en hierdoor makkelijk in een hoek te zetten waar jij er geen last van hebt. Gebroeders de Boon verkopen al jaren verschillende producten voor katten. Hierdoor weten zij precies wat jouw kat nodig heeft. De top van de krabpaal is van suède stof waar de kat ontzettend van houdt. De paal zelf is van sisaltouw dit zorgt ervoor dat de kat ook heerlijk zijn nagels kan scherpen, maar het onderstel is weer van hetzelfde suède stof waardoor hij of zij er ook heerlijk op kan kroelen.

Bekijk deze krabpaal hier

Trixie Scratchy krabpaalplaat

Dit is geen klassiek krabpaal, maar wij vonden toch dat we deze jou niet konden ontzien. Het is een kleine box met een kartonnen mat. Jouw kat gaat dit heerlijk vinden. Daarnaast staat er ook niet zo’n groot gevaarte in jouw kamer stof te vangen. Deze is klein en kan je gemakkelijk onder een stoel kwijt mocht jouw kat er tijdelijk weinig mee doen. Een Duurzaam product is het tevens doordat het enkel gemaakt is van karton, dus ook nog goed voor mens en natuur.

Bekijk deze krabpaalplaat hier

Gebr. De Boon, Jabo Krabplank

Deze krabplank is te gek. Je kan hem gemakkelijk ophangen aan de wand en hierdoor heb je er geen omkijken naar. Zodra jouw kat deze plank gevonden heeft wil hij niet anders meer. Katten staan graag een beetje rechtop om hun nagels te scherpen. Hierdoor hangen ze ook vaak aan meubels, maar zodra jij ze beter alternatieven zoals deze krabplank geeft dan wil jouw kat niets anders meer. Het product is een combinatie van sisal en pluche, dus ze houden de originele producten aan.

Bekijk deze krabplank hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een krabpaal?

De stabiliteit van de paal is eigenlijk essentieel. Je ziet tegenwoordig veel palen die je na twee weken al weg kunt gooien, dus let altijd op dat je paal goed gemonteerd zit op de bodemplaat. De bodemplaat is ook iets waar je goed op mag letten. Deze hoort stevig en robuust te zijn, een bodemplaat van dikkarton is niet voldoende en deze zal dan ook niet lang mee gaan. Een krabpaal moet voorzien zijn van genoeg sisaltouw, anders krabt jouw kat het binnen de kortste keren aan flarden en heb je ook niets aan. Als jij veel speeltjes om en aan de paal bevestigd wordt jouw kat gelokt en zal het vaker rondom de paal te vinden zijn. Maak het dus aantrekkelijk voor jouw kat.

0 Shares:
You May Also Like