Op zoek naar de beste goedkope telefoonhouders fiets? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste telefoonhouders fiets. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget telefoonhouders fiets van 2020. 

Jij bent een ware fietser en jij wil maar al te graag jouw afstanden bijhouden. Vroeger deden we dit natuurlijk met een fietscomputer. Deze was aangesloten op jouw wiel. Deze telde de omwentelingen en hierdoor wist jij hoe hard jij fietste of hoe lang jij had gefietst. Tegenwoordig werkt de gps op onze telefoon net zo goed, misschien nog wel beter. Daarnaast kan jij ook apps van fietskaarten installeren en hierdoor maakt het een mooi rondje fietsen nog gemakkelijker. Je wil dit allemaal overzichtelijk voor je hebben als je aan het fietsen bent en daarom ben jij op zoek naar een telefoonhouder voor op jouw fiets. Wij hebben ze voor je gevonden hoor!

Telefoonhouder Fiets bij de Action

Op de fiets wil jij voorbereid zijn op alles, dus ook zware regenval. Maar door die regen wil jij niet jouw route kwijt zijn of eindeloos onder een viaduct moeten staan en de route uit je hoofd hoeft leren. Bij de Action hebben ze nu een ideaal model voor je. Door de waterdichte case hoef jij je geen zorgen te maken dat je telefoon nat wordt of dat hij beschadigd raakt. Ook is hij doormiddel van een schroef systeem makkelijk te monteren op jouw fiets. Door de grote is hij geschikt voor vrijwel de meeste smartphones. Dus jij kan vanaf nu handsfree onderweg en muziekluisteren of navigeren zonder dat jij maar een tel aan je telefoon hoeft te zitten. De prijs die ervoor wordt gevraagd is eigenlijk te laag om te laten liggen. Dus ben jij opzoek dan is dit misschien wel jouw keuze.

Bekijk deze telefoonhouder voor op je fiets hier

Op dit moment wordt er geen telefoonhouders voor op de fiets bij de Aldi en de Lidl verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige telefoonhouders voor op de fiets voor je gevonden!

Andere goede goedkope telefoonhouders voor op de fiets

Ons overzicht van de beste goedkope telefoonhouders voor op de fiets nu online te koop.

Telefoonhouder Fiets bij de Blokker

Dit model bij de Blokker is ideaal als jij een heren fiets hebt en niet van alles aan jouw stuur wil bevestigen. Deze telefoonhouder bevestig jij gemakkelijk op de stang van jouw fiets. Hierdoor heb je er geen moment hinder van. Hij is spatwaterdicht en je kan hem bedienen terwijl hij in het hoesje zit. Wat deze onderscheidt van anderen? Er zit nog ruimte onder jouw telefoon om andere essentials in de bewaren. Dus mocht jij bijvoorbeeld jouw oordopjes of iets meenemen, dan kan jij die ook kwijt in dit hoesje.

Bekijk deze telefoonhouder voor op de fiets hier

Universele telefoonhouder fiets

Dit model is nu extra scherp geprijsd, daarom hebben wij hem ook voor jou in onze lijst gezet. Door het handige ontwerp is hij makkelijk te monteren, maar ook heel gemakkelijk weer van jouw fiets af te halen. Er zit een zacht en siliconen stootkussentje in die ervoor zorgt dat jouw telefoon schadevrij de overtocht haalt. Je kan hem zeer stevig monteren, hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat je jouw telefoon onderweg verliest. Het is een zeer handzame telefoonhouder, dus hij zal geen extra gewicht met zich meebrengen.

Bekijk deze telefoonhouder voor op de fiets hier

Floveme Universele telefoonhouder fiets

Een zeer gemakkelijk en naadloos model. Dit model is speciaal gemaakt om zo universeel mogelijk te zijn. Het siliconen ontwerp sluit prachtig aan op jouw telefoon, en is daarnaast zeer gemakkelijk vast te maken. Je hebt je telefoon er in een tel in zitten en hierdoor ook met een tel weer eruit. Daarnaast is het een extreem kleine telefoonhouder die gemakkelijk van de fiets af te halen, hierdoor kan jij hem altijd meenemen als jij weg gaat. Met de handige sluiting is hij te instaleren op iedere fietsstuur. De dikte van het stuur maakt hiervoor niet uit.

Bekijk deze telefoonhouder voor op de fiets hier

Telefoonhouder fiets bij Bol.com

Dit model is merkvrij, maar multifunctioneel. Je kan er alle kanten mee uit. Wil jij hem gebruiken op de fiets? Dan installeer jij hem met het grootste gemak op jouw fiets. Ga jij met je kinderen een dagje weg en wil jij gemakkelijk bij jouw telefoon, dan klik je hem zo vast op jouw kinderwagen. Ga zo maar door, voor op jouw hometrainer of misschien wel het winkelwagentje in de supermarkt. Jij kan dit model werkelijk overal gebruiken. Jouw telefoon klik je er stevig in dus geen zorgen over valbeschadigingen of iets dergelijks. Maak de blits in bijvoorbeeld de supermarkt met jouw telefoonhouder.

Bekijk deze telefoonhouder voor op de fiets hier

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een telefoonhouder voor op de fiets?

Wil jij lange afstanden fietsen? Dan zou ik altijd gaan voor een waterdicht model. Hierdoor hoef jij je onderweg geen zorgen te maken over beschadiging van jouw telefoon. Sommige modellen zien er heel mooi uit, maar ze zijn niet waterdicht er hierdoor kan jij niet door fietsen als jij net lekker een stuk onderweg bent. Wil jij hem laten zitten op jouw fiets of gemakkelijk er af kunnen halen? Dit is een overweging die jij in acht moet noemen. Als jij gemakkelijk jouw telefoon weer van jouw stuur wil halen ga dan niet voor een model dat je monteert met een schroevendraaier, dit zorgt voor te veel gedoe iedere keer en je beschadigt door het vele schuiven ook nog eens jouw stuur. Ga in dit geval voor een model dat je er zo weer van af kunt halen met een schuif of klik systeem. Kijk ook naar de grote van het model, past jouw telefoon op de houder of niet?

0 Shares:
You May Also Like