Op zoek naar de beste goedkope slaapzakken? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste slaapzakken. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget slaapzakken van 2020. 

Ga jij kamperen of naar een festival? Je neemt een tent, slaapmatje en natuurlijk een slaapzak mee. Nu is een slaapzak net zo belangrijk als jouw matje of een tent. Een slaapzak houd je warm en kan jouw slaapcomfort ontzettend verbeteren. Wanneer jij al heerlijk ligt doordat jij op een goed luchtbed of matje slaapt is perfect, maar als jij vervolgens met je kleren aan moet slapen omdat het ontzettend koud begint te worden werkt natuurlijk niet meer voor jouw nachtrust. Daarom helpen wij jou een goede keuze te maken voor de juiste slaapzak. Natuurlijk niet te duur en zorgend voor een goede nachtrust.

Slaapzak bij de Lidl

Natuurlijk heeft het outdoor huismerk: Crivit, bij de Lidl weer een enorm assortiment aan slaapzakken. Wij hebben voor jou de goedkoopste en wat ons betreft een goede slaapzak gevonden. Hij is goed geprijsd en hij is zeer lichtgewicht. Juist hierom is hij enorm handig om mee te nemen tijdens jouw kampeertochten. Ook als jij een nacht weg gaat om te hiken is dit een enorm goede keuze. Deze lichtgewicht slaapzak is goed voor een koude avond doordat hij een capuchon heeft met koord zodat jij hem goed over je hoofd kan trekken. Deze slaapzak is geschikt voor een minimumtemperatuur van -1,5 graden. Dit betekenend dat jij het fijnst erin slaapt tussen de 10 en 20 graden. Mocht jij jouw telefoon, paspoort of andere documenten dicht bij je willen dragen tijdens de nacht dan is dit mogelijk door een handige binnenzak. Tevens is hij goed wasbaar en verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en kleuren.

Bekijk deze slaapzak hier

Slaapzak bij de Action

Bij de Action hebben ze weer de best geprijsde slaapzak die er momenteel te vinden is. Dit doet niet per direct iets af aan de kwaliteit. Het merk ‘’Foryak’’ geeft jou de basis essentials die je nodig hebt voor een buitenavontuur of een kampeeravondje. Deze slaapzak wordt geleverd in een handige compressiezak waardoor jij hem extra klein mee op pad kan nemen. Het is een synthetische slaapzak, hierdoor is het fijn om er een binnenhoes in te dragen. Deze slaapzak is zeer lichtgewicht en door de verschillende kleuren is hij ook nog eens heel goed aan te passen aan jouw tent of slaapmatje. Daarnaast is het altijd fijn om gelijk te kunnen zien van wie de slaapzak is door de opvallende kleur die hij heeft. Ze noemen deze slaapzak ook wel een envelopslaapzak dit is omdat hij rechte vormen heeft. Dit maakt hem makkelijk om weer op te vouwen en mee te nemen. Het maakt dus niet uit of jij gaat kamperen of naar een festival gaat, dit is jouw slaapzak.

Bekijk deze slaapzak hier

Op dit moment wordt er geen slaapzak bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige slaapzakken voor je gevonden!

Andere goede goedkope slaapzakken

Ons overzicht van de beste goedkope slaapzakken nu online te koop

Slaapzak bij de Blokker

Ook bij de Blokker hebben ze een zeer goedkoop geprijsde slaapzak in huis. Mocht jij lekker in je eentje ergens heen gaan en gewoon een goede nachtrust willen dan is dit de slaapzak. Hij wordt in het blauw geleverd en hij heeft een handige opbergzak. Daarnaast is hij 190 centimeter lang en daardoor geschikt voor de meest doorsnee man. Hij is 75 centimeter breed en heeft een handige ruime hoofdruimte van nog eens 30 centimeter. Mocht hij na een tripje vies zijn geworden gaat hij met het grootste gemak in de wasmachine. Je hangt hem uit en je avontuur kan de volgende dag alweer beginnen.

Bekijk deze slaapzak hier

Regatta slaapzak

Regatta is een gerenommeerd outdoor merk. Het richt zich op iedereen die ook maar iets buiten wil gaan doen. Dit kan dus zijn het beklimmen van de hoogste pieken van de wereld tot in je achtertuin de tent opzetten en daarin gaan slapen. Deze slaapzak die ze nu aanbieden is zeer scherp geprijsd, bij Bol.com is hij natuurlijk weer snel bij jou in huis. Het is een slaapzak voor volwassenen en hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en met verschillende motieven. Hij is gemaakt van 100% polyester en is zeer lichtgewicht met maar 130 gram. Neem hem daarom mee waar je maar wil.

Bekijk deze slaapzak hier

Regatta liner slaapzak

Van het met Regatta is dit een sleepingbag liner. Dit is een hoes die van wat zachter materiaal is gemaakt, [olycotton noemen ze het. Het is een zeer fijne hoes die je gemakkelijk extra kan meenemen en die vooral is warme nachten zorgt voor de juiste nachtrust. Dit komt doordat jij niet aan de binnenkant van jouw slaapzak vastplakt. Je draagt deze vaak binnen jouw andere slaapzak, je moet het dus als extra zien. Maar met warme nachten kan je gerust alleen deze dragen. Dus wil jij jouw outdoor voorzieningen in alle volledigheid uitbreiden en alles in huis hebben wat je nodig hebt, is dit een juiste keuze.

Bekijk deze slaapzak hier.

Waarop moet jij letten bij het aanschaffen van een slaapzak?

Voor een slaapzak kan jij alle kanten uit. Jij kan kiezen voor een slaapzak die in de meest barre omstandigheden lekker warm is. Deze zijn vaak een stuk zwaarder en kosten je een stuk meer dan de dunnere varianten. Ga jij dus gewoon op een zomerse trip naar Frankrijk misschien wel met vrienden, dan is het geen vraag of jij te veel gaat uitgeven aan een slaapzak. Jij wil zo min mogelijk uitgeven. Het is goed om te kijken naar het materiaal, katoen is een stuk lekkerder dan polyester. Daarom adviseren wij altijd een liner te gebruiken die je in jouw slaapzak kan dragen. Dit is natuurlijk geen must, maar voor het beste conform is dit wel aan te raden. Let daarnaast op verschillende kleuren, je wil gewoon jouw eigen slaapzak halen, en als deze in de war raakt met die van jouw vriend of partner is dat niet prettig.

0 Shares:
You May Also Like