Op zoek naar de beste goedkope vaatwastabletten? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste vaatwastabletten. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget vaatwastabletten van 2020. 

Een vaatwastablet is precies zo’n product dat het leven nét even wat makkelijker maakt. In den beginne deden we de vaat met de hand. Dan was de belangrijkste vraag: wil je afwassen of wil je drogen? Maar toen kwam daar het product van de eeuw: de vaatwasmachine. Ineens hadden we allemaal zeeën van tijd over. Maar toen ontstond er een nieuwe belangrijke vraag rondom de wondere wereld van de vaatwasmachine, namelijk: hoe maken we het onszelf nog makkelijker? En zo ontstond het vaatwastablet. Een handeling waarin alles zit. Geen geklieder en geen doe. Maar toch is er flink wat verschil tussen het ene tablet en het andere tablet. Niet alleen wat betreft de kwaliteit, maar ook qua prijs. Wij leggen voor jou de goedkoopste tabletten virtueel even op de tafel. Zodat jij de beste keus kunt maken voor jouw geliefde vaatwasmachine! Lees je mee?

Vaatwastabletten bij de Lidl

Bij de Lidl vind je de schoonmaakproducten van W5. Dit merk is niet alleen goedkoop, je vindt het ook in alle Lidl-winkels. De all-in-one van W5 doet precies wat het belooft. En met een wasbeurt van 7 cent per keer, is het zeker geen al te duren oplossing. Wat kun je verwachten van de vaatwastabletten van de Lidl? Nou, een perfect gereinigde vaat die ook nog eens streeploos droogt. En als dat nog niet alles is, deze vaatwastablet is in 2017 ook nog eens als beste getest. En heeft daarbij dus een paar grote namen flink achter zich gelaten. En dat te bedenken dat de grote en bekende merken vaak ook nog eens een stuk duurder zijn. Dat wordt dus even naar de Lidl toe voor een eigen doos vaatwastabletten van W5.

Ga hier naar de website van de Lidl

Vaatwastabletten bij de Action

Op dit moment vind je vaatwastabletten van Finish Powerball bij de Action. Deze vaatwastabletten zijn voorzien van een bal in het midden van het tablet. Deze bal wordt dan ook wel powerball genoemd. En dat is niet voor niets. Het is namelijk net dat extraatje dat je soms nodig hebt bij een pittige vaat. Denk aan zelfgemaakte lasagne dat is aangekoekt aan de randen van de ovenschaal of aan het maken van een lekkere cake in een blik. Je wil wel dat deze vaat goed schoon wordt. Daarom hebben deze vaatwastabletten van Finish wat extra’s. Er zit een voorspoelfunctie in en een krachtige ontvetter. Hierdoor kun je rekenen op deze vaatwastabletten en word jouw vaat krachtig en volledig schoongemaakt. Het verwijdert alle sporen van vuil zodat je straks een blinkende schone vaat overhoudt! Wil je elke keer een geluksgevoel ervaren wanneer je je vaatwasser open doet? En wil je steeds je vaat als nieuw terugzetten in de kast? Dan zijn dit de juiste vaatwastabletten.

Ga hier naar de website van de Action

Vaatwastabletten bij de Aldi

We gaan natuurlijk al wel erg graag naar de Aldi voor de meest voordelige boodschappen. Maar je vindt er ook goedkope vaatwastabletten. Namelijk van het eigen merk Uno. Voor een klein bedrag krijg je maar liefst 40 vaatwastabletten. Dat betekent dat je ruim een maand met een voorraad kunt doen. Het reinigt niet alleen je vaat, het ontvet het ook. Brengt een beschermende laag aan op je vaat, zodat het de volgende keer sneller schoon is. Het geeft glans aan je borden, bestek en glazen en het zorgt dat het droogt zonder strepen. Door de oplosbare folie om het product heen, ervaar je nog veel meer gemak doordat je niet steeds het plastic eraf hoeft te halen. Zo wordt een vaatwasser aanzetten nog makkelijker! Dit product is ook nog eens fosfaatvrij, hierdoor kun je rekenen op een schoon en stralend resultaat.

Ga hier naar de website van de Aldi

Op dit moment wordt er geen vaatwastabletten van de Lidl, Aldi en Action online verkocht. Je kunt deze vaatwastabletten wel in de fysieke winkel kopen.

Andere goede goedkope vaatwastabletten

We hebben je natuurlijk al een aantal goedkope vaatwastabletten laten zien, maar we willen je deze van de Blokker ook niet onthouden.

Vaatwastabletten van de Blokker

Het voordeel aan de Blokker is ook nog eens dat je ze kunt laten bezorgen bij je thuis. Zo hoef je dus de deur niet uit voor de beste vaatwastabletten. Het eigen merk van Blokker heeft een 4-in-1 vaatwastablet ontworpen waar je vaat weer stralend schoon van wordt. Met zout- en glasspoelmiddelfunctie. Daar worden we blij van! En tel daar nog de kwaliteit die we gewend zijn de Blokker bij op en de verrassend scherpe prijs en je bent zeker van een goede deal. Je vindt deze vaatwastabletten ook in de winkel van de Blokker.

Bekijk deze vaatwastabletten hier

Waarop moet jij letten bij het kopen van vaatwastabletten?

Er zijn dus heel wat verschillende vaatwastabletten te koop. Zo gebruik je voor een wasbeurt vaak maar een vaatwastablet. Het laatste wat je wil is dat de vaat nog niet helemaal schoon is en dat je hem nog een keer moet aanzetten. Daarom kun je er soms voor kiezen, wanneer de vaat heel vies is om er nog een beetje extra glansspoelmiddel of onthardingszout erin te doen. Maar in de meeste all-in-one blokjes, zitten deze extraatjes al meer dan genoeg. Kies daarom eerder voor all-in-one tabletten als je veel vaat hebt, of juist wanneer je vaatwasmachine niet elke dag draait.

0 Shares:
You May Also Like