Op zoek naar de beste goedkope schildersezels? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste schildersezels. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget schildersezels van 2020. 

Schilderen? Dat gaat het beste op een schildersezel. Dit is een stevig soort standaard, vaak van hout of metaal. Je kunt hierop een schildersdoek of een schetsboek neerzetten. Hierdoor kun je beter schilderen of tekenen omdat je beter diepte kunt zien. Dat komt door het perspectief van waaruit je tekent. Als je iets vlak op de grond legt, kijk je anders tegen je tekening aan dan wanneer je hem op een verticale stand zet. Je hebt draagbare schildersezels en je hebt schilderezels die je maar een keer in elkaar hoeft te zetten. En een leuk weetje: de schildersezel heeft zijn naam te danken aan het feit dat een ezel vroeger als lastdier werd gebruikt. In dit geval draagt de ezel het doek. Nou, je begrijpt waarschijnlijk ondertussen wel: echte kunstenaars of kunstenaars in wording hebben een schilderezel thuis staan. Dus hou jij van creatief bezig zijn? Lees dan even mee!

Schildersezel bij de Lidl

Met deze handige schildersezel van de Lidl kun je dus 100% de mooiste schilderijen maken. Het is een leuk product voor kinderen, maar zeker ook voor volwassen. We zullen je vertellen waarom. Deze schildersezel is namelijk ook een opbergbox. Je kunt deze koffertafelezel handig opbergen, maar ook in de kist zit er heel veel moois. Het is namelijk een 51-delige set. Je krijgt alle benodigdheden er direct bij. Zo kun je dus direct jouw innerlijke kunstenaar naarboven halen. Wat je precies krijgt? Twee houten spieramendoeken, 18 tubes met verf van arcyl. Tien verschillende penselen voor kunstenaars. Twee potloden en een groot mengpalet. Reken daar nog 1 spatel en 9 spanspiezen bij op en je bereikt: dit is een top product. Het geheel is van grenen gemaakt en week 2,9 kilo. Je kunt de schildersezel verstellen tot maximaal 70 centimeter.

Bekijk hier deze schildersezel

Schildersezel bij de Action

Het is dan misschien een klein model. Maar deze Artico tafelmodel schildersezel kan je goed helpen bij het schilderen. Dit kleine model kost je dan ook maar slechts 3 euro. Je kunt hem op elke tafel neerzetten. Denk hierbij wel aan de hoogte, door hem bijvoorbeeld op de eettafel te zetten, is de kans groter dat je hem beter benut. Deze kleine maar fijne schildersezel is gemaakt van hout en is dus perfect voor als je zittend wilt en kunt schilderen. En met zo’n klein bedrag hebben we nog een leuke tip voor je. Wil je jouw kunstwerken uitstallen? Haal dan een paar van deze schildersezels bij de Action. Want je kunt ze natuurlijk ook in je huis ter decoratie gebruiken door er jouw schilder op te zetten. En met zo’n klein prijs, zoals we gewend zijn van de Action, ben je ook geen dief van je eigen portemonnee. Sterker nog, misschien verkoop je nog wel een schilder aan iemand die bij je op zoek komt!

Bekijk hier deze schildersezel

Op dit moment worden er geen schildersezels bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige schildersezels voor je gevonden!

Andere goede goedkope schildersezels

Ons overzicht van de beste goedkope schildersezels nu online te koop.

CreaTime schildersezel

Bij Bol.com hebben we dit betaalbare exemplaar gevonden. Deze schildersezel is namelijk ideaal voor als je graag buiten in de natuur schildert. Je kan hem namelijk inklappen en meenemen. Er zit ook een mooie hoes bij waardoor je hem makkelijk overal naartoe mee kan nemen. Zo kan je er een tafelmodel van maken, maar je kan er ook voor gaan staan. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Een compacte schildersezel voor de avontuurlijke schilder. En tel daar nog bij op dat dit model zeer licht is doordat het is gemaakt van aluminium. Dus je hoeft er ook niet onnodig mee te slepen en te zeulen. Want vergeet niet dat je ook nog je verf en je doeken mee moet nemen als je de natuur intrekt voor een avondje lekker schilderen. Maar met deze schildersezel ben je perfect voorbereid!

Bekijk hier deze schildersezel

Professionele Staande Schildersezel

Dit is de klassieke schildersezel. Het is namelijk een duurzame schildersezel die is gemaakt van beukenhout. Hij is daarnaast in hoogte te verstellen, want het een zeer professionele staande schildersezel maakt. Deze ezel zal niet verkeerd staan in jouw knutselkamer, atelier of schilderkamer. Maar ook als je bijvoorbeeld een presentatie moet geven of een bruiloft wilt aankleden dan is een klassieke schildersezel een leuke oplossing. Bijvoorbeeld om het dagprogramma op te presenteren bij de voordeur. En dan kun je hem in alle uren daar buitenom gebruiken voor het creeeren van kunst. Als hobbyist of als ambitieuze kunstenaar natuurlijk!

Bekijk hier deze schildersezel

Waarop moet jij letten bij het aanschaffen van een schildersezel?

Je begrijpt dat je al voor een paar tientjes een schildersezel kunt aanschaffen. Dat is vooral leuk als je nog beginnend bent. Maar ook als je meer ervaren bent hoef je niet diep in de buidel te tasten om een goede schildersezel aan te schaffen. Zeker als je nog zoekende bent als schilder of kunstenaar kan het zijn dat je het geluk en succes denkt te gaan vinden in een duur schildersezel. Maar je kunt beter je geld investeren in bijvoorbeeld een mooi schildersdoek of goede verf. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je plezier hebt in het schilderen. En dat kan gelukkig ook op een schildersezel dat past binnen een klein budget.

 

0 Shares:
You May Also Like