Zoek je naar een strijkplank voor niet al te veel geld? Dan is het handig om dit artikel even door te nemen. We hebben namelijk de meest goedkope strijkplanken van onder andere de Lidl, Action en Aldi voor je op een rijtje gezet.

Het kopen van een strijkplank is echt een noodzakelijke stap om te maken als je jouw bloezen netjes wilt hebben. Zoals je wel weet is een strijkplank een speciale plank waarmee je jouw kleding kunt strijken. Vaak is de strijkplank gemaakt van een zacht materiaal wat niet zal verbranden tijdens het strijken. Door de keuze voor stof zal je daarnaast geen last hebben van ribbels op het oppervlak. Een strijkplank staat nagenoeg altijd op een aantal poten die kruislings gespreid zijn. Deze poten zorgen ervoor dat je de strijkplank makkelijk kunt opvouwen, je wilt hem immers wel kwijt kunnen in de kast. Hieronder laten we je meer zien over het kopen van een goede strijkplank voor bij jou in huis.

Een strijkplank van de Lidl

Het is mogelijk om op dit moment te kiezen voor de Liefheit strijkplank van de Lidl. Deze strijkplank is te herkennen aan het vrolijke bloemetjespatroon. Door dit printje weet je in ieder geval zeker dat je in stijl kunt gaan strijken. Het is mogelijk om deze strijkplank te gebruiken voor alle soorten strijkbeurten. Door de stabiele poten weet je zeker dat de strijkplank goed zal blijven staan wanneer je bezig bent. Daar komt bij dat je deze strijkplank zelf in hoogte kunt verstellen. De strijkplank is voorzien van een geïntegreerd stopcontact en een handige houder voor je strijkijzer. Hiermee weet je zeker dat je een strijkplank hebt waarbij gebruiksgemak echt bovenaan staat.

Een strijkplank van de Action

Iedereen met een iets lager budget doet er verstandig aan om te kiezen voor de strijkplank van de Action. Er is op dit moment een prima strijkplank te vinden voor een zeer schappelijk bedrag. Door deze voordelige prijs is het voor iedereen mogelijk om een strijkplank te kopen voor in huis. Er zijn verschillende printjes om uit te kiezen. Deze verscheidenheid aan printjes brengt met zich mee dat er altijd wel een strijkplank te vinden zal zijn die precies aansluit bij wat je zoekt. Als het aankomt op de kwaliteit is de Action natuurlijk niet de beste optie, maar voor deze voordelige prijs hebben we eigenlijk niet echt iets om te klagen. De strijkplank van de Action is voorzien van een handige rekje waar je jouw strijkijzer op kunt leggen wanneer je klaar bent.

Een strijkplank van de Aldi

De laatste mogelijkheid is om eens naar de Aldi te gaan voor het kopen van een strijkplank. Deze kwaliteit is zo hoog dat ze winkel je 2 jaar garantie geeft op je aankoop, dit zegt eigenlijk al genoeg. De strijkplank is voorzien van een stoom doorlatend metalen blad. Ook zit er een speciale aansluiting op voor je strijkijzer. Het katoenen overtrek zal ervoor zorgen dat je kleding op de juiste manier gestreken kan worden. Net als het strijkplank van de Lidl is het mogelijk om deze strijkplank zelf in te stellen voor de hoogte. Dankzij de dopjes aan de onderkant van de poten weet je zeker dat de strijkplank stevig op de grond zal staan.

Andere goedkope strijkplanken

Er zijn meer dan genoeg andere soorten goedkope strijkplanken te vinden. We hebben hieronder een selectie voor je gemaakt met een aantal alternatieven.

Brabanti strijkplank C

Kies je voor deze strijkplank dan ben je voorzien van een handige safety lock. Dit zorgt ervoor dat de strijkplank niet inklapt wanneer je hem gebruikt. Ook is het mogelijk om hem helemaal vast te klikken. Het nadeel is wel dat hij aan de grote kant is, je moet er dus wel de ruimte voor hebben bij jou in huis. Toch is het een goede optie om te kiezen, al helemaal als we kijken naar de voordelige prijs van de strijkplank in combinatie met de sterke materialen.

Bekijk hier deze Brabanti strijkplank C

Philips GC260/05

Je wist het misschien niet, maar Philips maakt ook strijkplanken. Door het brede blad is het mogelijk om echt alle soorten kleding eenvoudig te strijken. Dankzij het speciale shoulderwing systeem weet je zeker dat je geen nare vouwen meer zult krijgen in je hemden. Dit zorgt ervoor dat deze comfortabel zullen zitten na het strijken. Hij is wel iets duurder, echter is hij nog altijd een stuk goedkoper dan de echt dure strijkplanken die je kunt vinden. Dit maakt het zeker een goede optie om te overwegen voor bij jou in huis, niet voor niets dat we hem hebben opgenomen in dit artikel.

Bekijk hier deze Phillips GC260/05

Calor 5951 strijkplank

Deze strijkplank is te herkennen aan het feit dat je de hoogte super snel kunt aanpassen. Ook is hij ideaal voor de mensen die een stoom strijkijzer hebben. Door het speciale steunvlak op de strijkplank zal je in staat zijn om jouw strijkijzer makkelijk kwijt te kunnen. Hij ziet er misschien niet zo bijzonder uit, maar dit zegt niets over de kwaliteit van de strijkplank.

Bekijk hier deze Calor 5951 strijkplank

Waar op letten bij het kopen van een strijkplank

Het kopen van een strijkplank is nog niet zo eenvoudig als je zou denken, je wilt namelijk wel zeker weten dat je de juiste aankoop maakt. Wij raden je altijd aan om goed te kijken naar het formaat van de strijkplank. Als je maar een beperkte ruimte thuis hebt is het niet verstandig om te kiezen voor een veel te grote strijkplank, dit is nu eenmaal niet handig op te bergen. Er zijn speciale strijkplanken te vinden die je kunt opvouwen. Door dit opvouwbare ontwerp is het een stuk eenvoudiger om hem zonder problemen op te bergen wanneer je klaar bent met het strijken. Zolang je hier op let zal ook jij in staat zijn om uit te komen bij een strijkplank die past bij je wensen en behoeftes

0 Shares:
You May Also Like