Zoek je naar een goedkope bloempot? Lees dan even dit artikel door. Hieronder kan je namelijk de meest voordelige bloempotten vinden van onder andere de Action, Aldi en Lidl. Ook jij kan aanzienlijk wat geld besparen op je aankoop!

De kans is groot dat jij wel een paar plantjes in huis hebt staan, je bent immers niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Een bloempot is de beste manier om je plant te laten groeien. Zoals je weet is een bloempot een speciale pot waarin je allerlei leuke plantjes kunt zetten. Het is niet zomaar een pot, een bloempot heeft namelijk een aantal gaatjes aan de onderkant. Dit maakt het mogelijk voor het water om weg te stromen. Dit is van belang als het erg hard regent. Vaak zet je een bloempot op een bijbehorend schaaltje, dit zorgt ervoor dat je geen water knoeit bij het schenken.

Bloempot van de Lidl

Wil je niet zoveel uitgeven voor je bloempot dan is het geen verkeerd idee om eens bij de Lidl te kijken. Zo is het op dit moment mogelijk om te kiezen voor de bloempot van Florabest. Deze aanbieder heeft talloze soorten bloempotten om voor te gaan. Als het aankomt op de kleuren heb je dan ook echt de volledige vrijheid. Van grijs tot aan groen, alles is mogelijk. Het voordeel van de bloempot van de Lidl is dat je hem zowel buiten als binnen kunt gebruiken. De bloempotten hebben een diameter van 35 cm, dit maakt ze dus groot genoeg voor alle soorten planten bij jou in de tuin of in huis.

Bloempot van de Aldi

Ben je op zoek naar een bloempot met een iets luxere uitstraling dan raden wij je aan om eens bij de Aldi te kijken. Op dit moment kan je hier namelijk een aantal prima bloempotten vinden voor een zeer schappelijk bedrag. Hoewel de bloempotten gemaakt zijn van kunststof hebben ze een leistenenlook, dit maakt ze prachtig voor bij jou in de tuin. De planten kunnen zonder problemen tegen de koude temperaturen, je kunt je plantjes dus zonder zorgen buiten laten staan. Er zijn verschillende groottes om voor te kiezen. Zo kan je naast de reguliere bloempot kiezen voor de grotere bloempot. Heb je langere planten dan komt dit zeker van pas in de tuin.

Bloempot van de Action

Voor de laagste prijzen zit je bij de Action natuurlijk altijd goed. Het is op dit moment mogelijk om te kiezen voor de kunststof bloempotten die in de aanbieding zijn. Deze bloempotten hebben een diameter van 30 cm en een diepte van 40 cm. Dit is dus wat kleiner dan de opties van hierboven, echter hoeft dit geen probleem te zijn. Wil je bijvoorbeeld wat plantjes in huis neerzetten dan komt deze compacte omvang juist van pas. De kunststoffen bloempotten zijn erg stevig, al helemaal als je kijkt naar de prijs die je hiervoor betaald. Met behulp van deze handige bloempot zal ook jij in staat zijn om alle plantjes in huis een leuk plekje te geven.

Andere goedkope bloempotten

Wil je een andere bloempot dan kun je hieronder een kijkje nemen bij de andere goedkope bloempotten van dit moment. Zo hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor je bloempot voor in huis.

Elho bloempot

Deze bloempotten zijn ideaal voor de mensen die zoeken naar een bloempot voor niet teveel geld. Deze bloempotten zijn eigenlijk altijd gemaakt van een sterk soort kunststof, dit maakt ze ideaal voor alle mensen die binnen wat meer plantjes willen hebben. Je kunt ook kiezen voor de speciale kweekpotten als je deze zoekt. Er zijn talloze kleuren om voor te kiezen. Ook jij kan uitkomen bij een bloempot die past bij wat je zoekt.

Bekijk hier deze Elho bloempot

Gardalux bloempot

Wil je een bloempot met een bijzonder patroontje dan is dit de bloempot die je moet hebben. Door de luxe uitstraling is dit echt een prachtige bloempot om in huis neer te zetten. De kwaliteit van het kunststof is over het algemeen wat hoger dan de bovenstaande optie, de kans is dus groot dat je er langer plezier van zult hebben.

Bekijk hier deze Gardalux bloempot

Mica bloempot

Dit is een erg voordelig merk om voor te kiezen. Ondanks het feit dat je niet zo veel betaalt voor je bloempot zal je een uitstekende kwaliteit in handen kunnen hebben. Dit merk heeft de focus echt gelegd op de potten voor in de woning zelf, wij raden je dus af om hem voor buiten te gebruiken. Er zijn meer dan genoeg soorten modellen en kleuren waarvoor je kunt kiezen in huis.

Bekijk hier deze Mica bloempot

Capi bloempot

De laatste optie is om te kiezen voor een bloempot van Capi. Ook dit merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit die zij altijd weer weten te bieden. Deze bloempot zijn voorzien van een ribbel patroon, dit geeft ze gelijk een bijzondere uitstraling mee. Door de sterke materialen zal je voorzien zijn van een bloempot die echt voor een lange tijd in gebruik kan worden genomen voor alle planten bij jou in huis.

Bekijk hier deze Capi bloempot

Waar op letten bij het kopen van een bloempot

De voornaamste factor die van belang zal zijn bij het kopen van een bloempot is het materiaal wat je koopt. Als je kiest voor de goedkopere soorten bloempotten dan zal je vaak te maken hebben met een bloempot van plastic of een ander soort kunststof. Het nadeel hiervan is alleen dat deze niet zo mooi blijven wanneer je ze buiten zet. Het is veel beter om te kiezen voor een bloempot van keramiek of van steen. Het nadeel hiervan is natuurlijk wel weer dat deze echt een stuk duurder zullen zijn. De keuze zal dus voornamelijk afhankelijk zijn van wat je zelf zoekt voor in huis en van de vraag hoeveel je te besteden hebt.

0 Shares:
You May Also Like